تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 643 از 1135 اولاول ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

دوستان آسیا تکی لطف کنند کمکم کنند

من 5 شنبه صبح به نمایندگی شهرم برای تمدید سرویس رفتم 4 -5 بار تاکید کردم گفتم سرویسم طرح شبانه رایگان باشه ...اونا گفتند 128 با شارژ ماهیانه 2 گیگ 3ماهه بگیری طرحت رایگان هست و نیم بها نیست ... خوب ما هم خیالمون راحت که طرح ما رایگان هست شبانه بعد دوشب دانلود دیدم که 1.5 گیگ از شارژم کم شده ...که بله طرح سرویس بنده نیم بها هست ....به شیراز و تهران تماس گرفتم گفتند فایده نداره ... تغییر سرویس نداریم .... حالا به نظر شما چکار کنم با نمایدگیمون ؟/؟ راه حلی به ذهنتون میرسه
    کاری نمیشه کرد/باید حجمتون تمام بشه تا سرویس جدید بگیرین/همون اوایل ساعت رایگان باید چک میکردید ببینید از حجمتون کم میشه یا نه
    از اکانت دیگران هم میتونی استفاده کنی

2. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان 256 و 512 محدود و نامحدود بيست نت سرعتش چنده؟
    بالاخره من نفهميدم اين محدود چه طوري محاسبه ميشه!!! بي زحمت توضيح بديد.
    حضوري كجا بايد برم؟؟؟؟

يه كمك ميخوام : دوستم زنگ زده به پشتيباني ماتريكس و طرف گفته ميخواي بخواه ميخواي نخواه و فحاشي ( از نوع خواب آور ) كرده به دوستم.كجا بايد شكايت كنه؟ مثل اينكه يه مقداري رو هم بالا كشيدن و پس نميدن.

4. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کاری نمیشه کرد/باید حجمتون تمام بشه تا سرویس جدید بگیرین/همون اوایل ساعت رایگان باید چک میکردید ببینید از حجمتون کم میشه یا نه
    از اکانت دیگران هم میتونی استفاده کنی

این جور که انگار من پول دو تا سرویسو میدم ... اونا هم بشین اونجا و به من بخندد ....

6. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــــــــــــــــراز

پيش فرض

با سلام خدمت به دوستان گل شیرازی.اگه میشه یه کمکی به من درمورد خرید وایرلس بکنید.میدونم اینجا تاپیک adsl هست ولی من جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.adsl نمیخوام چون هم از این خونه قراره جابه جا بشیم و هم تبلتو لب تابو اینا رو راحت به نت وصل کنم.یه تاپیک هم خودم جدا زدم.خیلی ممنون میشم ازتون اگه هرچه سریع تر بهم کمک کنین چون فردا میخوام برم سفارش بدم.اگه تو تاپیکی که زدم یه سر بزنید واونجا نظراتتونو بنویسید ممنون میشم

8. این کاربر از 777Abbas777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

دوستان 256 و 512 محدود و نامحدود بيست نت سرعتش چنده؟
    بالاخره من نفهميدم اين محدود چه طوري محاسبه ميشه!!! بي زحمت توضيح بديد.
    حضوري كجا بايد برم؟؟؟؟

يه كمك ميخوام : دوستم زنگ زده به پشتيباني ماتريكس و طرف گفته ميخواي بخواه ميخواي نخواه و فحاشي ( از نوع خواب آور ) كرده به دوستم.كجا بايد شكايت كنه؟ مثل اينكه يه مقداري رو هم بالا كشيدن و پس نميدن.
    نامحدود ها که نهایت سرعتش همون تقسیم بر 8 میشه
    زنگ بزنید 2020 تا براتون توضیح بدن و ادرسشون را بگیرید
    تنظیم مقررات
    شمارش هم فکر کنم این باشه
    6463003
    6463004
    این جور که انگار من پول دو تا سرویسو میدم ... اونا هم بشین اونجا و به من بخندد ....
    پس باید صبر کنید تا سرویستون تمام بشه
    برید خفت اون ادمی را که گفته شبانش رایگان هست را بگیرید

10. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام خدمت به دوستان گل شیرازی.اگه میشه یه کمکی به من درمورد خرید وایرلس بکنید.میدونم اینجا تاپیک adsl هست ولی من جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.adsl نمیخوام چون هم از این خونه قراره جابه جا بشیم و هم تبلتو لب تابو اینا رو راحت به نت وصل کنم.یه تاپیک هم خودم جدا زدم.خیلی ممنون میشم ازتون اگه هرچه سریع تر بهم کمک کنین چون فردا میخوام برم سفارش بدم.اگه تو تاپیکی که زدم یه سر بزنید واونجا نظراتتونو بنویسید ممنون میشم
    خب محل جدیدی که میخواید برید قابلیت Adsl داره؟ اگه داره وایرلس نگیرید...برای تبلت و لپ تاپ هم خب یه مودم وایرلس بگیرید...نیاز نیست اینترنت وایرلس بگیرید!!! به هر حال وایرلس تو شیراز همیارنت و لیوارفارس ارائه میکنن...

12. 2 کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــــــــــــــــراز

پيش فرض

خب محل جدیدی که میخواید برید قابلیت Adsl داره؟ اگه داره وایرلس نگیرید...برای تبلت و لپ تاپ هم خب یه مودم وایرلس بگیرید...نیاز نیست اینترنت وایرلس بگیرید!!! به هر حال وایرلس تو شیراز همیارنت و لیوارفارس ارائه میکنن...
    شما درست میگی ولی جایی که قرار بریم برای همیشه نیستو بعداز 1سال دباره برمیگردیم همینجا.راستی برای من حجم دانمود وسرعتش خیلی خیلی مهمه.کسی تو این تاپیک هست که از وایرلس استفاده کنه؟اگه هست سرعت دانمود وحجمش چقدر هستو از چه شرکتی خدمات میگیره.خیلی ممنون از همکاریتون

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

14. این کاربر از 777Abbas777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام دوستان ! من روز چهارشنبه صبح رفتم نمایندگی شهرستان درخواست جمع آوری خطمو دادم تا از دست این آسیاتک لعنتی خلاص بشم !! اما زهی خیال باطل !!!نیم ساعت پیش تماس گرفتم پشتیبانی شیراز بهم گفت اصلاً درخواستی برای خط تو روی پنلمون نیست !!!!بدبختیش اینجاست که رفتم درخواستمو تو سایت بیست نت ثبت کردم حتی اونا همون روز چهارشنبه باهام تماس هم گرفتن ولی به خاطر این خط لعنتی آسیاتک که هنوز جمع آوری نشده بود کارم کنسل شد!!! پشتیبانی شیراز بهم گفت بعد تعطیلات دوباره تماس بگیر تا راهنماییت کنیم ! به نظرتون صبر کنم و دوباره بعد از تعطیلات دوباره تماس بگیرم یا برم دقیقاً به همین دلیلی که گفتم تو سایت سازمان بازرسی مخابرات شکایت کنم ؟ به نظرتون اگه الان شکایت کنم فایده داره ؟ می ترسم صبر کنم دوباره تماس بگیرم و با پاس کاری های معروف این پشتیبانی لعنتی روبرو بشم!!! همین یه تماس رو هم با هزار بدبختی موفق شدم بگیرم !!! از صبح بیش از 30 بار تماس گرفتم !!!لطفاً هرچه سریع تر جوابمو بدید !!! به شدت منتظرم !!ممنون!!

16. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها این 20 نت سرویس های نامحدودش ضریب یک به 8 نداره دیگه ؟ درسته ؟ تا از شر این آسیاتک خیر ندیده راحت بشیم

18. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگر بخواهیم از آسیا تک خط را جمع آوری کنه چقدر زمان میبره و این کار رو می تونند زودتر هم انجام بدند ؟

20. 2 کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •