تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 421 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

یه چیزی میگم به کسی نگیا .
    من از اول با تلفن حرف زدن مشکل داشتم و حتی با دوستامم تلفنی حرف نمیزدم می ترسیدم سوتی بدم . خوب الان دیگه میخوام شروع کنم مسلمه که به نظر شما خنده دار به نظر برسه ولی برای خودم موفقیته !!!!!!!
    نه دوست عزیز شوخی کردم
    به نظر من آداب و معاشرت اکتسابی هستش و چیزی نیستش که کسی بخواد خود به خود از اولش بلد باشه هر چی بیشتر تو جمع آدمهای مختلف قرار بگیری از لحاظ ارتباط و آداب و معاشرت قوی تر میشی و اصلا از خودت انتظار بی خود نداشته باش در ضمن چیزی هم نیستش که هیچ وقت یاد نگیری به خودت زمان بده همه چی درست میشه

2. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اره منم انتظار ندارم که مثلا همه از آداب معاشرتم تعریف کنن همین که کارای خودم رو راه بندازم به نظر خودم موفقم .

4. این کاربر از m3hrd4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اره منم انتظار ندارم که مثلا همه از آداب معاشرتم تعریف کنن همین که کارای خودم رو راه بندازم به نظر خودم موفقم .
    بزرگ‌ترین ترس ، ترس از اشتباه کردن است

پ.ن :اگر گنگ هست بگو تا توضیح بدهم

6. 5 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

یه چیز دیگه در مورد دست دادن هست و من مشکل دارم اینه که مثلا میری تو جمع دوستای مامان یا بابا بعد میبینی بچه هاشون هم هستن و البته دخترارو میگم...بعد من شروع میکنم به خانوما دست میدم...به اون دختره که میرسم میمونم دست بدم یا نه (البته اگه اختلاف سنیش با من بیشتر از 5 باشه دست میدم)

معمولا دست نمیدم...بنظرتون بی ادبی حساب میشه یا بهتره که دست ندم؟
    نظری ندارید؟!

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

بستگی به صمیمت و رابطه دور یا نزدیک شما با اون خانواده داره اگر فکر میکنی از نظر اونا مشکلی نداره دست بده اگر نه دست نده
    در کل اونا هم درک میکنن که اگر شما دست با دخترشون ندادی به خاطر بی ادب بودن نیستش به خاطر شرم و حیا هستش (اینجا که دست دادن پسر و دختر یه چیز عادی نیستش که اگر شما دست ندی بی ادبی محسوب بشه)

9. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض سوال مبتدیانه

سوال منفی رو چه طور باید جواب داد. همه ی سوالای منفی به سادگی زیر نیستن.

مداد نداری؟
    1. بله دارم
    2. نه ندارم
    3. نه دارم
    4. بله ندارم

کدومش درستره. البته به جا و موقعیت.

تلفظ و معنی مکنونات و منویات و پاراوان.

پی نوشت: بگم خدا چی کار کنه کسی که تاپیک نشد بپرسم رو قفلید.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوال منفی رو چه طور باید جواب داد. همه ی سوالای منفی به سادگی زیر نیستن.

مداد نداری؟
    1. بله دارم
    2. نه ندارم
    3. نه دارم
    4. بله ندارم

کدومش درستره. البته به جا و موقعیت.

تلفظ و معنی مکنونات و منویات و پاراوان.

پی نوشت: بگم خدا چی کار کنه کسی که تاپیک نشد بپرسم رو قفلید.
    اگه داشتی: آره دارم
    نداشتی هم : نه ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این طور که شما میگین از لحاظ اعتقادات مشکلی نیس براتون که با نامحرم دست بدین!!
    پس وقتی تو یه جمع به چندتا دست میدین وقتی به فلان شخص میرسین یه اونم باید دست بدین اینجوری ممکنه بگن شما باهم بدین یا یه مشکلی بینتون هست یا اداب معشرتتون ضعیفه!
    حرفه دیگه پشت سر ادم میزنند

13. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    چند تا مشکل دیگه دارم:
    1-اگه یه وقت یکی از بچه های مدرسه یا کسایی که می شناسم رو بیرون ببینم چی کار کنم؟(مثلا با اون طرف تو مدرسه حرف زدم ولی مالیه کلاس دیگه هست و نمی دونم منو یادشه یا نه)
    2-من معمولا وقتی بیرون دارم راه می رم حواسم به اطراف نیست و اگه کسی رو ببینم حتی بهش نگاه هم کنم نمیشناسمش(البته چشم هم ضعیفهولی عینکم رو نمیزنم).حالا مشکلی که هست بعضی از بچه ها تو مدرسه می گن چرا وقتی من رو دیدی اهمیت ندادی؟حالا من هر چی بگم بابا من ندیدمت می گه چشم تو چشم شدیم!
    3-اگه خواستی با یکی دست بدی اون دست نداد(حواسش نبود یا از قصد نداد)باید چی گفت؟
    4-اگه یکی از دبیر ها رو بیرون دیدم چی کار کنم.؟
    5-بادوستام تا دم در خونه می یام اگه تعارفشون نکنم بیان تو اشکالی داره؟(من قبلا دعوت نمی کردم ولی یه مدت با یه نفر دوست شدم که تا دعوتش می کردم می یومد تو!!!!از اون به بعد دیگه کسی رو دعوت نمی کنم بیاد تو)
    6-وقتی می خوام از کسی خداحافظی کنم چی بگنم؟
    7-اگه دارم با چند تا از دوستام می رم بعد می رسم به جایی که مسیرم باشونیکی نیست چه طوری ازشون خداحافظی کنم.اگه هفت هشت نفر بودیم با همه خداحافظی نکنم اشکالی داره؟
    8-اگه یکی یه چیزی (مثلا یه چیز خوراکی با انجام کاری)رو پیشنهاد کرد از کجا بفهمم تعارفه یا نه؟
    9-اگه یکی از دوستای نزدیکم بخواد گوشیم رو بگیره و بهش ور بره چطوری بهش ندم که بهش بر نخوره؟(برا زنگ زدن مشکلی ندارم ولی بعضی موقع ها می خوان بگیرن بهش ور برن و گاهی تو چیزایی که نباید برن می رن)
    10-اگه چیزی مثلا گوشی یا هر چیز دیگه ای رو دادم به یکی از دوستام چطور بدون اینکه بهش بر نخوره ازش بگیرم؟
    خیلی زیاد شد ببخشید که مشکلاتم زیاده.
    مرسی از همتون

15. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سلام
    چند تا مشکل دیگه دارم:
    1-اگه یه وقت یکی از بچه های مدرسه یا کسایی که می شناسم رو بیرون ببینم چی کار کنم؟(مثلا با اون طرف تو مدرسه حرف زدم ولی مالیه کلاس دیگه هست و نمی دونم منو یادشه یا نه)
    2-من معمولا وقتی بیرون دارم راه می رم حواسم به اطراف نیست و اگه کسی رو ببینم حتی بهش نگاه هم کنم نمیشناسمش(البته چشم هم ضعیفهولی عینکم رو نمیزنم).حالا مشکلی که هست بعضی از بچه ها تو مدرسه می گن چرا وقتی من رو دیدی اهمیت ندادی؟حالا من هر چی بگم بابا من ندیدمت می گه چشم تو چشم شدیم!
    3-اگه خواستی با یکی دست بدی اون دست نداد(حواسش نبود یا از قصد نداد)باید چی گفت؟
    4-اگه یکی از دبیر ها رو بیرون دیدم چی کار کنم.؟
    5-بادوستام تا دم در خونه می یام اگه تعارفشون نکنم بیان تو اشکالی داره؟(من قبلا دعوت نمی کردم ولی یه مدت با یه نفر دوست شدم که تا دعوتش می کردم می یومد تو!!!!از اون به بعد دیگه کسی رو دعوت نمی کنم بیاد تو)
    6-وقتی می خوام از کسی خداحافظی کنم چی بگنم؟
    7-اگه دارم با چند تا از دوستام می رم بعد می رسم به جایی که مسیرم باشونیکی نیست چه طوری ازشون خداحافظی کنم.اگه هفت هشت نفر بودیم با همه خداحافظی نکنم اشکالی داره؟
    8-اگه یکی یه چیزی (مثلا یه چیز خوراکی با انجام کاری)رو پیشنهاد کرد از کجا بفهمم تعارفه یا نه؟
    9-اگه یکی از دوستای نزدیکم بخواد گوشیم رو بگیره و بهش ور بره چطوری بهش ندم که بهش بر نخوره؟(برا زنگ زدن مشکلی ندارم ولی بعضی موقع ها می خوان بگیرن بهش ور برن و گاهی تو چیزایی که نباید برن می رن)
    10-اگه چیزی مثلا گوشی یا هر چیز دیگه ای رو دادم به یکی از دوستام چطور بدون اینکه بهش بر نخوره ازش بگیرم؟
    مرسی از همتون
    10. داش .... عصای کارمه. لنگم.

17. این کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •