تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 281 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه ambian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    اگه تربیت معلم تو مصاحبه رد بشی میتونی بری اولویت بعدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه دونه داروسازی اضافه شد به دانشگاه ارومیه
    الان که میرم سایت سنجش ننوشته ویرایش
    چجوری ویرایش کنم؟

داره خودمونی میشه hosein_000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اقا خواهشا یکی کمک کنه...من مکانیک اراکو زدم ولی اصلا نفهمیدم کدوم گرایش انتخاب شدم چون نه تو رسید گرایش رشته جلوش نوشته و نه تو دفترچه........ چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا خواهشا یکی کمک کنه...من مکانیک اراکو زدم ولی اصلا نفهمیدم کدوم گرایش انتخاب شدم چون نه تو رسید گرایش رشته جلوش نوشته و نه تو دفترچه........ چیکار کنم؟
    اگه تو دفترچه چیزی ننوشته بعد از دو سال خودتون انتحاب می کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه دونه داروسازی اضافه شد به دانشگاه ارومیه
    الان که میرم سایت سنجش ننوشته ویرایش
    چجوری ویرایش کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اطلاعاتی که می خواد وارد می شی و هر بلایی که می خوای سر انتخابات میاری بعد تایید می کنی و باید رسید انتخابت رو دوباره مشاهده کنی

6. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوباگه خود گردان یعنی چی ؟ ارزش داره واسه دانشگاه اراک چنین خوابگاهی گرفت چه فرقی می کنه اصلا ؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه شبانه قبول شی نری برای ثبت نام سال بعد میتونی توی همون رشته روزانه قبول شی؟
    تا اونجایی که من می دونم اگر روزانه قبول شی دیگه نمی تونی کنکور بدی تا 2 سال فکر نکنم اگز شبانه قبول شی چنین قانونی باشه. یه زنگ بزن سازمان سنجش بپرس ولس برای روزانه از این قانونا هست شبانه که تحصبل رایگان حساب نمی شه

خوباگه خود گردان یعنی چی ؟ ارزش داره واسه دانشگاه اراک چنین خوابگاهی گرفت چه فرقی می کنه اصلا ؟
    ما یه موقعی تو دانشگاهمون تبلیغ خوابگاه خودگردان و اینا رو کرده بودند اونچه که ما فهمیدیم این بود که خوابگاه تحت نظارت دانشگاه است ولی جای دیگه ای اونو اداره می کنه. یعنی یه شرکت دیگه یا شخص دیگه خوابگاه دانشگاه به حساب نمی آد. مثل خوابگاههایی هست که توسطح شهر برای خانم ها یا آقایون ولی مثل اینکه فقط به افرادی که دانشگاه معرفی کنه می دند. تا اونجایی که فهمی دیم قیمتاشون بالاتر از خوابگاه دانشگاه در می آد ولی مثل اینکه بهترند. حالا اینا منظورشون همین بوده یا نه نمی دونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

اگه شبانه قبول شی نری برای ثبت نام سال بعد میتونی توی همون رشته روزانه قبول شی؟
    والا تا اونجا که من میدونم واسه شبانه که مشکلی نداره(ولی باز تو دفترچه نگاه کن دفترچه شماره ۱ اونجا صفحات اول در مورد اینکه چه اشخاصی حق ثبت نام کنکور رو ندارن مفصل گفته الان یادم نیست) ولی واسه روزانه قانون اینه که اگه شما که امسال کنکور دادید انتخاب رشته کنید و یه جا روزانه قبول شید و نرید سال اینده یعنی ۹۲ حق شرکت در کنکور رو ندارید و دیگه ایشالا کنکور ۹۳ خوش بگذره

تو تایپیک وضعیت خوابگاه ها گفتم اینجا هم میگم

تعریف کتاب درسی:خوابگاه خودگردان به خوابگاهی میگویند که خودشون میگردوننش.به عبارت ساده تر دانشگاه میره به علت کمبود خوابگاه یه ساختمان رو رهن میکنه و هر ماه از دانشجو ها کرایه میگیره

فرقشم با خوابگاه دولتی اینه که معمولا و نه همیشه خودگردانا امکانات کمتری دارن و اینکه تو خوابگاه دولتی شما ترمی حدود ۱۰۰ تومن شهریه میدی ولی اونجا ماهی ۵۰ به بالا کرایه میدی و اینکه معمولا بیرون دانشگاه هستن و مشکلات رفت و نرفت هم بهش اضافه میشه و در کل هزینت از اینکه خونه بگیری کمتر در میاد ولی از اینکه خوابگاه دولتی بری بیشتر در میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام
    اگه تربیت معلم تو مصاحبه رد بشی میتونی بری اولویت بعدی؟
    والا تا اونجا که من میدونم نباید اینجور باشه چون ایجور باشه هر کی رفت دانشگاه اگه اخراجش کردن میره اولویت بعدیش

ولی این فقط چیزیه که تو ذهنمه همیشه از خود منبع ذیربط سوال کردن بهترین کاره در مورد ایجور مواردی که یه خرده شک برانگیزه

همانطور که اقا سعید هم گفتن معمولا منوال کار بر اینه که شما ترم ۴ به بعد تو دانشگاه انتخاب گرایش میکنید و به نظرم ابن خیلی سیاست خوب و عالیی هستش اخه اون موقع در مورد گرایش ها یه چیزی حالیت شده و بهتر میتونی تصمیم بگیری

راستی الان که نگاه کردم دانشگاه اراک هم تقریبا امسال به نرکده تبدیل شده ها اکثر رشته فقط مرد میگیره(حالا وزیر علوم هی بیاد بگه نه اقا تفکیک جنسیتی نداریم و همه چیز رقابتیه یه مقایسه بین دفترچه پارسال و امسال همه چی رو مشخص میکنه به عبارتی ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است)

11. این کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بچه ها کسی از مهندسی فیزیک دانشگاه تهران چیزی می دونه؟ تا چه رتبه ای تو منطقه 2 قبولی میده؟
    دانشگاه های دیگه هم جز تهران مهندسی فیزیک دارن؟
    راستی بیوتکنولوژی (از گروه ریاضی) بخوایم بریم کدوم دانشگاه ها دارن این رشته رو؟
    تازه اینجور که من دیدم رشته ی بسیار سختی هم هست!
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •