تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 233 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2330

نام تاپيک: بخشي زيبا از كتابي كه خوانده ام

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض مرگ قسطی/ لویی فردينان سلين/ مهدی سحابی

:"دوباره تنها شديم. چقدر همه چيز کند و سنگين و غمناک است... بزودی پير می شوم. بالاخره تمام می شود. خيلی ها آمدند اتاقم. خيلی چيز ها گفتند. چيز به دردبخوری نگفتند. رفتند. ديگر پير شده اند. مفلوک و دست و پا چلفتی هر کدام يک گوشه دنيا.
    ديروز ساعت هشت خانم برانژ سرايدار مرد. شب توفان بزرگی می شود. اين بالای بالا که ما هستيم همه خانه تکان می خورد. دوست خوب و مهربانی بود. فردا قبرستان خيابان سول خاکش می کنند. واقعا ديگر پير بود، ته ته خط پيری، از همان اولين روزی که سرفه کرد به اش گفتم: "مبادا دراز بکشيد!... توی رختخوابتان بنشينيد!" دلم درست نبود. که بعد اين طوری شد... که کاريش هم نمی شود کرد.
    هميشه کارم اين کار گه طبابت نبوده. نامه می نويسم و خبر مرگ خانم برانژ را به همه کسانی که می شناسندم، به همه کسانی که می شناختندش می دهم. ببينی کجاند؟
    دلم می خواهد توفان از اين هم بيشتر قشقرق کند، سقف خانه ها بريزد پايين، بهار ديگر نيايد، خانه مان محو بشود.
    خانم برانژ می دانست که همه غصه ها توی نامه ست. ديگر نمی دانم برای کی نامه بنويسم... همه شان جاهای دورند... روحشان را عوض کرده اند که بتوانند راحت تر خيانت کنند، راحت تر فراموش کنند، همه ش از چيز های ديگر حرف بزنند

2. 11 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

9

من فقط برای سایه خودم مینویسم که جلو چراغ به دیوار افتاده است باید خودم را بهش معرفی بکنم .

------

از نکبتی که مرا گرفته بود گریختم ،
    بدون مقصود معینی از مان کوچه ها ،بی تکلیف از میان رجاله هایی که همه آنها قیافه طماع داشتند و دنبال پول و شهوت میدویدند گذشتم .
    من احتیاجی به دیدن انها نداشتم چون یکی از آنها نماینده باقی دیگرشان بود .
    همه آنها یک دهن بودند که یک مشت روده به دنبال ان آویخته و منتهی به الت تناسلشان می شد .

------

او قبلا آن دستمال پر معنی را درست کرده بود ،
    خون کبـــــوتر به ان زده بـــــود نمیدانم ،
    شـــــاید همان دستمـــــالی بود کـــــه از شب اول عشقبـــــازی خودش نگهداشته بود برای ایتکـــــه بیشتر مرا مسخره بکـــــند آنوقت همه به من تبریک میگفتند .

بوف کور.صادق هدایت

ولی به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه زیباتر بود
    ناگفته نماند که با وجود علاقه ای که به جملات ایشون دارم با خود کتاباشون رابطه ی خوبی ندارم
    .

4. 6 کاربر از ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض سفر به انتهای شب/ لويی فردينان سلين/ فرهاد غبرايی

بهتر است خيال برت ندارد، آدم ها چيزی برای گفتن ندارند. واقعيت اين است که هر کس فقط از دردهای شخصی خودش با ديگری حرف می زند. هر کسی برای خودش و دنيا برای همه. عشق که به ميدان می آيد، هر کدام از طرفين سعی می کنند دردشان را روی دوش ديگری بيندازند، ولی هر کاری که بکنند بی نتيجه است و دردهاشان را دست نخورده نگه می دارند و دوباره از سر می گيرند، باز هم سعی می کنند جايی برايش پيدا کنند. می گويند: "شما دختر قشنگی هستيد." و زندگی دوباره آن ها را به چنگ می گيرد، تا وقتی که دوباره همان حقه رو سوار کنند و بگويند: "شما دختر خيلی قشنگی هستيد!"
    وسط اين دو ماجرا به خودت می نازی که توانسته ای از شر دردت خلاص بشوی، ولی عالم و آدم می دانند که ابدا حقيقت ندارد و در بست و تمام و کمال نگهش داشته ای، مگر نه؟ وقتی که در اين بازی روز به روز زشت تر و کثافت تر و پيرتر شدی، ديگر حتی نمی توانی دردت را و شکستت را مخفی کنی، بالاخره صورتت پر می شود از شکلک کثيفی که بيست سال و سی سال و بيشتر از شکمت تا صورتت بالا می خزد. اين است چيزی که انسان به آن می رسد، فقط همين، به شکلکی که عمری برای درست کردنش صرف کرده، ولی حتی در اين صورت هم ناتمام است، بسکه شکلکی که برای بيان تمامی روحت، بدون يک ذره کم و کاست لازم است، سخت و پيچيده است."(

6. 7 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

اگــــــــــــر به اين مي انــــــــــــديشی كه ديگران چگونه به تو می انديشند يا از ديگران می ترسی يا به خــــــــــــودت باور نداری!

روزگار سپری شده مردم سالخورده - محمود دولت آبادی

8. 13 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

همه ي انسانها ، تنها با زايمان مادرشان به دنيا نمي آيند؛
    بلکه بارها و بارها به دليل کسب تجربه هاي تازه، زاده مي شوند.

( رمان عشق در زمان وبا / گابریل گارسیا مارکز )

10. 9 کاربر از ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

اگر می‌دانستم این آخرین دقایقی است که تو را می‌بینم، به تو می‌گفتم «دوستت دارم» و نمی‌پنداشتم تو خود این را می‌دانی.
    همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت‌ها به ما دهد. کسانی را که دوست داری همیشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نیاز داری. مراقبشان باش.

به خودت این فرصت را بده تا بگویی:
    «مرا ببخش»، «متاسفم»، «خواهش می‌کنم»، «ممنونم» و از تمام عبارات زیبا و مهربانی که بلدی استفاده کن. هیچکس تو را به خاطر نخواهد آورد اگر افکارت را چون رازی در سینه محفوظ داری. خودت را مجبور به بیان آن‌ها کن.
    به دوستان و همه‌ی آنهایی که دوستشان داری ، بگو چقدر برایت ارزش دارند. اگر نگویی فردایت مثل امروز خواهد بود و روزی با اهمیت نخواهد گشت.

همراه با عشق

گابریل گارسیا مارکز

12. 3 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

مگر نمی شود آدم سال های بعد را به یاد آورد و برای خودش گریه کند؟

سال بلوا | عباس معروفی

14. 7 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض با بورخس/آلبرتو مانگوئل/کيوان باجعلی

بورخس:من خواننده اي هستم جويای لذت،از اين رو هرگز اجازه نداده ام که حس وظيفه شناسی ام در مسئله اي چنين شخصی و خصوصی،يعنی انتخاب و خريد کتاب،دخالت کند

بورخس:وقتی درباره اي آنچه شاعری قصد انجامش را داشته شناختی نداشته باشی،نمی توانی بفهمی که آيا طرف شاعر خوبی است يا نه

16. 5 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر آزاد کردن سرزمین بدون هدف و درک مفهوم آزادی باشد به چه کار می آید ؟ اگر انسان نتواند به زندگی خود مفهوم ببخشد دیگر برایش چه فرقی می کند در کشوری با حکومت کمونیستی پرورش یابد یا سرمایه داری ؟ آزادی زمانی باارزش است که بتوان با آن به آفرینش چیزی با مفهوم پرداخت و برای همین است که دستیابی به درک عمیق زندگی برای فرد از هر چیز دیگری مهم تر است .

انسان و سمبول هایش / کارل گوستاو یونگ

فصل سوم : فرآیند فردیت / ماری لوییز فون فرانتس / محمود سلطانیه

18. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت negin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اگر دوستی فکرش را با تو در میان بگذارد از گفتن جواب نه به او نترس و از اوردن کلمه ی اری بر زبان دریغ مکن

زیرا کوه برای کوهنورد بزرگتر از دشتهای وسیع به نظر میرسد .اگر دوست تو خاموش است سعی کن قلبت از

گوش دادن به صدای او نیاستد.....

(پیامبر و دیوانه نوشته ی جبران خلیل جبران)

20. 4 کاربر از negin5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •