والا من رایترم teac دارم... یه سری میگفتن باید liteon داشته باشی... حالا صحتشو نمیدونم.. امتحان نکردم...
والا من رایترم teac دارم... یه سری میگفتن باید liteon داشته باشی... حالا صحتشو نمیدونم.. امتحان نکردم...
سلام دوستان و اساتید.من قصد خرید کنسول xbox رو دارم و تا حالا فقط با pc کار کردم و شناختم از xbox در حد صفره.
واسه همین از شما یه درخواستی دارم:(البته اینو هم بگم که پست اولو هم خوندم ولی به خواسته هام نرسیدم.)
xbox های موجود در بازار و یا اونایی که قراره به زودی به بازار بیان رو برام اگه ممکنه لیست کنین.(البته با قیمتاشون)
اگه هم امکان داشته باشه تفاوتاشون و برتری هاشون نسبت به هم رو هم بنویسین.
با تشکر
در ضمن این صفحه رو هم دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هیچی عایدم نشد!
به هر حال اونجا هم درخواست کردم.
Last edited by Behi09; 18-08-2012 at 13:01.
من خودم پریروز رفتم پاساژ لباف از فروشگاه سایتک یه 4 گیگ خریدم 884 البته 860 هم پیدا میشد اما این یکی مخ منو زد دیگه! کلا تو این بازار قاراشمیش اونم کنسولی که هیچ شرکت معتبر و گارانتی معتبری نداره باید به یکی اعتماد کنی وگرنه اونجا که میری همه از دم میگن دستگاه ما از همه بهتره بقیه همه دزدن بعدم همه به شرط اصل و فابریک بودن فاکنور میدن خلاصه زور زدن زیاد فایده نداره اما من یه پیشنهاد دارم که خودم پشیمونم نکردم هرجا میری بگو یه دستگاه فابریک بیارن واست جلو چشم خودت بازش کنن کپی خورش کنن که مطمئن شی توش چیزیو ور نمیدارن ولی قیمتش تو لباف از 860 تا 890 هستش
سلام دوست عزیز
هچی فرقی نمیکنه شما با چه رایتری بازی هات رو رایت کنی.
این که میگن رایترت باید لایتن باشه به خاطره اینه که بتونی فریم ویرش رو تغییر بدی و برنر مکس رایت کنی .
چند نکته درباره رایت کردن :
1- از dvd هایی با کیفیت خوب و مرغوب استفاده کنید .
2. با سرعت پایین 2.4 یا حتی برای بالا بردن کیفیت رایت با 1 رایت کنید .
3. هر دی وی دی ای با بازی های ایکس باکس سازگار نیست که شما بخوای روش رایت کنی !!!!!!
4. هیچ فرقی نکینه بازم میگم هیچ فرقی نکینه با چه برنامه ای رایت کنی ..... اون برای برنر مکسه که میگن برو با IMGBURN رایت کن که بتونی تنظیماتشو ردیف کنی !!!
__________________________________________________ ______
سوالی داستید MAIL بدید حتما جواب میدم ...... پ.خ بدید ممکنه نبینم !!!
GMAIL : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Master Game; 18-08-2012 at 22:02.
دوستان هر کی لینک دانلود sega mega drive ultimate collection xbox 360 رو داره دریغ نکنه.2-3 روز هستش دنبالشم امروز هم اینجا رو پیدا کردم دیدم جناب arashsard هم دنبالشه.اگه هم ندارین بی زحمت یه جا آپلود کنید ما ورداریمجناب arashsard اگه شما هم لینک دانلود پیدا کردین منو بیخبر نذارین.
شما خیلیییی گرون گرفتی
قیمت متعارفش :
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 250gig ا ۷۸۰ تومان
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 4GIG ا ۶۶۵ تومان
Xbox360 slim 4gbباندال کینکت ۸۸۰ تومان
کینکت (kinect) بدون اداپتور ۲۱۵ تومان
کینکت (kinect) با اداپتور ۲۳۰ تومان
شما واسه یه دستگاه199$ اینقدر پول دادی!!!
Last edited by شهاب اس-ای; 18-08-2012 at 22:55.
الان همه xbox های slim قابل کپی خور شدنن؟!
اگه نه اونایی که کپی خور نمیشنو و میشنو بگین درایواشونو مشخصاتشونو لطفا![]()
همشون نه.کپی نمیشن
الان اینا کپی میشن:950004-0225-0272-0401-1071
همشون هم نوع درایوشون lite on هست
درایو 1175 الان کپی نمیشه که تو بازار الان همشون همین نوع رو دارن تقریبا و با روش jtag کنسولو هـک میکنن.قیمتش میره بالا.حدود 100 تومن میشه این روش هـکو با این روش باید با لایو(آنلاین بازی کردن) خداحافظی کنی
سلام فوق لیسانس بازی....سایت خوب واسه دانلود بازی xbox پ.خ بده... دمت جیز...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)