سلام
اگه تربیت معلم تو مصاحبه رد بشی میتونی بری اولویت بعدی؟
سلام
اگه تربیت معلم تو مصاحبه رد بشی میتونی بری اولویت بعدی؟
یه دونه داروسازی اضافه شد به دانشگاه ارومیه
الان که میرم سایت سنجش ننوشته ویرایش
چجوری ویرایش کنم؟
اقا خواهشا یکی کمک کنه...من مکانیک اراکو زدم ولی اصلا نفهمیدم کدوم گرایش انتخاب شدم چون نه تو رسید گرایش رشته جلوش نوشته و نه تو دفترچه........ چیکار کنم؟
اگه تو دفترچه چیزی ننوشته بعد از دو سال خودتون انتحاب می کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اطلاعاتی که می خواد وارد می شی و هر بلاییکه می خوای سر انتخابات میاری بعد تایید می کنی و باید رسید انتخابت رو دوباره مشاهده کنی
خوباگه خود گردان یعنی چی ؟ ارزش داره واسه دانشگاه اراک چنین خوابگاهی گرفت چه فرقی می کنه اصلا ؟
تا اونجایی که من می دونم اگر روزانه قبول شی دیگه نمی تونی کنکور بدی تا 2 سال فکر نکنم اگز شبانه قبول شی چنین قانونی باشه. یه زنگ بزن سازمان سنجش بپرس ولس برای روزانه از این قانونا هست شبانه که تحصبل رایگان حساب نمی شه
ما یه موقعی تو دانشگاهمون تبلیغ خوابگاه خودگردان و اینا رو کرده بودند اونچه که ما فهمیدیم این بود که خوابگاه تحت نظارت دانشگاه است ولی جای دیگه ای اونو اداره می کنه. یعنی یه شرکت دیگه یا شخص دیگه خوابگاه دانشگاه به حساب نمی آد. مثل خوابگاههایی هست که توسطح شهر برای خانم ها یا آقایون ولی مثل اینکه فقط به افرادی که دانشگاه معرفی کنه می دند. تا اونجایی که فهمی دیم قیمتاشون بالاتر از خوابگاه دانشگاه در می آد ولی مثل اینکه بهترند. حالا اینا منظورشون همین بوده یا نه نمی دونم.
والا تا اونجا که من میدونم واسه شبانه که مشکلی نداره(ولی باز تو دفترچه نگاه کن دفترچه شماره ۱ اونجا صفحات اول در مورد اینکه چه اشخاصی حق ثبت نام کنکور رو ندارن مفصل گفته الان یادم نیست) ولی واسه روزانه قانون اینه که اگه شما که امسال کنکور دادید انتخاب رشته کنید و یه جا روزانه قبول شید و نرید سال اینده یعنی ۹۲ حق شرکت در کنکور رو ندارید و دیگه ایشالا کنکور ۹۳ خوش بگذره
تو تایپیک وضعیت خوابگاه ها گفتم اینجا هم میگم
تعریف کتاب درسی:خوابگاه خودگردان به خوابگاهی میگویند که خودشون میگردوننش.به عبارت ساده تر دانشگاه میره به علت کمبود خوابگاه یه ساختمان رو رهن میکنه و هر ماه از دانشجو ها کرایه میگیره
فرقشم با خوابگاه دولتی اینه که معمولا و نه همیشه خودگردانا امکانات کمتری دارن و اینکه تو خوابگاه دولتی شما ترمی حدود ۱۰۰ تومن شهریه میدی ولی اونجا ماهی ۵۰ به بالا کرایه میدی و اینکه معمولا بیرون دانشگاه هستن و مشکلات رفت و نرفتهم بهش اضافه میشه و در کل هزینت از اینکه خونه بگیری کمتر در میاد ولی از اینکه خوابگاه دولتی بری بیشتر در میاد
والا تا اونجا که من میدونم نباید اینجور باشه چون ایجور باشه هر کی رفت دانشگاه اگه اخراجش کردن میره اولویت بعدیش
ولی این فقط چیزیه که تو ذهنمه همیشه از خود منبع ذیربط سوال کردن بهترین کاره در مورد ایجور مواردی که یه خرده شک برانگیزه
همانطور که اقا سعید هم گفتن معمولا منوال کار بر اینه که شما ترم ۴ به بعد تو دانشگاه انتخاب گرایش میکنید و به نظرم ابن خیلی سیاست خوب و عالیی هستش اخه اون موقع در مورد گرایش ها یه چیزی حالیت شده و بهتر میتونی تصمیم بگیری
راستی الان که نگاه کردم دانشگاه اراک هم تقریبا امسال به نرکده تبدیل شده ها اکثر رشته فقط مرد میگیره(حالا وزیر علوم هی بیاد بگه نه اقا تفکیک جنسیتی نداریم و همه چیز رقابتیه یه مقایسه بین دفترچه پارسال و امسال همه چی رو مشخص میکنه به عبارتی ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است)
بچه ها کسی از مهندسی فیزیک دانشگاه تهران چیزی می دونه؟ تا چه رتبه ای تو منطقه 2 قبولی میده؟
دانشگاه های دیگه هم جز تهران مهندسی فیزیک دارن؟
راستی بیوتکنولوژی (از گروه ریاضی) بخوایم بریم کدوم دانشگاه ها دارن این رشته رو؟
تازه اینجور که من دیدم رشته ی بسیار سختی هم هست!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)