شما همینطور دویدن رو بگیر تا یه صدای بوق مانندی از سیستمت بیاد به خودش میاد رو صفحه ویندوز یه گزینه میاد که No رو بزن بعد دوباره برو تو بازی اون موقع درست میشه.
شما همینطور دویدن رو بگیر تا یه صدای بوق مانندی از سیستمت بیاد به خودش میاد رو صفحه ویندوز یه گزینه میاد که No رو بزن بعد دوباره برو تو بازی اون موقع درست میشه.
سلام
مرسی دوست عزیز ولی متوجه شدم مشکل از کجاست آخه من با gamepad بازی میکنم فقط کافی بود یک بار دکمه win رو میزدم تا بازی به حالت minimize در بیاد و وقتی به بازی برمیگردم درست میشه . به هر حال از شما هم متشکرم .
سلام
من بازیو از همین لینک دانلودکردم فایل ایزو بازکردم .یه پوشه تودرایور بازشد به اسم بازیdead island.بعدکه به درایورمجازی رفتم وآیکون ستاپ زدم تویه فولدردیگهsteamنصب کرد .بعد شروع کردبه آپدیت کردن اون.حالا رو دسکتاپ فقط آیکون steamاومده!!!:((((
من که نمیخام آنلاین بازی کنم. کمـــــــــــــــک :(((((
سلام
کسی نبود جواب این سوال دوست عزیز رو بده ؟ منم یه سوال داشتم خدا کنه کسی پیدا بشه کمک کنه . من نسخه black box رو روی یه لپ تاپ با گرافیک اینتل نصب کردم که مشکلی نداشت الان همون نسخه رو روی یه لپ تاپ دیگه با گرافیک 1gig nvida نصب کردم ولی تنها صدای بازی میاد و صفحه سیاه میمونه ولی صداش کاملا سالم هست . آیا راهی داره که این مشکل برطرف بشه مثلا کرکی یا هر چیز دیگه البته من نسخه black box رو دارم اینو مدد نظر داشته باشید .
سلام من بازی رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره ولی وقتی ترینر بازی رو به کار میندازم و میرم توی بازی و عدد های عملکرد ترینر رو میزنم از بازی درمیاد !؟
من سه تا ترینر رو امتحان کردم ولی همشون همینجوری بودن ! چیکار کنم ؟؟
یه سوال دیگه داشتم : من توی بازی چجوری باید مئموریت بسازم؟؟؟
سلام
شما روی این لینک کلیک کن و فیلم اموزش نصب بازی رو دانلود کن
فیلم اموزش نصب همین بازی کار خودمه
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما روی این لینک کلیک کن و فیلم اموزش نصب بازی رو دانلود کن
فیلم اموزش نصب همین بازی کار خودمه
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمیدونم موقع نصب این دیگه چه مشکلی هست، خواهش میکنم کمک کنید، بعد از یکسال خواستم بشینم پای بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بازی صدا نداره مشکل از کجاست ؟ در ضمن تمام درایورها و متعلقات و مخلفات نصبه ! با هیچ بازی دیگه ای هم مشکل صدا ندارم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)