تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 421 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

1) مثلا در ارتباطات زیر اول کی باید به کی دست بده؟ یعنی دستشو برای دست دادن دراز کنه؟

• خانم جوان، اقای جوان (اختلاف سنی کم)
    • خانم جوان، اقای مسن
    • خانم مسن، اقای جوان
    • خانم مسن، اقای مسن (اختلاف سنی کم)

2) و اینکه کجاها باید دست داد؟ همه جا ایا لازمه؟ مثلا محل کار، محیطهای اموزشی و ...

3) یا وقتی درمجلسی همه درحالت نشسته هستن و فرد جدیدی وارد میشه. ایا بلند شدن همه لازمه؟ لطفا بصورت موردی جواب بدید:

• فرد نشسته خانم جوان ، فرد وارد شده اقای جوان
    • فرد نشسته خانم مسن، فرد وارد شده اقای جوان
    • فرد نشسته خانم جوان ، فرد وارد شده اقای مسن
    • فرد نشسته خانم مسن ، فرد وارد شده اقای مسن

اصولش اینه که آقایون اول دست بدن (البته در صورتی که محرم باشن وگرنه کلا کنسله)

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

الف)خونمونو تازه عوض کردیم.داشتم میرفتم بیرون همسایمونو با خانوادش دیدم که توی آلاچیق بودن و داشتن از فضا لذت میبردن : دی
    منو دید سلام کرد(بزرگتره و با این که خیلی نمیشناسمشون آدم خیلی خیلی محترمیه) و منم سلام کردم.حالا موندم که به خانوادشم باید سلام میکردم یا نه؟آخه اگه فقط با خودش حرف میزدم اونا میگفتن ما آدم نیستیم که یه نگاهم نمیکنه؟اگه با تک ک سلام میکردمم ضایع بود!یادم نیست چه کردم!(اگه من اول سلام کرده بودم خوب بود ولی اول سلام کرد و منو کیش کرد به عبارتی : دی)
    سلام
    اگه میبینی خانوادش سعی میکنن باهات چش تو چش نشن سلام نکن
    اما اگه دارن نگاهتون میکنن سلام کردن یه جورایی نشون دهنده شخصیت قابل احترام شماست

3. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

من یه سوتی خیلی خفن جلوی یکی از اقوامی که حسابی باهاشون رودربایستی داریم دادم.سالی سه چهار بار هم بیشتر همو نمیبینیم.سوتیم وحشتناک بود(البته از نظر اونا) از طرزنگاهاشون فهمیدم !!!
    از کجا بفهمم که یادشون رفته یا نه!
    اصلا به نظرتون یادشون میره؟

- توی دانشگاه وقتی یه گروه از همکلاسی ها رو میبینی کی باید اول سلام کنه؟
    -در دانشگاه وقتی یه دختر و پسر هم کلاسی هم رو میبینن کی باید سلام کنه؟اگه سلام نکنیم بی ادبیه؟

5. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

وقی کسی به ما میگه طاعاتتون قبول باشه
    همه میگن قبول حق ( خدا )
    منظور از این آرزوی قبول بودن همون قبولی خداوند است
    کسی جمله بهتری برای جواب داره؟
    طاعات شما هم قبول باشه
    یا از شما هم قبول باشه

7. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

) مثلا در ارتباطات زیر اول کی باید به کی دست بده؟ یعنی دستشو برای دست دادن دراز کنه؟

• خانم جوان، اقای جوان (اختلاف سنی کم)
    • خانم جوان، اقای مسن
    • خانم مسن، اقای جوان
    • خانم مسن، اقای مسن (اختلاف سنی کم)

2) و اینکه کجاها باید دست داد؟ همه جا ایا لازمه؟ مثلا محل کار، محیطهای اموزشی و ...

3) یا وقتی درمجلسی همه درحالت نشسته هستن و فرد جدیدی وارد میشه. ایا بلند شدن همه لازمه؟ لطفا بصورت موردی جواب بدید:

• فرد نشسته خانم جوان ، فرد وارد شده اقای جوان
    • فرد نشسته خانم مسن، فرد وارد شده اقای جوان
    • فرد نشسته خانم جوان ، فرد وارد شده اقای مسن
    • فرد نشسته خانم مسن ، فرد وارد شده اقای مسن
    کلا این چیزیکه شما میگی مال ایران نیستش چون اینجا مرسوم نیستش که زن و مرد نامحرم با هم دست بدن اما تو خارج هم بسته به محیطی که توش هستند نحوه دست دادن فرق میکنه مثلا اگر مشتری برای خرید بره توی مغازه فرقی نداره خانوم یا آقا باشه کلا اول فروشنده دستش رو دراز میکنه و یا توی محیط دوستانه اول آقا دستش رو دراز میکنه و درمورد نحوه دست دادن هم دست دادن دو نفر خانوم و آقا همکار توی محیط اداری با دست دادن همون دونفر تو محیط دوستانه فرق داره (نحوه دراز کردن و بردن دست به سمت طرف مقابل)

در مورد بلند شدن از جا هم معمولا کوچکتر به احترام بزرگتر بلند میشه و اگر بر عکسش بزرگتری به احترام کوچکتر از جا بلند شد باید سریع و محترمانه تقاضا کنی که بشینند .

9. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

- توی دانشگاه وقتی یه گروه از همکلاسی ها رو میبینی کی باید اول سلام کنه؟
    -در دانشگاه وقتی یه دختر و پسر هم کلاسی هم رو میبینن کی باید سلام کنه؟اگه سلام نکنیم بی ادبیه؟
    بستگی داره که رابطتون با اونا در چه حدی هستش اگر صمیمانست فرقی نداره اگر محترمانست خب اول شما کنی بهتره اما بازم زیاد فرقی نداره
    چون طرف خانومه اول شما سلام کنی بهتره ولی اگرم اون سلام کردش شما هم جواب می دید دیگه
    شاید شما 100 تا همکلاسی داشته باشی روزی 10 بارم هر کدومشون رو ببینی اگر بخوای تک تکشون رو سلام کنی به نظرت منطقی هستش که حالا اگر سلام نکنی بی ادبی باشه

فقط با اونایی که باهاشون صمیمی تری یا قبلا چند بار با هم صحبت کردیم سلام کن اونم فرقی زیادی نداره که کی اول سلام کنه (محیط دانشگاه رو زیاد جدی نگیر)

11. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrdad x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ف ی ل ت ر نت

پيش فرض

کلا این چیزیکه شما میگی مال ایران نیستش چون اینجا مرسوم نیستش که زن و مرد نامحرم با هم دست بدن اما تو خارج هم بسته به محیطی که توش هستند نحوه دست دادن فرق میکنه مثلا اگر مشتری برای خرید بره توی مغازه فرقی نداره خانوم یا آقا باشه کلا اول فروشنده دستش رو دراز میکنه و یا توی محیط دوستانه اول آقا دستش رو دراز میکنه و درمورد نحوه دست دادن هم دست دادن دو نفر خانوم و آقا همکار توی محیط اداری با دست دادن همون دونفر تو محیط دوستانه فرق داره (نحوه دراز کردن و بردن دست به سمت طرف مقابل)

در مورد بلند شدن از جا هم معمولا کوچکتر به احترام بزرگتر بلند میشه و اگر بر عکسش بزرگتری به احترام کوچکتر از جا بلند شد باید سریع و محترمانه تقاضا کنی که بشینند .
    يادم نيست كجا شنيدم كه توى فرهنگ بيشتر كشورا، يه جور بى ادبيه اگه واسه دست دادن بايه خانوم، آقا دستشو اول دراز کنه! (نميدونم والا!!!)
    ولى فک كنم تو ايران هم رو حساب نامحرم بودن اينطورى بهتر باشه (چون به نظرم اين قضيه واسه خانوما مهمتره)

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

(محیط دانشگاه رو زیاد جدی نگیر
    )
    این جمله عالی بود

منم فکر کنم خانومه که باید دست دراز کنه... خیلی وقتا دیدم مرده همینطوری دستش رو هوا میمونه! اصلا دست دادن واسه خانوما مرسوم نیست...بعضی وقتا میبینم خانوما تو جمع خودشون دست میدن خیلی عجیب به نظرم میاد!

یه سوالم من بپرسم:
    آقا این بروبچ فیس بوکو تو دانشگاه میبینیم چی کنیم؟ مخصوصا اگه دختر باشه... آخه ما یه گروپ داریم واسه دانشگاه... خیلی اونجا همدیگرو میبینیم...

14. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

يادم نيست كجا شنيدم كه توى فرهنگ بيشتر كشورا، يه جور بى ادبيه اگه واسه دست دادن بايه خانوم، آقا دستشو اول دراز کنه! (نميدونم والا!!!)
    ولى فک كنم تو ايران هم رو حساب نامحرم بودن اينطورى بهتر باشه (چون به نظرم اين قضيه واسه خانوما مهمتره)
    تو خارج از کشور منظورم کلی بود وفرهنگ غرب وگرنه خوب شاید هر کشوری آداب و فرهنگ خودشون رو در مورد ارتباط با هم داشته باشند و اصلا هم بی ادبی نیستش که یه آقا دستش رو موقعه سلام کردن اول به سمت خانوم ببره (توی خارج) اما توی بعضی از محیط ها مثلا محیط کاری و سیستم اداری اونا چون قراره رفتار حرفه ای داشته باشند و مثل اینجا نیستش که کسی بره توی یه محیط اداری یا بانکی بعد چایی نخورده با رئیس اون قسمت پسر خاله بشه و یا هر رفتاری رو که بیرون از محیط اداری دارند توی محیط اداری هم با هم داشته باشند پس اینا که گفتم یه سری قوانین هستش که باید رعایت کنند و برای اونا هم اینکه کی بخواد اول به کی دست بده افت به حساب نمیاد مهمترین هدفشون جلب رضایت مشتری هستش از طریق رفتار حرفه ای نه از طریق( تو هم کاری اونجا داشتی بگو من حلش میکنم )

تو ایران هم بسته به طرف مقابل و شناخت شما از اون طرف (خانوم) داره که اگر بخوای با هاش دست بدی مشکلی داره یا نه

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

(محیط دانشگاه رو زیاد جدی نگیر
    )
    این جمله عالی بود

منم فکر کنم خانومه که باید دست دراز کنه... خیلی وقتا دیدم مرده همینطوری دستش رو هوا میمونه! اصلا دست دادن واسه خانوما مرسوم نیست...بعضی وقتا میبینم خانوما تو جمع خودشون دست میدن خیلی عجیب به نظرم میاد!

.

ولی من بار ها دیدم خانوم ها هم وقتی به هم میرسند با هم دست میدن و اصلا هم عجیب نیستش مگه دست دادن فقط مخصوص آقایون هستش
    درمورد خانومی که بار اول هستش میبینیش و یا شناخت چندانی ازش نداری اصلا درست نیستش که انتظار داشته باشی اگر دستت رو به سمتش بردی اونم با شما دست بده (البته تو ایران) البته به محیطی هم که خانوم و آقا توش هستند هم صد در صد مربوط میشه (جلوی مردم و دوستان و ...)

یه سوالم من بپرسم:
    آقا این بروبچ فیس بوکو تو دانشگاه میبینیم چی کنیم؟ مخصوصا اگه دختر باشه... آخه ما یه گروپ داریم واسه دانشگاه... خیلی اونجا همدیگرو میبینیم..
    منظورت از اینکه چی کنیم یعنی چی ؟ مگه قراره چی کارکنی

17. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •