سلام.
من رفتم انتخاب رشته رو زدم. ولی ارور شلوغی وبو داد. الان دوباره باید 100 تا رو پر کنم یا همون صفحه رو رفرش کنم؟
سلام.
من رفتم انتخاب رشته رو زدم. ولی ارور شلوغی وبو داد. الان دوباره باید 100 تا رو پر کنم یا همون صفحه رو رفرش کنم؟
احتمال تهران تقریبن صد در صد بود اگر پارسال بود، واقعن نمیدونم امسال اوضاع واسه دخترا چطور شده، البته همون شریف هم شانس دارید.
اگه واقعن برق رو از رو علاقه گفتید بعدش باید برید سراغ برق امیرکبیر ولی اگه فکر می کنید چون رتبتون خیلی خوب شده حتمن باید برید برق باید بگم که دارید اشتباه می کنید و ببینید علاقتون چی میگه
شما رفرش کن اگه آخرش کد رهگیری رو داد حله، اگه نه باید از اول بزنی
والا چی بگم ! خیلی سخته ها که هر روز بخوای بری و برگردی ! البته اولاش شاید خوش بگذره ولی اگه واقعا میخوای 4 سال روی این رویه حرکت کنی پیشنهاد میکنم همون قزوین رو بری !
باز هم تاکید میکنم که خیلی سخته !
عمران-عمران بهتره !
فرقش هم بیشتر تو واحدهای جغرتفیایی هستش !
گرایش دیگه هم میشه خوند ! اما بیشتر توصیه میشه تو اشد تو گرایش خودتون بمونید !
به نظر من مکانیک آزادتهران ! خودتون کجای نهان هستین ؟
ببین مکانیک آزاد بستگی به واحدش داره ! من خودم مکانیک آزاد میخونم ! الان تو مجموعه ای که هستم از مکانیک علم و صنعت و خواجه نصیر هم هستن ! نمیگم من سر تر هستم! اما چون من رفتم کار یاد گرفتم و با برنامه ها آشنا هستم تو کار خیلی از اونها سرترم !
لطفا اشتباه نشه ! منظورم اینه که هر کس تلاش کرده باشه و کار یاد گرفته باشه بیشتر خواهان داره ! ما یه مهندس ساخت از اصفحان داریم که واقعا عالی هستش ! خیلی خبره و کار بلده !
چرا ؟
چون فقط پی درس خوندن نبوده و رفته کار یاد گرفته !
پیشنهاد میکنم تا جایی که میتونی نزدیک خونه باشی ! به خدا خیلی تو پیشرفتت تاثیر داره !
توی روحیت ! به خاطر روزامنه بودن خودت آواره هر شهری نکن!
برق رشته سختی هستش اما وضعیت استخدامش خوبه ! رشته ای هست که نیاز به ریاضیات قوی داره !
یه نکته **** سمت رشته مخابرات نرو***! این رشته بر خلاف اسمش کاربرد زیادی نداره و هنوز تو کشور جا نیفتاده ! و فوق العاده سخت هم هستش !
الکترونیک و قدرت خیلی عالی هستن! اینارو بزن !
دانگاه گیلان هم دانشگاه خوبیه ! من خودم 3 سال پیش اونجا قبول شدم ! اما همین آزاد تهران و رفتم !
سعی کن نزدیک خونه باشی ! این خلی مهمه ! خیلی خیلی مهمه!
من راجع به این رشته توضیح دادم صفحات قبل !
در کل رشته خوب . پرکاری نیست و بسیار دولتی هستش ! شیمی هم زیاد داره !
منم یه دوستی دارم بین المللی کیش میخونه! مکانیک ! فقط هزینه هاش بالاست ! مدرکش هم معتبره !
این که میگم هزینش بالاست یعنی خیلی بالاست ها!
اگر واقعا هدفت برقه و به این رشته علاقه داری بزن برق ها رو پشت سرهم! ریسکی هم کار نکن اصلا! خداقل 5-6 تا بزن! علم و صنعت و امیرکبیر و ....هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد! برق دانشگاه تهران رو قبولی حتما!
دوستان میشه بفرمایید که با رتبه 23000 کامپیوتر اطراف تهران کجاها احتمال قبولی بیشتره؟
10000 زبان چطور؟
ممنون
آقا من هنوز درگیر این سایت سنجشم. آخه ساعت 2 نصف شب هم میگه شلوغه. من یه روزه دارم زور میزنم.
رفرش جواب نداد.
تا حالا 3 بار وارد کردم.
کسی تونسته از این هیولا بگذره؟ کم کم دارم نگران میشم.
ای خراب شه اون سازمان سنجش که این یه سال به عناوین مختلف دهن ما رو صاف کرد.
وقتی پُر کردن زیاد طول بکشه ارور میده
اقا کسی نرم افزاری یا سایتب یا جایی واسه تبدیل رتبه تو منطقه ۲ و ۱ به رتبه کشوری سراغ داره؟
یا حداقل کسی میتونه این رتبه ها رو واسه من تبدیل کنه به کشوری حالا تقریبی
رتبه ۲۵۰۰ منطقه ۲
رتبه ۳۴۰۰ منطقه ۲
رتبه ۲۳۰۰ منطقه ۱
رتبه ۴۴۰۰ منطقه ۱
اکه کسی این رتبه ها رو به رتبه کشوری واسم تبدیل کنه به صورت تقریبی خیلی ممنون میشم
آقا دمت بخاری.
من هی چک میکردم واسه همین طول کشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)