تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: Game of Thrones

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بازي رو همين الان تموم كردم و به جرات ميتونم بگم يكي از بهترين داستانهاي تاريك رو در بين فيلمهايي كه ديدم و بازيهايي كه كردم داشت! پايان بازي كه چندين شاخه بود همشون واقعا عالي بودن. اينكه دو شخصيت رو جداگونه پيش ببري و اينطوري اواخر بازي به هم مربوط بشن واقعا ايده خوبي بود و عالي هم اجرا شده بود.
    گيم پلي بازي هم ايرادهاي جزئي داشت ولي لذت بخش و چالش برانگيز بود مخصوصا براي من كه عاشق اينجور مبارزاتم (مثل Dragon Age). به نظر من اين سيستم بهترين سيستم مبارزه براي يك بازي نقش آفرينيه.
    مشكلات فراواني هم داشت كه معلوم بود ناشي از كم تجربگي سازنده‌هاست كه من زياد بهشون نميپردازم چون گيم پلي و داستان اينقدر خوب بودن كه بشه اونها رو ناديده گرفت.
    امتياز من: 7 از 10 - يه تجربه به ياد ماندني

2. 5 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب من هم بلاخره این بازی رو گرفتم ...
    توی نگاه اول به نظرم یکی از بهترین بازی هایی است که از روی سریال ساخته شده ...
    البته من هنوز خیلی جلو نرفتم ولی تا همین جا که رفتم بیشتر ، شخصیت های بازی فقط از روی فیلم برداشت شدن وگرنه داستان بازی تا اینجا که من بازی کردم خیلی با داستان سریال یکی نبوده و این هم به خاطر دنیای وسیعی است که این سریال و در کل این رمان که توسط جرج مارتین نوشته شده به ارمغان میاره ... دنیایی که توانایی این رو داره که داستان های زیادی رو از درون خودش گسترش بده ...
    من هنوز به قسمتی از بازی که به King's Land میره نرسیدم ولی قسمتی از بازی که در شمال هست بسیار خوب کار شده ... اتمسفر بازی واقعا همون چیزیه که باید باشه ... زمینه ی سیاه با تم ترس و وحشت و شجاعت دقیقا چیزیه که توی سریال هم حس میکنید ...
    یکی دیگه از نقاط برجسته سریال بخش داستانی اون هست که امیدورام توی بازی هم ازش بهره برده باشند .. من به شخصه سریال هایی کمی رو دیدم که از نظر محتوی این قدر قوی باشن ...
    شخصیت مورس وستفورد رو من تا به اینجا خیلی قوی و پردازش شده دیدم ... ویژگی هایی که سازندگان برای این شخصیت در نظر گرفته اند خیلی شبیه به یک نایت واچ واقعی هست ... و منو بیشتر یاد Half Hand میندازه که توی بازی هم اسمش برده شد ...
    نکته ی دیگه ی بازی اینه که سعی شده توی بازی تا جایی که ممکنه جوری شخصیت پردازی بشه که کسانی هم که سریال رو ندیدن دچار مشکل نشن ولی مسلما اگه سریال رو دیده باشید بازی یک جلوه دیگه ای داره براتون ...
    از نظر گیم پلی هم بازی بسیار خوب و غنی هست ... سیستم اپگرید هم خوبه و این توانایی SkinChanger هم یک نو آوری خیلی خوب در بازی هست ...
    چیزی که برای خودم عجیب بود این بود که من به شخصه با بازی های RPG نمیتونستم کنار بیام و مسلما با Mass Effect و Skyrim نتونستم کنار بیام .. ولی این بازی به طرز عجیبی منو جذب کرد !! این برای خودم خیلی عجیب بود ...!
    من هنوز خیلی بازی نکردم که نقاط ضعف بازی هم دستم بیاد ولی تا به اینجا که بازی قابل قبول بوده ...

4. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من از سریالش خوشم نمیومد و این بازی رو هم بازی کردم افتضاح بود. اگه خود کتاب ها رو خونده باشین میبنین که توی سریال داستان رو به شدت به هم ریختن و این بازی هم که دیگه نوبرشه.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

راستش من از سریالش خوشم نمیومد و این بازی رو هم بازی کردم افتضاح بود. اگه خود کتاب ها رو خونده باشین میبنین که توی سریال داستان رو به شدت به هم ریختن و این بازی هم که دیگه نوبرشه.
    باور کنید پیاده کردن داستان اون رمان از دست هیچ کس برنمیاد ...
    همین الان هم سریال Game of Thrones یکی از پر خرج ترین سریال های جهانه ...
    همچنین استفاده از اون داستان به صورت مو به مو هم کار غیر ممکنی .. چه در سریال و چه در بازی ...
    برای همین اومدن و از روی داستان برداشت کردند .. البته توی سریال این کمتره و بیشتر سعی شده مثل رمان باشه داستان ... برای همین هم هست که هر دو فصل سریال امتیاز بالای 9 رو از IMDB گرفته ... امتیازی که تقریبا به تعداد خیلی محدودی فیلم و سریال تعلق میگیره ...
    من خودم بعد از دیدن سریال رفتم رمان رو خوندم و این درک میشه که روایت داستانی رمان و سریال تفاوت داره ... ولی باز هم برای خودش شاهکاری سریال ...
    یه مورد دیگه هم هست اینه که مثلا توی خارج که خیلی ها رمان رو خوندند اگه بیان بازی رو هم عین رمان کارگردانی کنند .. چون مثلا یه نفر که یه رمان رو خونده و تمام اتفاقات رو میدونه دیگه براش جذابیتی نداره که دوباره همون رو بره .. چون مهم ترین عامل یعنی هیجان رو نداره ... میدونه بعدش چی میشه ..
    برای همین مثل همین بازی یا بازی prison break میان و یه روایت دیگه از داستان میدن ... برای همین خیلی هماهنگ نیستند روایت داستانی رمان و بازی

7. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •