تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 1291 اولاول ... 302702752792798799800801802803804805806812852902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.
    الان رفتم با کارت بانکی پرداخت کردم. 115 تومن. نوشت که تا 24 ساعت دیگه به حسابتون واریز میشه.
    توی سایت ایرانسل نوشته طرحی که فعال می کنید اگه پول نباشه توی حسابتون به حالت تعلیق درمیاد هروقت پول بریزید فعال میشه.
    یعنی با این حساب اگه پول من حداکثر 24 ساعت هم طول بکشه ثبت شه فقط تا ظهر فردا رو از دست میدم و حداکثر فردا همین موقع ها 6 ماه ام فعال میشه
    البته طبق چیزاییه که خودشون گفتن. اگر هم نشد که 115 تومن ما یک ماه میره توی حساب ایرانسل و اینترنت ما هم فعال نمیشه. اونوقته که من زنگ میزنم کله شونو میکنم

================================================== =====

ویرایش: الان پول من به حسابم واریز شده. من 115 تومن ریختم به حساب. 6 تومن هم توی حسابم داشتم. یعنی الان باید 121 تومن توی حسابم باشه. در حالی که 116 تومن هست. این 5 تومن چی شد؟ سوخت؟
    حرفتون درسته. باید بیش از 116 تومن باشه. احیاناً بسته افزایشی ای چیزی نخریدی؟ .... اگر مطمئنی که 6000 تومن داشتی حتما به پشتیبانی زنگ بزن برادر. موفق باشی.

2. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.
    الان رفتم با کارت بانکی پرداخت کردم. 115 تومن. نوشت که تا 24 ساعت دیگه به حسابتون واریز میشه.
    توی سایت ایرانسل نوشته طرحی که فعال می کنید اگه پول نباشه توی حسابتون به حالت تعلیق درمیاد هروقت پول بریزید فعال میشه.
    یعنی با این حساب اگه پول من حداکثر 24 ساعت هم طول بکشه ثبت شه فقط تا ظهر فردا رو از دست میدم و حداکثر فردا همین موقع ها 6 ماه ام فعال میشه
    البته طبق چیزاییه که خودشون گفتن. اگر هم نشد که 115 تومن ما یک ماه میره توی حساب ایرانسل و اینترنت ما هم فعال نمیشه. اونوقته که من زنگ میزنم کله شونو میکنم

================================================== =====

ویرایش: الان پول من به حسابم واریز شده. من 115 تومن ریختم به حساب. 6 تومن هم توی حسابم داشتم. یعنی الان باید 121 تومن توی حسابم باشه. در حالی که 116 تومن هست. این 5 تومن چی شد؟ سوخت؟
    سلام
    برای نامحدود فرقی نداره کی بریزه اما شما که محدود هستی بهتر بود واریز نمیکردی تا از سرویس جدید مطمئن شی
    حالا اگر فعال نشه هی باید استرس داشته باشی که ماه بعد از پول اصلیت مصرف آزاد نشه و پولت بپره هی باید چک کنی ترافیک داشته باشی...

در مورد پول هم دقت کنید مالیات کم میشه بعد از واریز، اینطور نیست 100 تومن بریزید 100 تومن هم اضافه شه همونطور که اونجا نوشته "موجودی حساب با کسر مالیات (ریال) "
    مطمئن نیستم اما فکر میکنم 5% مالیات هست ، یعنی برای شما میشه 5750 تومن

در کل برای مصرف آزاد ایرانسل خیلی بده ، مبین نت بهتره
    ایرانسل فقط نامحدود

4. این کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفتون درسته. باید بیش از 116 تومن باشه. احیاناً بسته افزایشی ای چیزی نخریدی؟ .... اگر مطمئنی که 6000 تومن داشتی حتما به پشتیبانی زنگ بزن برادر. موفق باشی.
    نه بسته خاصی نخریدم. آره خودم هم زنگ زدم پشتیبانی گفتم. گفت شما الان 121 تومن داری که مالیات کم شده 116 نشون میده ولی در اصل 121 داری!! گفتم مالیات رو که موقع واریز پول حساب کرد یه بار. گفتش فردا که حسابتون فعال شه این هم درست میشه و درست نمایش میده. الان هم که اول ماهه سایتشون ترکیده. فردا پاشم ببینم چقدر نشون میده.
    اون 6000 تومن با کسر مالیات بود. این 115 تومنی هم که ریختم با کسر مالیات بود. حالا دوباره مالیات کم کرده. فکر کنم دور میزنن. من Adsl هم دارم شارژ می کنم اونم دوبار دوبار مالیات کم میکنه. یه بار موقع پرداخت کم میکنه. بعدش میری توی حسابت دوباره میبینی یه درصدی از مالیات بدهی داری!!!!

سلام
    برای نامحدود فرقی نداره کی بریزه اما شما که محدود هستی بهتر بود واریز نمیکردی تا از سرویس جدید مطمئن شی
    حالا اگر فعال نشه هی باید استرس داشته باشی که ماه بعد از پول اصلیت مصرف آزاد نشه و پولت بپره هی باید چک کنی ترافیک داشته باشی...

در مورد پول هم دقت کنید مالیات کم میشه بعد از واریز، اینطور نیست 100 تومن بریزید 100 تومن هم اضافه شه همونطور که اونجا نوشته "موجودی حساب با کسر مالیات (ریال) "
    مطمئن نیستم اما فکر میکنم 5% مالیات هست ، یعنی برای شما میشه 5750 تومن

در کل برای مصرف آزاد ایرانسل خیلی بده ، مبین نت بهتره
    ایرانسل فقط نامحدود
    نه زنگ زدم پشتیبانی گفتش که فردا فعال میشه.
    درسته که مالیات کم میشه ولی موقعی که میخوای طرح رو فعال کنی و پول میخواد از کارت بانکیت کم شه خودش با قیمتی که مالیاتش حساب شده ازت کم میکنه. حالا دوباره موقعی که پول به حساب وایمکست واریز میشه باز مالیات کم می کنن؟؟!! خب این که میشه 2 بار؟؟!!

================================================== =====================

ویرایش: الان رفتم تو حسابم دیدم همون 116 هستش. ولی یه دو دو تا چهار تا کردم دیدم درست در میاد. 115 تومن ریختم که 5%ش میشه 5750 تومن که کم کنی میشه 109 تومن که با اون حدود 6 تومنی که داشتم جمعش میشه همین 115 که الان هست.
    در کل فکر کنم اینطوریه که هر مقدار پولی که با کارت بریزی توی حسابشون 5%ش رو کم میکنن و بعد تعرفه ها رو بدون مالیات حساب می کنند. یعنی مثلاً الان برای من 6 ماهه 110 تومن حساب میشه (115 حساب نمیشه) چون مالیات رو اول کم کرده و دو بار مالیات کم نمی کنه.
    کلاً نمیدونم گیج شدم زده به سرم نصف شبی فکر کنم شما هم گیج شدید
    Last edited by Mehran14233; 22-08-2012 at 01:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویرایش: الان رفتم تو حسابم دیدم همون 116 هستش. ولی یه دو دو تا چهار تا کردم دیدم درست در میاد. 115 تومن ریختم که 5%ش میشه 5750 تومن که کم کنی میشه 109 تومن که با اون حدود 6 تومنی که داشتم جمعش میشه همین 115 که الان هست.
    در کل فکر کنم اینطوریه که هر مقدار پولی که با کارت بریزی توی حسابشون 5%ش رو کم میکنن و بعد تعرفه ها رو بدون مالیات حساب می کنند. یعنی مثلاً الان برای من 6 ماهه 110 تومن حساب میشه (115 حساب نمیشه) چون مالیات رو اول کم کرده و دو بار مالیات کم نمی کنه.
    بله دقیقا همینطوره. یکم اسکولن.

8. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام
    خواستم نکاتی که برای گرفتن اینترنت بالاتر از ۱۲۸ از ایرانسل با نامه هست رو بگم. چون خودم خیلی سر این موضوع اذیت شدم گفتم بقیه مثل من دهنشون سرویس نشه
    ممکنه راههای دیگه‌ای هم باشه یا اینکه با رعایت نکردن بعضی چیزا بازهم بهتون اینتزنت بالاتر از ۱۲۸ رو بدن اما اگه این نکات رو رعایت کنید بدون دردسر و اتلاف وقت جواب می‌گیرید.

اول باید یه نامه از شرکت یا دانشگاه تهیه کنید که گواهی بده شما به اینترنت بالاتر از ۱۲۸ نیاز دارید. نامه حتماً تایپی باشه و متنش هم این:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    شرکت محترم ایرانسل
    با عرض سلام
    احتراماً به اطلاع می‌رساند که آقا/خانم ..... به شماره ملی .... کارمند این شرکت بوده و جهت انجام .... نیاز به اینترنت پرسرعت 512/256 می‌باشد.
    لذا از آن شرکت محترم تقاضای مساعدت دارد
    مهر و امضا
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    متن نامه برای دانشگاه هم مشابهه (من خودم از طریق شرکت گرفتم. پیشنهاد می‌کنم شما هم از طریق شرکت بگیرید. فک کنم یه هفته تو دانشگاه بچرخید تا بفهمید باید از کجا نامه بگیرید. بعدش هم که پاس کاری شروع میشه تا یه نامه الکی که خود ایرانسل هم اینقدر براش مهم نیست رو بدن. اینکه این شرکت وجود خارجی داره یا نه رو فک کنم اصلاً چک نمی‌کنن)
    نامه رو رسمی فرض کنید یعنی سربرگ، شماره نامه و هرچی که همیشه توی نامه‌های رسمی می‌زنند رو داشته باشه (هرچند که نامه من اصلاً شماره نامه نداره!!! سربرگ خاصی هم نداره!)

بعد اینکه نامه رو تهیه کردید، روی نامه، شناسه وایمکس رو بنویسید. مثلاً با ماژیک درشت روش بنویسید.

حالا باید نامه رو بدست ایرانسل برسونید. دو راه دارید. فکس یا اسکن. فکس راحت‌تره. مهم نیست از چه شماره‌ای فکس میشه، مهم اینه که فکس شه به شماره : 66690603-021
    اگه فکس ندارید باید اسکن کنید و ایمیل کنید. فایل اسکن شده باید این مشخصات رو داشته باشه:
    DPI= 200
    Black & White
    حجم حداکثر ۳۰۰ کیلوبایت
    فرمت فایل ارسالی TIF
    فایل اسکن شده رو پیوست ایمیلی می‌کنید با عنوان (Subject) شناسه وایمکس و می‌فرستید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

48 ساعت بعد از ارسال نامه زنگ می‌زنید به 707 و میگید که نامه فرستادم و ... . اونها هم یه سری اطلاعات ازتون می‌پرسند و یه شماره پیگیری بهتون میدن. حالا دیگه باید تا آخر ماه صبر کنید که تعرفه شما به چیزی که می‌خواین تغییر پیدا کنه. (البته جالبه که تا چند ساعت بعد از ماه جدید هیچ تغییری توی پنل نمی‌بینید!)

یه نکته جالب این هست که اینا وقتی نامه رو میگرن اگه از طرف شرکت باشه، نوع پرونده از خانگی به شرکتی تغییر پیدا می‌کنه اون وقت همه سرعتا براتون باز میشه. یعنی حتی می‌تونین سرعت ۲ مگ هم درخواست بدین (با وجود اینکه تو نامه مثلاً قید کردید نامه برای اینترنت ۵۱۲ هست!)

پیشنهاد می‌کنم زودتر از آخر ماه اقدام کنید چون ممکنه مثل من نامه‌تون به دستشون نرسه! خیلی هم جالبه که تائیدیه دریافت نامه شما رو ۴۸ ساعت بعدش میدن نه همون لحظه!
    Last edited by SuB; 22-08-2012 at 09:37.

10. 2 کاربر از SuB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چه وعضیشه

من دیروز 12.500 اینترنتی شارژ کردم واسه 3 گیگ ماهیانه

الان رفتم توی حسابم نوشته " باقي مانده ترافيک رايگان-ماهيانه 273408 "

یعنی چی ؟
    یعنی 266 مگم خود به خود پریده ؟

هیچکی هم توی خونمون نیست که بهش مضنون شم
    جزییات مصرف هم چک کردم ، چیزی مصرف نکرده بودم

واسه شما هم همینجوریه ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود
    من 512 چهارگیگ شارژ کردم
    در قسمت ترافیکم نوشته 364544
    یعنی حدود 400 مگش نیست . هیچی هم مصرف نکردم
    یعنی اصلا کانکت نشدم . در ریز مصرف هم نوشته 10 کیلوبایت که اینم برای اینه
    که فقط مودم را یکبار خاموش روشن کردم .
    این یعنی چی ؟ کسی اطلاعی داره ؟

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره درسته
    واسه خیلی ها اینجوری شده
    لامصب پشتیبانی هم جواب نمیده
    یه شارژ 2تومنیم واسه اینکه فقط پشت خط بودم پرید ( همراه اول )

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

14. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.دوستم یه سرویس ماهیانه 5 گیگ برداشته ، اما خب الان یک ماهش تموم شد.ظاهرا در شروع استفاده با وایمکس محدودیت انتخاب هست و کمتر از 5 گیگ نمیشه برداشت !

الان که ماه اولش تموم شد و میخواد شارژ کنه ، هیچ اپشنی نیست که بشه از سایت گزینه ی 3 گیگ را انتخاب کرد !

الان باید چجوری 3 گیگ را انتخاب کرد واسه این ماهش 3 گیگ شارژ بشه؟

اینترنتش اعتباریه.

اگه میشه مسیر دقیق را در سایت بگید که از کجا باید سه گیگ را انتخاب کرد.ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •