سلام دوستان
من یه اماتورم فقط میخوام یه سیسنم ببندم که هم کیفیت داشته باشه هم بیس داشته باشه
بودجه هم تا 700 میزارم.ماشین پراید صندوقدار
اگه میشه چنتا سیستم کامل با قیمت معرفی کنید.یو اس بی خور باشه و صدای سیستم تیز نباشه که مخ سوراخ کنه.از بینشون یکیو انتخاب کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by peeyymmaann; 23-08-2012 at 16:51.
سلام
شما می تونید یه هدیونیت 7016 بردارید به قیمت حدودی 280 تومان
یه باند 6902 پایونیر بردارید به قیمت حدودی 205 تومان (قیمت روز)
و آمپ رو هم نمی دونم بهتره که دوستان دیگه نظر بدن
(این چندروزه بقدری سایتها و فروم ها رو خوندم و با نصاب ها و فروشندگان حرفه ای صحبت کردم که تا حدودی صاحب نظر شدم البته به عنوان یه شاگرد
حال می باید آقا حمید و سایر دوستان نظر بدن و بگن که نسخه ای رو که برای دوستمون پیچیدم چقدر قبول دارن و بهم نمره چند می دن)
سلام
شما می تونید یه باند 6902 پایونیر بردارید به قیمت حدودی 205 تومان (قیمت روز)، این باند دارای صدای فلت و خوبیه و صداش جیغ نیست
و آمپ هم حتما می باید بردارید ولی این که چی رو باید انتخاب کنید رو نمی دونم بهتره که دوستان دیگه نظر بدن
(این چندروزه بقدری سایتها و فروم ها رو خوندم و با نصاب ها و فروشندگان حرفه ای صحبت کردم که تا حدودی صاحب نظر شدم البته به عنوان یه شاگرد
حال می باید آقا حمید و سایر دوستان نظر بدن و بگن که نسخه ای رو که برای دوستمون پیچیدم چقدر قبول دارن و بهم نمره چند می دن)
به نظرم اشتباه هست که بخوای با 200 تومن 6902 برداری.میتونی اینفینیتی 693 i9 یا MCX آیدیو{اگه اشتباه نکنم} برداری که کاملا سر هستن از 6902 . با کمی افزایش بودجه میتونی DLS 1073 یا آیدیو co 609 برداری.حتما باید آمپ ببندی . در صورت خرید 1073 یا 609 باید یه آمپ 2 کانال با حداقل 120 وات براشون بگیری ولی با این کار نیازی به ساب نداری و بیسشون{مخصوصا 1073} اندازه یه ساب 100 تومنی هست!!
دوستان ممنون می شم اگه پیرامون این پست من نظرات خودتون رو ارائه بدید (برای پی بردن به بهترین انتخاب، با بودجه محدود حدود 400 تومان):
می خواستم برای پراید 131 سیستم جمع کنم
مواردی رو که تا حال اوکی شده:
- هدیونیت 9450
- 718ex ( که آقا حمید می گن خوب نیست )
حال سوالاتی که دارم:
- دوستان چه آمپی رو به من پیشنهاد می کنن که در حال حاضر به خوبی سیستم رو ساپرت کنه و در ثانی جوابگوی نیازهای بعدهام (در صورت اضافه کردن تجهیزات) باشه؟
طبق پیشنهادهایی که آقا حمید دادن، من الان انتخابهای زیر رو پیش رو دارم که متاسفانه حدود قیمت هیچ یک رو ندارم:
**- DLS ca41
**- 6500F پایونیر
**- JVC AR 8004
و نیز برای باندها پیشنهادهای زیر رو دارم که باز هم متاسفانه حدود قیمت هیچ یک رو ندارم:
**- MXC 609 آدیو سیستم
***********- co 609 گلیبدن آدیو سیستم (قیمت قبلی حدود 275 تومان)
***********- DLS 1073 ( با گارانتی زاب کیش حدود 230 تومن )
***********- HCX 690 هرتز (قیمت قبلی حدود 235 تومان بوده)
ممنون می شم اگه نظراتتون ( و اگه می دونید حدود قیمت) رو راجع به موارد زیر هم بگید:
آمپها:
**- پایونیر 6400 (چند کاناله؟)
**- پایونیر GM-5400T (چند کاناله؟)
**- soundstream DTR4.500
**- 7541 infinity
**- DTR rt12
باندها:
*************- 9633i infinity (قیمت روز حدود 135 تومان)
*************- 6902 پایونیر ( قیمت روز حدود 205 تومان) (می گویند صدایش جیغ نیست)
**- mtxt6c693
راستی دوستان نظرتون راجع به کامپوننت به جای باند چیه؟
حال با توجه به بودجه محدودی که دارم (حدودا 350 تا 400 تومان برای باند و آمپ) از دوستان ممنون می شم اگر که راهنماییم کنید و از تجربیات خودتون من رو بهره مند سازید.
حقیقتش قصدم اینه که سیستم رو به صورت تدریجی جمع کنم یعنی در صورت نیاز بعدها که پول دستم رسید گسترش بدمش
پیشاپیش از همگی دوستانی که راهنماییم می کنن و من رو از تجربیات خودشون بهره مند می سازند ممنونم
Last edited by xxx13900102; 23-08-2012 at 17:45. دليل: ذکر قیمت dls 1073 برای استفاده عموم
اگه می خوای هزینه زیاد کنی پخش پایونیر 9450 جزء بهترین انتخابها می تونه باشه (حدود 350 تا 400 تومان)
در غیر اون صورت باید به پخشهای کنوود مانند 7016 که پخش واقعا خوبیه فکر کن
مرسی ولی 7016 چنتا از دوستان داشتن میگن به خرخر افتاده که رفتن پرسیدن درست نمیشه
9450 قیمتش زیاده یه چیزه پایینتر میخوام زیره 300
والا تو جستجویی که من تو اینترنت داشتم در ضمینه پخش ماشین (هدیونیت)، سه تا برند مطرح به چشم می خورند که اکثریت از اونها راضی هستند:
1- آلپاین (با قیمتی فضایی)
2- پایونیر
3- کنوود
شما یه تحقیقی بکن از دوستان، 8016 کنوود هم می باید خوب باشه (چیزیه که اکثریت ازش تعریف کردن)
--------------
dls 1073 رو چند قیمت داری؟
DLS 1073 با گارانتی زاب کیش 230 تومن
8016 کنوود چنده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)