تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 472 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام.
    ببخشید من یه سوال جدا داشتم!
    عقب سمند ef7 من 2 تیکه هست! قسمتی پلاستیکی و قسنتی هم فلزی!

وقتی پلاک رو نصب کردین.
    پرچ پلاک کدوم قسمت زدین روی فلز یا روی پلاستیک؟؟ فکر کنم اینقدر پلاستیکش ضعیفه و خوشکه اگه رو پلاستیک بزنم میترکه!!
    اعداد پلاکم اینقدر6 دارن اگه بخوام پلاک رو قسمت فلزی پرچ کنم فاصله اونها خیلی به هم نزدیک میشنو

میشه توضیح بدین چه طوری عقب ماشین رو پلاک زدین؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چقدر سختش کردی

فرقی نداره رو فلز پرچ بشه بهتره ولی اگر بخوای دقیق غرینه بشه یکیش رو قسمت لاکی میخوره یکیش رو فلز مال من یکیش رو فلز خورد یکیش رو قسمت لاکی مشکلی هم پیش نمیاد نه میشکنه و نه ترک برمیداره .
    Last edited by Danial_4139; 21-08-2012 at 22:07.

3. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یه سوال داشتم ازتون
    قطعه برای سمند ef7 به خوبی پیدا می شه؟
    یا خیلی سر میگردونن
    بستگی به قطعه مصرفی داره ,یه سری از قطعاتش یله کم یاب هستند و عموما باید از نمایندگی ها امداد بشن تا قطعه فرستاده بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوباره به همه.

1----------------سرویس های دوره ای ef7 چندکیلومتر چندکیلومتر ان؟ 1300 تا رفته ماله من. هنوز نبردم نمایندگی
    اصلا چه کاری میکنن؟
    همون جایی که خریدم باید ببرم؟(یه شهر دیگس آخه!)
    اگه کسی میدونه لطفا جواب بده....................................یکی از آشناهای دورم ef7 داره گارانتیش تموم شده تو صندق عقبش همش یه بسته آب معدنی روغن موتوره و ضد یخ!!!!
    میگه کم میکنه میریزم توش!!!!
    کسی چنیین چیزی شنیده ! ؟ اگه اینجوری باشه که صد رحمت به پیکان!!!!! نظرتون چیه که برم ماشین رو 17 بفروشم برم یه ماشین دیگه همین قیمت بخرم؟؟((اساسا چه ماشینی پیشنهاد میکنین!!!؟؟؟)))
    بابا اینقدر گفتن این واشر سرسیلندر میسوزونه .اویل مازول میترکونه .آب روغن قاطی میکنه.
    هی گاز نده. دور موتور بالا نرو . قطعه نداره. سرعت نرو. تیک آف نزن .کسی نمیتونه تعمیر کنه. دو سالس. تو دل ما رو خالی کردن ((((خوردگی اعصاب گرفتیم)))
    من ماشین قبلیم پرشیا هیچ کارش نکردم فقط آب روغن جلو بندی کارواش لاستیک بیمه....همش هم میترکوندمش آلبته قبول دارم شتاب بالایی نداشت! اما اذیتم نمی کرد!((کهنه شده بود فروختیم!!))
    یه بار کاپوت ندادم بالا نگاه کنم چشه!!1 هر دفعه میخوام سوار شم سر اینef7 هی نگاه میکنم سینیش خیس نباشه!! آب کم نکرده باشه!! صداشو گوش کنم غیر عادی نباشه!!
    خستم کرده((شایید وسواسی شدم!!)).
    00
    البته قبول دارم تو سرعت بالا خوب به پدال گاز حساسه و سریع شتاب میگیره00

2------------------نظرتون چیه برم سمند lx معمولی بگیرم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرویس های تو 5000 ، 10000 و 20000 انجام میشه ، تو 5000 فقط دیاگ میزنن و چک آب و روغن و عیب های احتمالی .
    تو 10000 تعویض روغن و فیلتر روغن ، رفع عیب های احتمالی ، 20000 هم همینجور .

کم کردن آب و روغن برای همه ماشین ها وجود داره ، آب رادیاتور به اون صورت کم نمیشه شاید هر 5000 تا یکم سر ریز بخواد .

میزان کم کردن روغن موتور هم بستگی به کیفیت روغنی داره که تو موتور میریزی داره ، کیفیت روغنت خوب باشه از این مشکلات نداری در واقع موتور مشکل نداره که روغن کم میشه اون به خاطر ترکیبات روغن هست که با دمای بالا مشکل داره و درصد تبخیرش زیاده .

7. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

تو سرویس 20 هزار کیلومتر شمع ها و لنت های ترمز هم به رایگان تعویض میشه
    تو سرویس 40 هزار کیلومتر هم علاوه بر موارد فوق وایرها هم تعویض میشه

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به دوستان گل چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
    ۱.دوستانی که تو این ماه ماشینشونو تحویل گرفتن ایا یک ایربگ دارد یا دوتا؟
    ۲.تقریبا دقیق در تهران ای اف ۷ بنزینی صدی چند مصرف میکنه؟
    ۳.ایا به نظر شما مشکلات قبلی ای اف ۷ ها حل شده؟
    ۴.ایا میشه روی ای اف ۷ بنزینی مالتی پلکس اپشن های سفارشی رو پیاده کرد مثل(اینه بغل های اوتومات باز و بسته شه یا کروز نصب کردن یا و دیگر اپشن های مربو ط به سفارشی)
    ۵.برای سفارشی کردن ماشین باید موقع ثبت نام اعلام کنیم؟چون تو سمندها من سفارشی ندیدم ثبت نام کنند گفتم شاید وارد مراحل ثبت نام بشیم اون موقع باید درخواست کرد.
    ۶.دیگه سمند دنده اتوماتیک تولید نمیشه؟اگر میشه این ای اف ۷ ها بنزینی هم شاملش میشه؟اگر میشه روشون جواب میده خوب و بدون ایراد و میرزه؟
    ۷.ایا برای ای اف ۷ های پایه گاز سوز میشه بیشتر از سوخت بنزین استفاده کرد و کمتر گاز ؟اسیبی به ماشین نمیزنه چون پایه گاز سوزه؟
    ۸.تو ای اف ۷ ها بنزینی و مالتی پلکس اون جای کامپیوترش که تو عکس دیدم الان یه چیز مشکی تو رفته است اون چیه؟

خیلی خیلی از شما پیشاپیش ممنونم

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

۴.ایا میشه روی ای اف ۷ بنزینی مالتی پلکس اپشن های سفارشی رو پیاده کرد مثل(اینه بغل های اوتومات باز و بسته شه یا کروز نصب کردن یا و دیگر اپشن های مربو ط به سفارشی)
    ۵.برای سفارشی کردن ماشین باید موقع ثبت نام اعلام کنیم؟چون تو سمندها من سفارشی ندیدم ثبت نام کنند گفتم شاید وارد مراحل ثبت نام بشیم اون موقع باید درخواست کرد.
    ۶.دیگه سمند دنده اتوماتیک تولید نمیشه؟اگر میشه این ای اف ۷ ها بنزینی هم شاملش میشه؟اگر میشه روشون جواب میده خوب و بدون ایراد و میرزه؟
    ۷.ایا برای ای اف ۷ های پایه گاز سوز میشه بیشتر از سوخت بنزین استفاده کرد و کمتر گاز ؟اسیبی به ماشین نمیزنه چون پایه گاز سوزه؟
    ۸.تو ای اف ۷ ها بنزینی و مالتی پلکس اون جای کامپیوترش که تو عکس دیدم الان یه چیز مشکی تو رفته است اون چیه؟

جواب بعضی سوالات شما:
    4- نه خیر نمی شه اصولا که کروز و هرچیز دیگه ای که به دنده و گیربکس ربط داشته باشه روی موتور EF7 نصب نمی شه. من که از آپشن ایران خودرو (مرکزی) پرسیدم گفت برای سیستم مالتی پلکس فقط می تونن پشت سری ال سی دی دار نصب کنن. بقیه چیزا رو نصب نمی کنن.
    5- نه باید ببرین نمایندگی های آپشن آپشن کنید. یکی تو یادگاره یکی هم تو جاده قدیم کرج یکی هم پل مدیریت
    6- نه خیر تولید نمی شه. اصولا روی EF7 گیربکس اتومات نصب نمی شه.
    7- کامپیوتر رو برداشتن کلا از سمندها. اصولا به هیچ دردی هم نمی خورد. الان سیستم کاملش همون مالتی پلکس هستش که می گی!

11. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

1. فقط ایربگ راننده رو داره
    2. مصرف بنزین در شهر حدود 9 لیتر هست ( البته صرف سوخت به موارد زیادی بستگی داره )
    3. مشکلاتش فقط در قسمت فنی و موتورش بوده که هنوزم با کمبود قطعات و لوازم یدکی مواجه هست.
    4. هر نوع آپشنی رو نیاز دارین میتونید به شرکت آپکو سفارش بدین تا براتون نصبش کنن. قبلش باهاشون تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن.( در مورد کروز کنترل فقط روی نمونه بنزینی نصب میکنن )

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت پاسخات بقیه سوالات هم دوستان جواب بدن لطف میکنند
    فقط فکر کنم تو سوال اخرمو اشتباه متوجه شدید.منظورم اینه که تو سمندهای قدیمی که مکان کامپیوتر بود یادتونه الان جای اون مکان چیست ؟تو یه عکس که دیدم یه فرو رفتگی مشکی بیرخته.
    یه سوال دیگه واسم پیش اومد یعنی موقع خرید باید برم نمایندگی اپشن اونجا ماشین ثبت نام کنم ؟سپاسگزارم

با تشکر از شما دوست گرامی
    شما مطمن هستید رو ای اف ۷ بنزین کروز نصب میکنن اخه اون دوستمون گفتند که نمیشه؟
    پس میگفتند که اگر دو تا ایربگ نداشته باشه که پلاک نمیکنند؟
    حالا مشکلاتش حل شده ؟لوازم جانبی به کنار
    سپاسگزارم از شما

ما رفتیم تو این سایت اپکو هر کاری خواستیم بکنیم یا گفت واسه ای اف ۷ نمیشه یا اینکه چون مالتی پلکس نمیشه.راستی این مالتی پلکس چه حسنی داره؟
    Last edited by mohamad skystar; 25-08-2012 at 00:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •