اگه با وایرلس میتونی به موبایل وصل بشی پس وایرلس مودم مشکلی نداره.
هرچی هست مشکل از لپ تاپه.
تست کنید کارت شبکه IP به صورت دستی روش ست نشده باشه.
مرورگرتم تست کن ------ روش ست نشده باشه
اسم مودما تو لیست شبکه های وایرلس موجود میاره که بهش وصل بشی؟
اگه با وایرلس میتونی به موبایل وصل بشی پس وایرلس مودم مشکلی نداره.
هرچی هست مشکل از لپ تاپه.
تست کنید کارت شبکه IP به صورت دستی روش ست نشده باشه.
مرورگرتم تست کن ------ روش ست نشده باشه
اسم مودما تو لیست شبکه های وایرلس موجود میاره که بهش وصل بشی؟
مودمو واسه 3 ساعت خاموش و روشن کردم درست شد!!
راستی اول باید با لپ تاپ وصل بشم تا باگوشی هم بتونم وصل شم ، نمیشه کاریش کرد؟
اصلا ربطی نداره که شما اول با چی وصل بشی.
سلام میشه روی 8901g اکانت ساکس یا وی پی ان تنظیم کرد؟
دقیقا اومدم همین سوال رو بپرسم.
دوستان لطفا رهنمایی کنید
فکر نکنم این امکان وجود داشته باشه.
سلام من هم از این مودم خریدم.با لبتابم تمام تنظیمات مودم رو انجام دادم ولی فقط با کابل میتونم به اینترنت وصل بشم وایرلس لبتابم اصلا مودمم رو تو لیست مودم ها نمیاره.
با گوشی هم میتونم وصل بشم.
لطفا راهنماییم کنین.
اکثر لپ تاپ ها یک کلید دارد برای روشن کردن وایرلس.یا کلید جدا روی بدنه دور کیس یا با استفاده از کلید های ترکیبی Fn و کلیدهای دیگر
مثلا سونی و ایسوس کلید دارن روی بدنه دورشون.
یا مثلا DELL با کلید FN ,F2 وایرلسش روشن میشه.
درایور وایرلستون نصبه؟
سلام، من هم از این مودم استفاده میکنم، اخیرا دوتا مشکل برام پیش اومده، که مشکل اولی خیلی مهمتر هست، دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
1- وقتی با گوشی (Samsung Galaxy ACE) به صورت وایرلس وصل میشم، نرم افزارهایی که با اینترنت کار میکنن بعضی هاشون باز نمیشن مگر اینکه توگوشی از -پ-ر-و-ک-س-ی استفاده کنم، مثلا نرم افزار جیمیل فقط با -پ-ر-و-ک-س-ی کار میکنه درحالی که اگه از مرورگر وارد جیمیل بشم هیچ مشکلی نیست و راحت وارد میشه، همچنین بعضی نرم افزار های دیگه اینطوری شدن متاسفانه، این مشکل حدود دوهفته هست که ایجاد شده، هرکاری هم کردم رفع نشد، گوشی رو ریست کردم، فلش کردم بازم رفع نشد، تنظیمات مودم رو هم ریست و دوباره کانفیگ کردم بازم نشد، الآن تنظیمات قسمت وایرلس مودمم به شکل زیر هست:
مک آدرس رو هم خودم فیلتر کردم
2- مشکل دوم اینه که تو کامپیوتر وقتی سایت ها رو باز میکنم کنار آدرس سایتها آیکون اونا رو نمیاره، مثل تصویر زیر:
![]()
فکر نمیکنم مشکلات شما ربطی به تنظیمات مودم داشته باشه.هرچی هست از تنظیمات سیستمه (مثلا تنظیمات مررورگر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)