واسه من هم اومد
10 روز طول كشيد
يه شماره 20 رقمي داره تو دو خط كه روي هولوگرام هست. اين شماره براي چك كردن اوريجينال بودن باتريه
يه 26 رقمي داره كه اون روي باتري هست. اين شماره براي چك كردن مشكل دار بودن باتريه،كه شما بايد اين شماره رو وارد كني
واسه من هم اومد
10 روز طول كشيد
يه شماره 20 رقمي داره تو دو خط كه روي هولوگرام هست. اين شماره براي چك كردن اوريجينال بودن باتريه
يه 26 رقمي داره كه اون روي باتري هست. اين شماره براي چك كردن مشكل دار بودن باتريه،كه شما بايد اين شماره رو وارد كني
من تقريبا 1ماه پيش اون26 رقم و مشخصات رو وارد کردم .هنوزم برام باتری پست نشده....
حالا وقتی دوباره 26 رقم رو وارد می کنم اين پيغام می آد:
The battery identification number you gave has already been registered. If you did not register it yourself, please call the Nokia Contact Center nearest to you.
The status of the registered delivery is presented in the table below. If there is no table below, or there are no entries in the table, this indicates that the registration has only recently been done and thus the delivery process has not yet started. In the case of such a new entry you should see the delivery status within
24 hours.
Should you have further questions, please call the Nokia Contact Center nearest to you.
Date Status
2007-08-19 Serial number added to the system.
2007-08-19 Address information analyze initiated.
2007-08-20 Replacement battery is in delivery.
منظورشو متوجه نمی شم؟؟؟
میگه باتری شما رجیستر شده یعنی ثبت شده
یعنی باتریت درسته!!!!
باتریت تو راهه، البته فکر کنم تو راه گم شده !!!2007-08-20 Replacement battery is in delivery.
منظورشو متوجه نمی شم؟؟؟
دوستان یه سوال باطری هایی که چینی هستند و از این مارک ولی شماره و برچسب هلوگرام ندارند چی؟؟؟
این باطری ها وضعیتشون چه جوریه؟
درسته!؟؟
يعنی چی؟؟ يعنی منفجر نمی شه؟
باطري كه هولوگرام نداره هم تقلبيه؟
سايته كه كار نميكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)