ببخشيد من متوجه نشدم، در c طول آرايه بايد مشخص باشد .البته يك كلكهائي مي شه زد(مثل استفاده از
define # و...) در ضمن هر برنامه ائي يك سري خصوصيات داردو نمي توان گفت چون كار مارا راه نمي اندازد ضعيف است.
ببخشيد من متوجه نشدم، در c طول آرايه بايد مشخص باشد .البته يك كلكهائي مي شه زد(مثل استفاده از
define # و...) در ضمن هر برنامه ائي يك سري خصوصيات داردو نمي توان گفت چون كار مارا راه نمي اندازد ضعيف است.
بله در بیشتر زبان های بر نامه نویسی باید طول آرایه مشخص باشه ولی میتونی با استفاده از تخصیص حافظه پویا یه آرایه با طول متغیر بسازی
در ضمن اگه یه زبون برنامه نویسی از یه همچین چیزی پشتیبانی نکنه باید بگیم قویه؟
یه فرقی باید بین یه زبون مثل بیسیک با سی یا زبون دیگه باشه؟ مگه نه!
البته ميبخشيد ولي به زعم من تخصيص حافظه پويا و آرايه با طول متغير دو مقوله مجزا هستند.شايد بتوان مشكل داشتن يك آرايه متغير را با تخصيص حافظه حل كرد ليكن آيا اين محل خصوصيات يك آرايه را دارد؟
با استفاده از پوينترها كمبودهاي آرايه جبران ميگردد ليكن فكر مي كنم منظور STAR 5060 مطلقا" آرايه (با تمام خصوصيات منحصر به فردش) با طول متغير بود ،كه چنين چيزي در c وجود ندارد.
سلام
با اجازه دوستان.
در مورد "تخصیص حافظه پویا" و "تخصیص آرایه پویا" اگر درست متوجه شده باشم، شما معتقید احتمالاً فرق دارند.
ولی در واقع فرقی با هم ندارد، مخصوصاً در ++C چون خود متغییر معرف آرایه در ++C یک اشاره گری به نقطه اول آرایه در حافظه است و شما به راحتی با یک تبدیل قالب ریزی کم خرج با کمک پرانتز و نوع درخواستی میتوانید وجحه دیداری "آرایه پویا" را به "حافظه پویا" تغییر دهید.
یک چیزی شبیه دستور union که یک محل مشترک حافظهع را با دیدهای مختلف عرضه میکند، ان هم همان است، در اصل تخصیص آرایه، حافظه پویا میگیرد و اشاره گر شروع را تنظیم میکند.
امیدوارم اصل سوالتان را درست متوجه شده باشم.
اگر شما یه نگاهی به نحوه استفاده از آرایه و استفاده از یه ناحیه حافظه بندازید متوجه فرقشون می شید.آرایه با یه ناحیه حافظه هر دو شون ناحیه ای از حافظه اند ام این کجا و اون کجا.malloc یه تابع است که باید header file مخصوص خودش رو ابتدای برنامه قرار بدین.malloc ممکنه که نتونه ناحیه مورد نیاز شما رو از حافظه تخصیص بده.![]()
Last edited by ali zi zeperto; 12-11-2007 at 13:21.
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید
برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی
عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد
در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی
اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)