تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 416 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش یه تاپیک اختصاصی برای کسایی که بین ps3 و xbox360 موندن ایجاد میشد که آدم مجبور نباشه کلی تاپیک رو بخونه

الان من تا چند صفحه ی قبل اینجا رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد پس لطفا با تجربه هاش به من پیر یه کمکی بدن تو انتخاب.

من چیزایی که برام مهمه رو لیست می کنم اینجا که شما راحت راهنمایی کنین.

صفرم (آخرسر یادم افتاد خوب ) اینکه دستگاه رو فقط و فقط برای بازی میخوایم و مثلا تو ps2 چند بار فیلم دیدیم.

اول اینکه بازی راحت اجرا بشه و هی برای بازیهای جدید به گیر نخوریم

دوم تعداد بازیهاش زیاد باشه چون این داداش من خوره ی بازیه و هفته ای یه بازی میخوره

سوم یه جور باشه که بازیها رو از روی هارد اکسترنال به صورت کپی بخونه ( چون من دیدم بازی روی هارد میفروشن میخوام یه هارد 500 بدم پر کنن)

چهارم خود دستگاه سگ جون باشه که زیر دست این داداش ویرانگر من دووم بیاره.

آخرین نکته اینه که ما کلا سونی باز بودیم تا حالا یعنی همون اویل که play station 1 اومد خریدیم و بعدش play station 2 و بعدش psp2000 . اینو گفتم که اگر کار کردن با ایکس باکس سخته در نظر بگیرید.

از همه ی دوستانی که راهنمایی میکنن پیشاپیش تشکر میکنم.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کاش یه تاپیک اختصاصی برای کسایی که بین ps3 و xbox360 موندن ایجاد میشد که آدم مجبور نباشه کلی تاپیک رو بخونه

الان من تا چند صفحه ی قبل اینجا رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد پس لطفا با تجربه هاش به من پیر یه کمکی بدن تو انتخاب.

صفرم (آخرسر یادم افتاد خوب ) اینکه دستگاه رو فقط و فقط برای بازی میخوایم و مثلا تو ps2 چند بار فیلم دیدیم.

دوم تعداد بازیهاش زیاد باشه چون این داداش من خوره ی بازیه و هفته ای یه بازی میخوره

سوم یه جور باشه که بازیها رو از روی هارد اکسترنال به صورت کپی بخونه ( چون من دیدم بازی روی هارد میفروشن میخوام یه هارد 500 بدم پر کنن)

آخرین نکته اینه که ما کلا سونی باز بودیم تا حالا یعنی همون اویل که play station 1 اومد خریدیم و بعدش play station 2 و بعدش psp2000 . اینو گفتم که اگر کار کردن با ایکس باکس سخته در نظر بگیرید.

کلا به نظره من برای شما PS3 بهتره اونم از نوع اسلیم و آکبند.....................
    به خاطره این PS3 چون با کمترین هزینه دستگاتون حداقل یه هارد 160 داره که توش میتونید بازی بریزید و دلیل عمدش هم داشتن هارد 500 هستش که میتونید بدید با قیمت خوب براتون بازی بریزن،حدود 40 تا جا میشه احتمالا..............
    حالا چرا اسلیم و آکبند چون گفتید گفتید میخواید خوب دووم بیاره و تا مدت زیادی براش مشکل پیش نیاد....................
    از نظره تعداد بازی تقربیا مساوی هستن دو کنسول ولی PS3 به دلیل بازیهای انحصاریش یه خورده بازیهای تاپش بیشتره.....................
    از نظره اجرای راحت بازیها هم شما کلا هر کنسولی بگیری به مشکل برمیخوری چون شرکتای سازنده کنسول ک بیکار نمیشن تا ما به راحتی دستگاه رو هـک کنیم و شروع کنیم به بازی!!!!!!!!
    موفق باشید.......................

3. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

پیشنهاد میکنم یه دستگاه ایکس باکس مدل جاسپر گلیچ شده دست دوم بخری با یه هارد اکسترنال یک ترا. البته باید به کامپوتر هم وارد باشی و در کل یه نمه حرفه ای باشی. هزینه کلش هم تقریبا میشه 800 تا 850 تومن.

5. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

سلام.
    بهترین شبیه ساز رانندگی که تا بحال به بازار اومده برای کدوم کنسوله؟
    شنیدم یه بازی هست که حدود 3000 تا ماشین مختلف کلاسیک و مدرن داره و برای 360 طراحی شده درسته؟
    در کل من قصد خرید یه کنسول دارم فقط هم برای بازی های ماشینی مخصوصآ ماشین های امریکایی کلاسیک.دوستان چه بازی چه کنسولی رو پیشنهاد میدن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.
    بهترین شبیه ساز رانندگی که تا بحال به بازار اومده برای کدوم کنسوله؟
    شنیدم یه بازی هست که حدود 3000 تا ماشین مختلف کلاسیک و مدرن داره و برای 360 طراحی شده درسته؟
    در کل من قصد خرید یه کنسول دارم فقط هم برای بازی های ماشینی مخصوصآ ماشین های امریکایی کلاسیک.دوستان چه بازی چه کنسولی رو پیشنهاد میدن؟
    نمیشه گفت بهترین سیمولیتور کدومه،هر دو کنسول یه شبیه ساز خیلی خوب و انحصاری دارن...................
    PS3 که GT5 رو داره و 360 هم Foraza رو..............
    هر جفتشون خوبن،ولی GT5 هم تعداد ماشین های به دردبخورش بیشتره و هم به نظره من بیشتر به شبیه ساز نزدیکه..................
    Forza هم بازی خوبیه،البته من زیاد روش وقت نذاشتم.................

البته بهتر بود این سوال رو تو بخش بازیها میپرسیدید.....................

8. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

چون هنوز کنسولشو نگرفتم پرسیدم.الان قیمتا چطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اونا دستگاه های رفریبشید یا به اصطلاح ایرانی ریفر هستن که به علت های مختلف به کارخونه یا نمایندگی مرجوع شدن،کارخونه هم اونا رو بازبینی یا تعمیر میکنه و دوباره به بازار میفرسته با قیمت کمتر.....................
    یعنی اینایی که دی جی کالا هم داره ریفری هستند؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی اینایی که دی جی کالا هم داره ریفری هستند؟
    بله ریفر هست،خوده ما فکر میکردیم ریفر نیست و به یه طریقی به دستگاه های آکبند دست پیدا کردن،مثلا شاید تویه انبارشون مونده،اما بعد از سفارش و دریافت چندتا از این دستگاه ها و تست اونها به این نتیجه رسیدیم که ریفر هستن،حتی برای اطمینان یکی از اونا رو باز کردیم تا مطمئن بشیم و دیدیم روش مهره تعمیر خورده بعد از اونم تمامشون رو مرجوع کردیم،به جز اون که باز شده بود............................

12. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چون هنوز کنسولشو نگرفتم پرسیدم.الان قیمتا چطوره
    قیمت کدوم نوع کنسول دقیقا برادر؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خب 3000 رو اگه بخوام دسته دو بردارم قیمت منصفانش چقدر باشه خوبه؟

آیا بازی های ISO رو میشه رو GO بازی کرد؟

اصلا عیب ریفری ها چی هست دقیقا؟ نمیشه روشون حساب کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •