میشه درباره مهندسی مواد-متالوژی صنعتی بگین!!بهتر از شاخه های دیگست؟کارش؟؟دروسی که در دانشگاه باهاش سروکار داریم؟؟؟شیمی توش داره؟؟یکم توضیح بدین که شبیه کدوم رشته ی دیگه میتونه باشه!
تشکر.
میشه درباره مهندسی مواد-متالوژی صنعتی بگین!!بهتر از شاخه های دیگست؟کارش؟؟دروسی که در دانشگاه باهاش سروکار داریم؟؟؟شیمی توش داره؟؟یکم توضیح بدین که شبیه کدوم رشته ی دیگه میتونه باشه!
تشکر.
یکی کمک کنه :من نمی دونم برم بین المللی کیش پزشکی یا ازاد شهر خودمون؟
اخه بین ال بهتره هااااااااااااااااامکاناتی
بومی نیستم
استان گلستان
زمین شناسی 41/4
از کرج تا قم میشه برای دانشگاه هر روز بری و برگردی؟(یعنی خوابگاه نگیری؟)
با این حال شاید شیراز نشه، ولی دانشگاههای دیگه مخصوصا مشهد احتمالش خیلی بیشتره.
موفق باشید
دوستان خدارو شکر دارم به انتخابم نزدیک میشم فقط چندتا سوال:
1-دانشگاه شاهد تهران به صورت آزاد هم دانشجو میگیره؟یعنی من که هیچ سهمیه ای ندارم میتونم برم؟ دانشگاه خوبیه؟برا پزشکی میگم
2-اینو اونور هم پرسیدم یکی از دوستان پاسخ داد اما میخوام با جزییات بدونم.چون حیاتیه...من اگه پزشکی اصفهان قبول بشم (نیمسال دوم)بعد از مدتی ببینم نمیتونم اصفهان دوام بیارم میتونم برگردم کرمانشاه؟ انتقالی میدن؟ظوابطش چیه؟
3-دانشگاه اصفهان و شیراز چقدر با هم تفاوت دارن؟از لحاظ سطح علمی و امکا بورسیه به خارج؟(پزشکی)
4-تفاوت نیمسال دوم و اول...چقدر تفاوتشونه؟ اگه نیمسال دوم برم باز هم میتونم انتقالی بگیرم؟
Last edited by M A M M U T; 11-08-2012 at 17:50.
سلام .
توی این دانشگاه های غیر انتفایی کدوم بهتر هست ؟ برای فامیلمون دارم انتخاب رشته میکنم و رتبش 15000 هست و شانسش تو دانشگاه های غییر انتفایی قزوین زیاد هست . ممنون میشم به ترتیب از بالا به پایین از لحاظ بهتر بودن دانشگاه برام بنویسید
این دانشگاه ها ( رشته کامپیوتر )
موسسه غيرانتفاعي غياث الدين جمشيد كاشاني - آبيك غيرانتفاعي علامه دهخدا يرانتفاعي غزالي - قزوين موسسه غيرانتفاعي اكباتان- قزوين موسسه غيرانتفاعي دارالفنون- قزوين غيرانتفاعي ايوانكي موسسه غيرانتفاعي بصير- آبيك
یه سوال دیگه هم داشتم . انتخاب رشته زبان چطور هست ؟ فامیلمون زبان هم شرکت کرده اومده اینجا برای انتخاب رشته . من نمیدونم چطور هست . باید یکی از ریاضی یا زبان رو تعیین رشته بکنه ؟ یا هر کدوم جدا ؟ اگر جفتش قبول بشه تکلیف چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
در مورد دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران و خوارزمی (همون تربیت معلم تهران(کرج) )کسی اطلاعاتی داره ؟
مدرکش معتبره؟ وزارت آموزش و پرورش مدرکشو میده؟
تعهدی باید بدیم؟
در کل خوبه یا نه ؟
دانشگاه شاهد تهران چه فرقی داره با دانشگاه های معمولی؟
مثلا پزشکیش چه فرقی داره با پزشکی های دیگه؟
قبول شدن سخت تره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)