دوستان مرکز سعدیه برا دانلود شبانه چیو سفارش میکنین.الان 512 پارس انلاین دارم و شبی 1 گیگ به زور بشه دان کرد.البته قراره از 15 شهریور ساعات تغییر کنه و محدودیت بزارن که احتمالا مقدار دانلود شاید کمتر هم بشه.ممنون میشم یکی جوابمو بده.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان مرکز سعدیه برا دانلود شبانه چیو سفارش میکنین.الان 512 پارس انلاین دارم و شبی 1 گیگ به زور بشه دان کرد.البته قراره از 15 شهریور ساعات تغییر کنه و محدودیت بزارن که احتمالا مقدار دانلود شاید کمتر هم بشه.ممنون میشم یکی جوابمو بده.
دوستان الان بين آسيا تك و بيست نت كدوم بهتره؟
من قبلاَ از آسيا تك داشتم بعد مخابرات كابل برگردون كرد و هيچ شركتي به خاطر تجهيزات نميتونست adsl بده.
امروز هم از آسيا تك و هم از بيست نت تماس گرفتن گفتن تجهيزات جديد نصب شده (جالبه هردو در يك روز) و ديگه مشكلي ندارن.
زیاد دانلود شبانه نداری بیس نت بهتره... مثلا الان شما 256 محدود 20 نت ماهی 10 گیگ مصرف کنی میشه 19 تمن یعنی 3 ماه 30 گیگ مصرف کنی میشه 57 تمن در حالی که 15 گیگ سه ماه آسیاتک سرعت 128 میشه 50 تمن....
اما اگه دانلود شبانه داری هر شب متوسط 1 گیگ دانلود کنی میشه 90 گیگ توو سه ماه + 15 گیگ که داشتی میشه 105 گیگ 50 تمن... اگه پول برق و اصطحلا سیستم رو هم حساب کنیم خب شاید زیاد به صرفه نباشه...
باسلام
ما خونمون طرفاي سرد خونه با پيش شماره 724 هسش و بدليل اينكه تلفنمون رو pcm هسش امكان استفاده از adsl روندارم. دو تا سوال داشتم:
1- امروز رفتم مخابرات بهم گفتن كه امكان اينكه از pcm بيرون بياريم فعلا نيست. به نظرتون راه حل ديگه اي ندارم؟(براي گرفتن خط adsl)
2- اگه مجبور بشم از وايرلس استفاده كنم از ايرانسل استفاده كنم يا مين نت؟ ميشه واسه هر كدومش هزينه تمام شده از مودم و غيره را بگيد؟(256)
ایرانسل بگیر
هزینه اش کمتر هست
از طرح 70 درصد تخفیف مودمش استفاده کن
موبین نت اینجا خارج از محدوده ساپورتش فکر میکنم باشه ولی ایرانسل نه
سلام : دوستان من 512 نامحدود 20نت گرفتم بعد از ظهر وصل شه الان سرعت dl روی 55 تا60 هست . معمولش همینه یا کمه .ساعت 19.40
معمولیش تقریبا همینه 64=512/8
با سلام وتشکر چند جا خوندم اگر دانلود زیاد باشه اکانت نا محدود رو هم جمع میکنند . حقیقت داره؟
رفیق ماهی چند
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
سلام : 33900 ت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)