تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 837 از 2365 اولاول ... 33773778782783383483583683783883984084184788793713371837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,361 به 8,370 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه hps2142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Azәrbaycan

پيش فرض

سلام تا 250 تومن ظبط واسه پرشیا میخوام بگیرم که امکانات خوبی داشته باشه چی سراغ دارین ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    می خواستم پخش و یک جفت باند عقب برای خودرو 405 تهیه کنم.
    سیستم پیشنهادی:
    پخش: Pioneer DEH-5450SD
    باند: Pioneer TS-6975 V2
    آمپلی فایر: Pioneer GM-3500T

به نظر شما انتخاب خوبیه یا انتخاب های بهتری هم در این رنج قیمت وجود داره؟
    با سپاس فراوان
    سلام
    پخشتون بد نيست.
    اسپيكرهاتون رو از يه برند ديگه انتخاب بفرمائيد.آمپتون هم به هيچ عنوان توصيه نميشه. ضعيف هست.
    6049 رو فکر کنم اشتباه نوشتین چون کنوود هست اگه بخواهیم هزینه رو کمتر کنیم می تونیم از 6049 استفاده کنیم طوری که کیفیت خیلی افت نکنه؟
    بعد ممکنه ریز قطعات رو با قیمت لیست کنین و چون من تا 20 پست به PM دسترسی ندارم ممکنه یک شماره تماس بدین؟
    ببخشيد من اشتباه كردم.
    من اين مدل كن وود رو تجربه شنيدن صداش رو نداشتم.دوستاني كه صداي مدل 6049 رو شنيدن محبت بفرمايند دوست خوبمون رو راهنمائي نمايند.
    سلام تا 250 تومن ظبط واسه پرشیا میخوام بگیرم که امکانات خوبی داشته باشه چی سراغ دارین ؟
    اگه ميتوني بودجه رو افزايش بده كن وود 7016 بگير.
    Last edited by hamidR15; 27-08-2012 at 13:55.

3. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

ممنون جناب حمید. والا من دیروز به یکی از دوستان سپردم توی عباسی یدونه DLS 1073 واسم گرفت 238 تومن و فرستاد برام شهرستان اما برچسب زاب کیش روش نبود و به خاطر همین به اصل بودنش شک کردم. با فروشنده هم که تماس گرفتم گفت از شانس شما روش برچسب نخورده و الا همه این باندها رو فقط زاب کیش وارد میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشینم 206 هست .یه آمپ Soundstream LW4.620 Lil Wonder 4 Ch گرفتم که مشخصاتش در زیر هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Specifications
    Power 4ohm: 80 x 4
    Power 2 ohm: 155 x 4
    Power 4ohm Bridged: 310 x 2

میخوام یه هدیونیت KDC-X7016 کنوود یا یه پاییونیر 6350SD بگیرم و باند هم میخوام 6974 یا اگه بودجه رسید یه جفت JBL p963 دست دو بگیرم .
    میخوام یه ساب هم وستشون بندازم .باکس هم نمیخوام .(صندوق 206 کوچیک هست و جاشو لازم دارم)

حالا چند سوال :

1- اگر JBL p963 بازم ساب میخواد ؟
    2- اگر 6974 بگیرم برا ساب با توجه به قدرت آمپلی و اینکه باکس نمیخوام چی پیشنهاد میدی و قبمت نو و دست دوش چند هست ؟
    3- اگر JBL p963 بگیرم برا ساب با توجه به قدرت آمپلی و اینکه باکس نمیخوام چی پیشنهاد میدی و قبمت نو و دست دوش چند هست ؟
    4 - فرقی میکنه کدوم هدیونیت بالا را بگیرم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    پخشتون بد نيست.
    اسپيكرهاتون رو از يه برند ديگه انتخاب بفرمائيد.آمپتون هم به هيچ عنوان توصيه نميشه. ضعيف هست.
    لطفا مدل پیشنهادی خود را در این رنج قیمت بیان نمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بازم سلام
    من امروز عباسی بودم برای خریدن DLS 1073 که ظاهرا اسم کاملش DLS R1073 است(نوشته روی جعبه باند من)
    اول می خواستم بدونم که درست خریدم و یا اینکه این یه مدل دیگه از DLS می باشد؟
    دوم اینکه دنبال یه آمپ پایونیر 5500t بودم که آقا حمید معرفی کرده بود که فروشنده به من گفت بهتره از آمپهای خود DLS تهیه کنم که برای این باندها بهترین آمپ، آمپ خودشه. لطفا اگه می شه به من بگید که این حرف فروشنده تا چه حد قابل اطمینانه؟ و اگه درست گفته چه مدلی از آمپهای dls رو به من پیشنهاد می کنید که مناسب 1073 باشه

باز هم از راهنماییهای همگی دوستان و به خصوص آقا حمید گل که هیچ یک از پستهای بچه ها رو بی پاسخ نمی گذارن و در حد امکانشون همه رو راهنمایی می کنن، کمال سپاس رو دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

بازم سلام
    من امروز عباسی بودم برای خریدن DLS 1073 که ظاهرا اسم کاملش DLS R1073 است(نوشته روی جعبه باند من)
    دوم اینکه دنبال یه آمپ پایونیر 5500t بودم که آقا حمید معرفی کرده بود که فروشنده به من گفت بهتره از آمپهای خود DLS تهیه کنم که برای این باندها بهترین آمپ، آمپ خودشه. لطفا اگه می شه به من بگید که این حرف فروشنده تا چه حد قابل اطمینانه؟ و اگه درست گفته چه مدلی از آمپهای dls رو به من پیشنهاد می کنید که مناسب 1073 باشه

باز هم از راهنماییهای همگی دوستان و به خصوص آقا حمید گل که هیچ یک از پستهای بچه ها رو بی پاسخ نمی گذارن و در حد امکانشون همه رو راهنمایی می کنن، کمال سپاس رو دارم
    دوست عزیز الان 1073 را چنذ گرفتید ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون جناب حمید. والا من دیروز به یکی از دوستان سپردم توی عباسی یدونه DLS 1073 واسم گرفت 238 تومن و فرستاد برام شهرستان اما برچسب زاب کیش روش نبود و به خاطر همین به اصل بودنش شک کردم. با فروشنده هم که تماس گرفتم گفت از شانس شما روش برچسب نخورده و الا همه این باندها رو فقط زاب کیش وارد میکنه.
    سلام
    مبارکتون باشه.اسپیکر خوبیه مخصوصا تو فرکانسهای پائین کولاک میکنه. بله الان DLS رو زاب که همون بچه های قدیم عکاظ کیش هستند وارد میکنن.نگران نباش.
    لطفا مدل پیشنهادی خود را در این رنج قیمت بیان نمایید.
    آدیو سیستم 275000 co 609 یا218000 MXC 609 یا HCX 690 هرتز.قیمت ندارم متاسفانه.
    بازم سلام

سلام و ممنون از شما.
    بله مدل صحیحش R1073 هست و جزو سری Reference محصولات DLS میباشد.
    در بهتر بودن آمپلیفایرهای DLS که شکی نیست.ایشون هم صحیح فرمودند.مسلما هر کپانی وقتی محصولی رو تولید میکنه مثلا آمپ و اسپیکر،یه ریزه کاریهائی رو تو طراحی ها به کار می بنده که باعث بهتر مچ شدن قطعات و در نهایت افزایش Performance در آنها میشود.
    ولی این به منزله وحی منزل نیست و میتوان از برندهای دیگر هم استفاده نمود. چون اغلب آمپلیفایرهای برندهای معروف از نظر قیمتی بالا هستند(به خاطر استفاده از متریال مرغوبتر،طراحی های برتر و پیشرفته و...) و اکثریت دوستان توانائی پرداخت اینگونه هزینه ها رو ندارن( که به نظر من نخریدن یه جنس ارزون از خریدن اون بهتر هستش) لذا کمتر اشخاصی رو میبینیم که تو تهیه لوازم سیستم صوتیشون از قطعات مرغوب استفاده نمایند.
    البته جا داره این رو هم عرض کنم به خاطر مسائل موجود در کشور و تلورانسهای ارزهای خارجی مثل یورو و دلار و....برخی اجناس خیلی خیلی افزایش قیمت داشته اند که دیگه خریدن آنها صلاح و به صرفه نمی باشد.

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشینم 206 هست .یه آمپ Soundstream LW4.620 Lil Wonder 4 Ch گرفتم که مشخصاتش در زیر هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Specifications
    Power 4ohm: 80 x 4
    Power 2 ohm: 155 x 4
    Power 4ohm Bridged: 310 x 2

میخوام یه هدیونیت KDC-X7016 کنوود یا یه پاییونیر 6350SD بگیرم و باند هم میخوام 6974 یا اگه بودجه رسید یه جفت JBL p963 دست دو بگیرم .
    میخوام یه ساب هم وستشون بندازم .باکس هم نمیخوام .(صندوق 206 کوچیک هست و جاشو لازم دارم)

حالا چند سوال :

1- اگر JBL p963 بازم ساب میخواد ؟
    2- اگر 6974 بگیرم برا ساب با توجه به قدرت آمپلی و اینکه باکس نمیخوام چی پیشنهاد میدی و قبمت نو و دست دوش چند هست ؟
    3- اگر JBL p963 بگیرم برا ساب با توجه به قدرت آمپلی و اینکه باکس نمیخوام چی پیشنهاد میدی و قبمت نو و دست دوش چند هست ؟
    4 - فرقی میکنه کدوم هدیونیت بالا را بگیرم ؟
    سلام
    به طور کلی استفاده از اسپیکرهای 9*6 همراه با ساب ووفر کار اصولی نیست.به نظر من اگر میخواهید اینگونه اسپیر رو نصب نمائید،مدتی به همان منوال موزیک گوش دهید ،در صورتی که باز هم نیاز به BASS بیشتر احساس کردید،نسبت به خرید ساب ووفر و امپلیفایر مونو اقدام نمائید.
    ضمنا هیچ گاه از دو برند مختلف اسپیکر اون هم 9*6 و در کنار هم استفاده ننمائید.
    در مورد HU به نظر من 7016 رو انتخاب بفرمائید.کیفیت بهتری نسبت به پایونیر داره.

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

ممنون حمید جان.
    اونطور که شما گفتین برای راه اندازی 1073 حداقل باید یه پایونیر 5500 بردارم. سوالم این هست که با توجه به اینکه قبلا 718 کنوود داشتم و تیزی صدا اذیتم میکرد امکان داره که نوع آمپ و شرکت سازنده اش هم توی تیزی صدا تاثیر بذاره؟
    به خاطر همین اگه امکان داره تا مرز 200 تومن آمپی معرفی کنید که خوب از پس 1073 بربیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •