حدود یک ماه پیش اگه اشتباه نکرده باشم و با چیز دیگه ای اشنباه نگرفته باشم حدود 280 قیمت می دادن
حدود یک ماه پیش اگه اشتباه نکرده باشم و با چیز دیگه ای اشنباه نگرفته باشم حدود 280 قیمت می دادن
اینکه شد 500حدودا دیگه چی باید اضافه کنم به سیستم؟؟؟؟باید از پشت شهرداری بخرم یا جای دیگه برم برا خرید؟؟؟
همین الان یه پرس و جو کردم 8016 تو شناختن بعضی فلشا مشکل داره....بلوتوسشم همینطور مشکل داره گیج میزنه
Last edited by peeyymmaann; 23-08-2012 at 17:52.
شما باید یه آمپ خوب هم پیدا کنی.
آره واسه خرید پشت شهرداری جای معقولتری به نظر می رسه.
خب چنتا امپ خوب چنتا پخش خوب یه چیزی باشه ک بعدا بهش ساب اضافه کنم...پیشنهاد بدین؟؟
راجع به آمپ من اطلاعات دقیقی ندارم
فقط اینو بهت می تونم بگم که اگه می خوای بعدا سیستمت رو ارتقاء بدی بهتره یک آمپ 4 کاناله انتخاب کنی.
من چند تا آمپ خوب رو در زیر برات لیست می کنم ولی اینکه کدوماش بهترن و بیشتر به کار تو میان و ... رو نمی دونم بهتره در این رابطه دوستان دیگه که با تجربه ترن نظر بدن
لیست آمپها:
**- پایونیر 6400 (چند کاناله؟)
**- پایونیر GM-5400T (چند کاناله؟)
**- soundstream DTR4.500
**- 7541 infinity
**- DTR rt12
**- DLS ca41
**- 6500F پایونیر
**- JVC AR 8004
فقط خواهشی که ازت دارم اینه که پیرامون این آمپها و یا هر آمپ دیگه که بهت پیشنهاد داده می شه، هر اطلاعاتی که به دست می آری از جمله امکانات، کیفیت و مهمتر از همه قیمت ما رو هم در جریان بگذار چون خود من هم به شدت دنبال یه آمپ خوب می گردم که با بودجم بخونه
اقا پرسیدم اگه پول به اندازه باشه امپلیفایر AUDISON یکه یکه بعدش بعضی مدلای ALPAIN بعدش اینا که شما گفتی .ولی هنوز نمیدونم پخش چی بگیرم؟؟؟
آدیسون چه مدلی؟ و قیمت چند؟
به نظر من که اگه می خوای خرج کنی بیشترین خرجت رو بزار برای پخش و اون رو آس بگیر.
آلپاین مارک واقعا خوبیه که من متاسفانه شناختی از مدلهاش ندارم که بخوام بهت پیشنهاد بدم
AUDISONامپلی تو اروپا کلی جایزه برده یه دست دومشو نو ایران دیدم 500 تومن ولی مدل ارزونترش از 300 -400 شروع میشه عالیه
دوستان یه پخش خوب برا ماشین چی بگیرم زیر 300 تومن؟امپ چی بگیرم؟ماشین پراید صندوقدار.لطفا قیمتم بدین
باند DLS 1073
امپ حدود 200-250؟
Last edited by peeyymmaann; 23-08-2012 at 19:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)