تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 755 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت print crayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

احتمالا با تعویض کارتریح مشکل حل بشه.
    موفق باشید
    دوست گلم ، من کارتریج خریدم و جای کارتریج های قبلی گذاشتم ///// ولی افاقه نکرد و هنوز هم میگه : (( Cartridge error )) .
    عجب گیری افتادیما !!!!!!
    محبت کنید کمکم کنید خستم کرده

داره خودمونی میشه Amin.ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمدره

پيش فرض

با دورود و سپاس از راهنمایی های شما دوستان
    چاکر عرضی داشتم در باب پرینتر HP OFFICE JET J3680 که چند وقتی است برایم مشکل ساز گشته :

دوستان خوب ، من با خطای cartridge error مواجه میشم ، هرکاری که به ذهنم میرسه کردم ، ولی با این حال به کمکتان نیاز دارم (سپاسگذارم) بدرود
    شما اونجایی رو که کاتریج قرار میگه رو خیلی خوب با الکل پاک کن جلوی کاتریج رو هم خوب پاک کن
    بعد شما از کاتریج اصلی استفاده میکنی؟

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

دوست گلم ، من کارتریج خریدم و جای کارتریج های قبلی گذاشتم ///// ولی افاقه نکرد و هنوز هم میگه : (( Cartridge error )) .
    عجب گیری افتادیما !!!!!!
    محبت کنید کمکم کنید خستم کرده
    دوست خوبم شما یک بار برنامه ریستر را اجرا کنید و از اون به بعد چیپ روی کارتریج رو بر میدارید و با خیال راحت بدون هیچ مشکلی پرینت میگیرید.

print report را اجرا کنید و ورژن os version دستگاه را اعلام نمایید.

برای این کار
    دکمه Menu بزنید بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) System Setup را یافته و OK کنید دوباره بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Report را یافته و OK کنید دوباره بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Configuration را یافته و OK کنید با کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Yes را برای Print? یافته و OK کنید . با این کار ( machine report ( configuration page پرینت می شود که در آن می توانید OS/firmware version را بیابید .

4. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از دوستانی که تونر سامسونگ 4300 شارژ کردن یه درخواستی دارم
    اگه لطف کنید ازطرف راست این تونر (محلی که باز میشه تا از اون جا تونر شارژ شه) یه عکس برای من بزارن ممنون میشم (منظورم بعد از اینه که صفحه جانبی تونر باز کردینه)
    اونجا یه فنر هست که برای من از جاش دراومده (عکس طوری باشه که به من جای فنر و شکلشو نشون بده)
    نتونستم به جای اصلیش برگردونم

راستی این سری پودر پارت تکنیک گیرم نیومد، فروشنده پاراکس prax داد ، کسی با این پودر کار کرده؟
    پیشاپیش ممنون
    Last edited by fisheries65; 15-08-2012 at 21:23.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

از دوستانی که تونر سامسونگ 4300 شارژ کردن یه درخواستی دارم
    اگه لطف کنید ازطرف راست این تونر (محلی که باز میشه تا از اون جا تونر شارژ شه) یه عکس برای من بزارن ممنون میشم (منظورم بعد از اینه که صفحه جانبی تونر باز کردینه)
    اونجا یه فنر هست که برای من از جاش دراومده (عکس طوری باشه که به من جای فنر و شکلشو نشون بده)
    نتونستم به جای اصلیش برگردونم

راستی این سری پودر پارت تکنیک گیرم نیومد، فروشنده پاراکس prax داد ، کسی با این پودر کار کرده؟
    پیشاپیش ممنون
    دوست عزیز عکسی ندارم.

فنر کارتریج 2 سر داره که حلقش داخل یک بر امدگی تیز پلاستیکی میره و یه سرش به dr blade مثل خطکش میمونه اتصال میکنه و یه سرش به magnet

وقتی هم که از پودر پرکس استفاده میکنید اگر کمرنگ رد این ترفند را باید انجام دهید.

نوشته خودمه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این موردی که می فرمایید به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری پرینتر تون هست و ربطی به ویندوز نداره. باید با نرم افزار مخصوص تست فیدر بشه و در صورت لزوم تمیز کاری، تعمیر و یا تعویض بشه قطعه مشکل دار.
    این مشکل به احتمال زیاد با همه انواع کاغذ وجود نداره و با کاغذ های خاصی به وجود میاد.
    یا کاغذتون رو عوض کنید
    یا سر کنید با این مشکل
    و یا بسپریدش به دست تعمیرکار
    (توصیه نمی کنم خودتون تمیزش کنید، چون حساسه و ممکنه بهش آسیب برسه)
    موفق باشید
    ممنون از راهنماییتون . تعمیر کار مجرب و کار بلد سراغ دارید.؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر کانن مدل mp610 دارم.موقعی که روشنش می کنم ارور u051 میده.می نویسه که هد مشکل داره.هر کاری کردم درست نشد.اساتید کسی هست کمک کنه?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام. من یه چاپگر تی 50 دارم که هر چی clean head رو میزنم درست نمیشه و nozzle خرابه. میشه راهنمایی بکنین چیکارش کنم. الان 59 باره clean میکنم ولی درست نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام من پرینتر سامسونگ ml1610 دارم از موقعی که کارتریچ اونو عوض کردم کار نمی کنه اوائیل کاغذ را باید بادست هل میدادی تو و از اونطرف هم باید با دست میکشیدی بیرون اما حالا دیکه کاغذ را نمیکشه در ثانی دیگه موقع روشن کردنش هم دیگه چراغ سبزش هم روشن نمیشه ، و دستگاه هیچ فعایتی که نشان دهنده روشن بودنش باشه نشون نمیده فقط چراغ زردش روشنه اگه لطف کنید و مرا کمک کنید ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من یک پرینتر کانن MP260 دارم وقتی کارتریج نداره اسکن نمیکنه کسی میتونه کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •