تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3127 از 3195 اولاول ... 2127262730273077311731233124312531263127312831293130313131373177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,261 به 31,270 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

7

والا الان که دیگه چیزی به نام JTag وجود نداره،یعنی وجود داره،بعید میدونم اون دستگاه جسپر شما فریمور داشبردش اینقد پایین باشه که بشه JTagـش کرد،چون از یه فریموری به بالا رو دیگه نمیشه JTag کرد...............
    الان دستگاه ها رو RGH یا همون ریست گلیچ میکنن که خیلی با JTag فرق داره،اما بهش همون JTag میگن متاسفانه................
    بزرگترین فرقش اینه که اگه دستگاتون JTag باشه هر دیسکی بندازید توش اجرا میکنه،کپی،پچ شده،پچ نشده،LT2،LT3 الا آخر،ولی RGH اصلا دیسک رو نمیشناسه و باید از رو هارد بازیهاتون رو اجرا کنید که سختی ها و معایب خاصه خودش رو داره...................

یا علی..............
    یعنی همونی که همه جا زده JTAG فلان تومن همون reset glitch ---- هستش؟ شما مطمئنی؟ (هر روز از این مملکت بیشتر بدم میاد)

2. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من jtag شیراز پرسیدم آی سی ضعیف 70 تمن وآی سی قوی 100 تمن... خیلی گرونه مگه نه؟؟؟؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من jtag شیراز پرسیدم آی سی ضعیف 70 تمن وآی سی قوی 100 تمن... خیلی گرونه مگه نه؟؟؟؟
    یه سوال تخصصی تر. مگه توی jtag دقیقا چه اتفاقی می افته که این همه قیمتشه؟

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بزرگترین فرقش اینه که اگه دستگاتون JTag باشه هر دیسکی بندازید توش اجرا میکنه،کپی،پچ شده،پچ نشده،LT2،LT3 الا آخر،ولی RGH اصلا دیسک رو نمیشناسه و باید از رو هارد بازیهاتون رو اجرا کنید
    این حرف اصلا درست نیست. دستگاه گلیچ شده هم میتونه از روی هارد مستقیم بازی رو اجرا بکنه و هم اینکه هر نوع دیسکی رو میتونی مستقیم از درایو اجرا بکنه.

یعنی همونی که همه جا زده JTAG فلان تومن همون reset glitch ---- هستش؟ شما مطمئنی؟ (هر روز از این مملکت بیشتر بدم میاد)
    بعد از سال 2009 مایکروسافت با آپدیت داشبرد حفره Jtag رو بست. و الان دیگه نمیشه هیچ کنسولی رو Jtag کرد.

یه سوال تخصصی تر. مگه توی jtag دقیقا چه اتفاقی می افته که این همه قیمتشه؟
    داخل دستگاه یه کیت نصب میشه که قیمتش زیاد هست.

6. 4 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...
    ویرایش: من اون مورد لود شدن سیو قدیمی رو فقط تو Red Dead Redemption تجربه کرم. شما هم تو این بازی دیدی؟ (یا شاید یه بازی مشابه از راک استار؟)
    بیشتر بازی ها امکان انتخاب سیو واسه رو دارن. و بعضی ها مثل Skyrim با شماره سیو عمل میکنن.
    سلام کاملا تایید میشه! من هم تو بازی Red Dead Redemption این مورد رو بارها تجربه کردم!!

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

این حرف اصلا درست نیست. دستگاه گلیچ شده هم میتونه از روی هارد مستقیم بازی رو اجرا بکنه و هم اینکه هر نوع دیسکی رو میتونی مستقیم از درایو اجرا بکنه.
    دوست عزیز من خودم کارم اینه،خودم تبدیل کارم،آموزشی رو پیدا نکردم که بتونه با RGH از رو درایو چیزی اجرا بکنه؟!
    شما تبدیل کاری؟!
    کلا بردهایی که الان تو بازار ایران هستن توانایی اینکارو ندارن،شما اگه بردی رو دیدی که اینکارو میکنه به ما هم بگو رو دستگاهامون استفاده کنیم...................

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان عزیز از آخر فروردین ماه کنسول رو روشن نکرده بودم .
    دیشب روشن کردم live آپدیت خواست ، آپدیت کنم ؟ مشکلی که نداره ؟
    LT3 دارم . Slim 250GB Kinect Bundle

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

دوستان عزیز از آخر فروردین ماه کنسول رو روشن نکرده بودم .
    دیشب روشن کردم live آپدیت خواست ، آپدیت کنم ؟ مشکلی که نداره ؟
    LT3 دارم . Slim 250GB Kinect Bundle
    مشکلی نداره.

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوست عزیز من خودم کارم اینه،خودم تبدیل کارم،آموزشی رو پیدا نکردم که بتونه با RGH از رو درایو چیزی اجرا بکنه؟!
    شما تبدیل کاری؟!
    کلا بردهایی که الان تو بازار ایران هستن توانایی اینکارو ندارن،شما اگه بردی رو دیدی که اینکارو میکنه به ما هم بگو رو دستگاهامون استفاده کنیم...................
    تا حالا من 60 تا کنسول گلیچ کردم همشون هم از روی درایو بازی رو اجرا میکنن. کار خاصی هم انجام ندادم. برد هم فرقی نداره از چی استفاده بکنی. اصلا ربطی به برد نداره! فقط کافیه روی درایو یه ال تی باشه همین!

12. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

تا حالا من 60 تا کنسول گلیچ کردم همشون هم از روی درایو بازی رو اجرا میکنن. کار خاصی هم انجام ندادم. برد هم فرقی نداره از چی استفاده بکنی. اصلا ربطی به برد نداره! فقط کافیه روی درایو یه ال تی باشه همین!

خوب برادر من مشکل کاره شما همینجاست دیگه،LTـی که روی درایو هست اصلا ربطی به RGH نداره،اون بازیهای مربوط به ورژن خودش رو اجرا میکنه،مثلا اگه LT2 روی درایو باشه و دیسک شما پچ شده برای LT3 باشه که اجرا نمیکنه............
    میکنه؟!
    نمیکنه دیگه عزیزه من،اون اجرا از روی دیسک هیچ ربطی به RGH شدن دستگاه نداره.....................
    متوجه منظورم شدید یا بیشتر توضیح بدم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •