منم بهت تبریک میگم داداش ماهم میخواستیم 2 تاستاره داشته باشیم
که تمام پست هامونوپاک کردن
منم بهت تبریک میگم داداش ماهم میخواستیم 2 تاستاره داشته باشیم
که تمام پست هامونوپاک کردن
سلام،
دوستان اگه از دبی Xbox بگیرم میشه ایران کپی خورش کرد؟
یک جا خوندم کنسول های جدید رو نمیشه کپی خور کرد. درسته یا غلط؟
دوستان نسل بعدی کی میاد؟ به این زودی ها یا سال های بعد؟ انتظار کشیدن ارزش داره؟
Last edited by M A M M U T; 13-08-2012 at 14:17.
دوستان من کنسولم اخرین اپدیته و lt3 هست............... بازی
Red Dead Redemption گذاشتم تو دستگاه اجرا نکرد چرا؟؟
امکان نداره.احتمال زیاد دیسکت ترکیده یا خراب شده یا کثیف و یا ....................
فرضا بخوای بخری باید پولت رو به درهم یا دلار تبدیل کنی و هزینه بار هم حساب کنی زیاد فرقی نداره اگه میتونی تو انجمن های همسایه بازارچه هست اونجا برو یه دسته دوم بخر عین اک زیاده منم مثل شما خیلی ها بودند میخواستند واسم بیارن ولی چون بار داشتند اضافه بار میخورد و زیاد میشد ضمنا حساب کردم زیاد فرقی نداشت چون اون موقع من اسلیم 4 گیگ خریدم اکش تو ایران 480 بود تو انجمن همسایه (اگه بخوای تو پی ام برات ادرش رو میزارم) عین هلو تو بازار زیاد و اک داره تا دسته دوم اونجا یکی خریدم نه لیبل دسته و حتی ایکس باکس هم کپی خور نشده بود یارو رفته بود فقط خرده نمیدونم به چه دلیل ازش 375 خریدم اوردم شهرمون خودم باهزار جور بدبختی تونستم ال تی 2 رو درست کنم بعدا یکی پیدا شد دیگه تو شهرمون این کارا کنه ال تی 3 هم درست شد کلا نهایتش واسم 400 دراومد که خیلی به صرفه بود الان هم دارم ان بازی میکنم حدود 1 ساله دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم
ولی با این گرونی دلا ایا میصرفه بیاری گیرم هکم شد؟
سلام بچه ها یه چندتا راهنمایی میخواستم ازتون که اگه بهش جواب بدید ممنون میشم. سوال هارو داخل پست پایینی گذاشتم.
Last edited by mohammad htc; 13-08-2012 at 23:36.
بچه ها من یه دونه ایکس باکس اسلیم ۴ گیگا بایتی دیدم میخام بخرم اما از یه چیزیش میترسم این که آیا این مدل ایکس باکس مشکل سه چراغه شدنو داره یانه؟ هرکس میدونه دمش گرم جواب این پست رو برام بذاره. آهان یه چیزی یادم رفت قیمت این کنسول با کینکتش ۹۱۰۰۰۰ تومنه به نظرتون بخرم؟
Last edited by mohammad htc; 13-08-2012 at 23:30.
سلام،
الان اسلیم 250 گیگ اونجا حدود 1000 درهم درمیاد. یعنی کمتر از 600 تومن.
اینجا فکر کنم بالای 800 باشه.
---
آره اگه لطف کنی آدرس اون انجمن رو هم بدی ممنون میشم.
Last edited by Nikola; 14-08-2012 at 08:16.
دوستان من هوس بازی Racing کرده بودم رفتم Hot Pursuit رو گذاشتم گفت Disc is not supported ! میشه بگید باید چکار کنم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)