سلام دوستان چه جوری میشه تو این بازی کامیون جدید خرید؟
راستی بنزین هم تموم میکنه ماشین یا نه؟:d
سلام دوستان چه جوری میشه تو این بازی کامیون جدید خرید؟
راستی بنزین هم تموم میکنه ماشین یا نه؟:d
کامیون جدید نمی تونید بخرید همون جوری که از اسمش معلومه فقط اسکانیا باید سوار شین فقط رنگ کامیون و جنسیت راننده قابل تغییره و اینکه فرمون کدوم سمت باشه .
بنزینه گازوئیله هرچی هست تموم نمیشه .
کلا از نظر من بازی یه جورایی دموی بازی Euro 2 هست .
Last edited by hamed30; 20-08-2012 at 08:20.
این بازی ارزش دانلود داره ؟ من که German Truck و Track & Trailer رو بازی کردم بگید اگه فرق زیادی با این دو داره دانلود کنم![]()
فرق که خب زمین تا زیر زمین فرق داره گرافیک، فیزیک، نور پردازی و صداگذاری و .... بهتر شده بازی به سبک T&T هست البته بهتر از اون چون بصورت محدود بار هم می تونید جا به جا کنید و یه سری مراحل دیگه هم داره . کلا ارزش بازی کردن رو داره .
خب پچ 1.4 بازی هم منتشر شد البته فعلا کرک نداره ولی مطمئنا خیلی زود کرکش میاد . با این آپدیت نقشه بازی در حالت free form driving بزرگ تر میشه و به گفته خودشون روی هر کدوم از ورژن های قبلی قابل نصبه و اون طوری که خودشون گفتن آپدیت های دیگه ای هم منتشر خواهد شد و بهبود تکنولوژی بازی هم ادامه داره .
آپدیت 1.4 بدون کرک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amin_farahbakhsh; 28-08-2012 at 22:01.
دمت گرم .
پس اینم آپدیت 1.4 و کرکش :
download.scaniadrivergame.com/ScaniaTDS_1_4_0_patch.exe
نقشه بازی بزرگ تر شد.
بعد از استفاده آپدیت و کرک و قبل از اجرای بازی بهتره فایل config تو مسیر my document/scania tds رو پاک و داخل بازی هم با پروفایل جدید بازی رو شروع کنید .
دوستان اینم پچ 1.5 و کرک:
دو مرحله جدید اضافه شده
خودم هنوز خیلی بازی نکردم ببینم مشکل بیرون پریدن از بازی درست شده یا نه.
امتحان کنید ببینید.
مثل اینکه این مشکل کماکان پابرجاست![]()
من اومدم تمام محتویات پوشه scania truck driving simulator که تو my document هست رو پاک کردم و دوباره تنظیمات بازی رو انجام دادم و یه پروفایل جدید ساختم یه نیم ساعتی از این ور نقشه به اونور نقشه رفتم از بازی نیومد بیرون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)