تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 20 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 195

نام تاپيک: مهندس احمدی مشاور برتر کنکور !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

درود
    من شخصا نه این اقا رو میشناسم نه تمایلی به شناختشون دارم ولی این مطمئنم خیلیا هستن ازین اشفته بازاری که متاسفانه تو فضای آموزشی کشورمون به وجود اومده که عامل عمدش فرایندی به اسم کنکور هست، میخوان نحو احسن استفاده رو بکنن و براشون مهم نیس که اینده اون شخصی که بش وعده وعید الکی میدن در گرو یک همچین مسئله ای (کنکور) هست... و این احتمالم هست که این مهندس احمدی هم یکی از این افراد باشه... شاید زیاد ربطی به موضوع تاپیک نداشته باشه ولی به نظر من اراده سرامد همه ی این چیزاس و دنبال شاه کلید و میانبری بودن برای فرار از حجم شاید انبوه مفاهیمی که تو کنکور میاد به نظر من فقط خودفریبیه! هیچ راهی غیر از مطالعه ی صحیح و اصولی برای موفق شدن و برتر شدن توی کنکور وجود نداره...
    و یه چیز جالبه دیگه اینکه ایشون به گفته ی خودشون و حتی اون مطالبی که توی سایتاشون هست فقط و فقط امید درصد 100 رو به داوطلب میده که به نظر من اینم یه مهر تایید دیگه ایه روی غیرواقعی بودن و غیرکارگر بودن این مجموعه جزوه ها و دی وی دی ها....

2. این کاربر از xUltimatex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با تمام احترامی که برای بعضی مشاور ها قائلم اما خیلی ها هم نام این قشر جامعه رو خراب کردن..... من معتقد هستم که در بسیاری از کارها مشاوره خیلی چیز خوبی است و بسیاری از مشاوران هم بسیار دانا و دل سوز هستند اما بعضی ها دکان باز کردند و از سادهلوحی مردم سو استفاده میکنن....
    من چند روز پیش رفتم دفترچه انتخاب رشته بخرم یارو یه پاکت پر از این تبلیغ ها بهم داد....تو یکیش نوشته بود:آیا میدانید با رتبه ی 2100 منطقه 2 میتوانید پزشکی تهران قبول شوید!!! بگو مردک خودت رو خر فرض کردی؟ و جالب اینه خیلی ها این رو باور میکنن....

4. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با تمام احترامی که برای بعضی مشاور ها قائلم اما خیلی ها هم نام این قشر جامعه رو خراب کردن..... من معتقد هستم که در بسیاری از کارها مشاوره خیلی چیز خوبی است و بسیاری از مشاوران هم بسیار دانا و دل سوز هستند اما بعضی ها دکان باز کردند و از سادهلوحی مردم سو استفاده میکنن....
    من چند روز پیش رفتم دفترچه انتخاب رشته بخرم یارو یه پاکت پر از این تبلیغ ها بهم داد....تو یکیش نوشته بود:آیا میدانید با رتبه ی 2100 منطقه 2 میتوانید پزشکی تهران قبول شوید!!! بگو مردک خودت رو خر فرض کردی؟ و جالب اینه خیلی ها این رو باور میکنن....

سلام
    بله متاسفانه خیلی ها واسهی سودش میان توی این کار

یک مشاور بود افتخار میکرد پارسال با رتبه 32 هزار مهندسی کشاورزی برای طرف زده قبول شده.من بهش گفتم من تا 48 هزار هم دیدم قبول بشه

6. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسی مشورت خواست در مورد استاد احمدی فقط دروس عمومی (چون خودم فقط دروس عمومی داشتم)
    Last edited by vahid_crab708; 25-08-2012 at 15:02.

8. این کاربر از vahid_crab708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ادم کلاهبرداریه به تمام معنا !!!من پارسال رفتم سی دی شیمی خریدم اونم به اصرار دوستم سی دی شرک از اون بهتره!!! گولشون نخور من دوستم برای آلفا ذهنی مبلغ زیادی ازش گرفتن هر چی گفتم اینکارو نکن اما تو کتش نرفت و پولش هاپولی کردن !
    فقط درست بخون اینا فقط یه چیز بهش میگن حاشیه که یه مدتی گریبان گیر منم شد!

10. 2 کاربر از mrtrevenge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عزيزان كسي دي وي دي هاي فيزيك مسعودي از اين مجموعه داره ؟
    به جاي پول دادن به خودشون از شما بگيرم ؟

12. این کاربر از adch1415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به نظر من هم اینها همش الکیه و نباید اعتماد کرد
    دوستان هم که خیلی کامل دلایل رو گفتن!

14. این کاربر از sibesorkh2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام مازیار.میشه بگی الان داری برای کنکورت چیکار میکنی؟دقیقا اسم مشاوری که بهت برنامه ریزی داده بود چیه؟آخه راستش منم یه سری چیز از یزدانی خالی بند میدونم که میخواستم واسه همه بذارم. جوابتو واسه ایمیلم بفرست.مرسی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by walfare; 22-10-2012 at 11:02.

16. این کاربر از walfare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کلا این مشاورا به نظرم بدون بزرگنمایی بیش از 70% شون الکین.توی بیلبرد بعضی شهر ها دیده میشه:رتبه ساز کنکور!

آخه بگو مگه تراکتوره که تو بخوای بسازیش؟یعنی میخواد چی به طرف بگه که با درس نخوندن رتبه بیاره؟به بعضیا از این مشاورا باید بگی:

تو گر طبیب بودی سر خود و بچه های فامیل خود درمان می کردی!

این مورد در درس ها برای زیست خصوصی هم خیلی پیش میاد.بیشترین پول ها رو این معلم زیستا می گیرن تا یا مطالب معمولی رو بگن یا خارج از کتاب.برید ببینید.اکثر کسایی رو که زیست رو به معلم تکیه می کنن ببینید.جلسه ای حداقل 200.000 هستن این دبیرا (خیلی ها هستن حداقل 8 میلیون برای زیست خصوصی میدن برای ناقابل 30% توی کنکور).
    حداقل دیگر دروس اختصاصی یه چیزی چون بعضیا واقعا به درد می خورن.

ممنون.

18. این کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ایول به همتون ... چقدر اعتماد به نفس دارید شما تا تونستید یارو رو ترکوندنیا .... راست میگید شما درس بخونید و منابع رو کامل بخونید یعنی 6 7 ماه بکوب وقت بزارید چرا قبول نشید احتیاجی همبه مشاوره نیست .. به نظر من مشاوره یک نوع اعتماد به نفس و انگیزه هستش فقط .. این که انگیزه و اعتماد به نفس از هزار راه دیگه میشه بدست اوردش ...

20. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •