اساتید محترم من یه چیزی میگم ببینید به دردتون میخوره؟؟؟؟
از وقتی لپ تاپم اینجوری شده که داشتم با فایر وال سون ور میرفتم فک کنم مشکل از اینجا باشه...
اساتید محترم من یه چیزی میگم ببینید به دردتون میخوره؟؟؟؟
از وقتی لپ تاپم اینجوری شده که داشتم با فایر وال سون ور میرفتم فک کنم مشکل از اینجا باشه...
فایروال بی فایده ی ویندوز رو خب برید از داخل کنترل پنل غیر فعال کنید . کاری نداره .اساتید محترم من یه چیزی میگم ببینید به دردتون میخوره؟؟؟؟
Last edited by LightningII; 24-08-2012 at 15:15.
دوستان سلام
من دیروز این کارا کردم ولی نشد صبح داشم پا میشدم که دیدم لپ تاپ جلو خودم روشن شد مچشو گرفتم
ببخشین دوستان ولی کمکم کنید
ممکنه از پریز مشترک برق باشه که اخیراً برای من هم پیش آمد .
شما شبها سیم برق رو از دوشاخه جدا کنید نتیجه رو ببینید .
خوب معلومه که پریز را جدا کنم دیگه چجوری روشن میشه دوستان واقعا از همتون ممنون من امروز ویندوزمو عوض کردم احتمال میدم از ویروس باشه اخه امروز که که لپ تاپو روشن کردم هیچ برنامه کار نکرد بعدش صفحه خیلی تیره شد اما الان ویندوز زدم ایشالله مشکل حل میشه راستی من تو اون ویندوزم حدود 200تا ویروس داشتم حتما یکی از اینا اینکارو میکرد امیدوارم امروز دیگه روشن نشه
ممنون از همگی...
پریز رو جدا کنید چجوری روشن میشه ؟!! ای بابا دوست عزیز داخل لپتاپها یک باتری بزرگ هست که بدون اون هم روشن میشند !!
200 ویروس ؟؟!!تو اون ویندوزم حدود 200تا ویروس داشتم حتما یکی از اینا اینکارو میکرد امیدوارم امروز دیگه روشن نشه![]()
اگه هاردتون رو Fdisk نکردید امیدی به رفع ویروسها نداشته باشید .
درسته اخه من باتریو کلا در اوردمپریز رو جدا کنید چجوری روشن میشه ؟!! ای بابا دوست عزیز داخل لپتاپها یک باتری بزرگ هست که بدون اون هم روشن میشند !!![]()
من نمیدونم اونی که گفتید چی ولی امروز ویندوز زدنی فرمتشون کردم200 ویروس ؟؟!!![]()
اگه هاردتون رو Fdisk نکردید امیدی به رفع ویروسها نداشته باشید
داداشی شما که ماشالله از کامپیوتر بلدید یه سوال؟
من که کروم استفاده میکنم وقتی میزنم عکسای گوگل را ببینم نمیاره عکسارو همشو ضربدری میاره من ای دی اس ال دارم راستی با ie هم امتحان کردم نشد کمکم کن لطفا البته قبل از اینکه ویندوز بززنم هم اینجوری بود
ندیدن عکس ها به خاطر لطف برادران ف.ی.ل.ت.ر.چی هست!"بیل"و"کلنگ"هم سرچ کنی تصاویر نمیده یا کم میده!شک داری امتحان کن![]()
کار اشتباهیه . باتری رو بذارید سرجاش .
اگه وسط کار برق بره یهو سیستمتون خاموش میشه و گذشته از ایجاد مشکلات نرم افزاری، به خیلی از قطعات میتونه آسیب سخت افزاری وارد شه و بدجور توی خرج بیفتید .
مثل این آقا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نگهداری درست باتری این پست و لینکی که دادند رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کروم خیلی مرورگر سریعیه . شاید isp شما در اون لحظه مشکل داشته باعث شده سرویس جستجوی تصاویر گوگل درست عمل نکنه .من که کروم استفاده میکنم وقتی میزنم عکسای گوگل را ببینم نمیاره عکسارو همشو ضربدری میاره من ای دی اس ال دارم راستی با ie هم امتحان کردم نشد کمکم کن لطفا البته قبل از اینکه ویندوز بززنم هم اینجوری بود
دستور Fdisk . توی خط فرمان باید نوشت و کل هارد رو فرمت کرد . سکتور صفر که گاهی ویروسی میشه رو هم بازنویسی میکنه .من نمیدونم اونی که گفتید چی ولی امروز ویندوز زدنی فرمتشون کردم
شما موقع نصب ویندوز همه ی پارتیشنها رو حذف کنید و دوباره با حجمی متفاوت بسازید همین کار انجام میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)