تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 281 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من یک سوال
    من با رتبه 57000 منطقه دو
    پیام نور همدان ->مهندسی معماری قبول میشم؟
    غیرانتفاعی ارم شیراز مهندسی معماری هم قبولم به نظر شما پیام نور بهتره یا غیر انتفاعی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خواهشا یکی جواب بده :

جواب پیام نور هم با دولتی میاد؟

بعد برای پیام نور هم مثل دولتی فقط یک رشته رو خودشون انتخاب میکنن یا میتونیم بین چند رشتۀ مجاز انتخاب رشته کنیم؟

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون ... ولي من توي قزوين هستم و ترجيح ميدم يكي از دانشگاه هاي تهران برم بين خواجه و شهيد بهشتي كسي ميدونه توي برق كدوم قويتره؟
    من نمی تونم جواب قطعی بدم بهت! ولی فقط یه ذره می تونم اطلاعاتتو بیشتر کنم و خودت می تونی یه تصمیم درست بگیری!
    ببین شهید بهشتی تو یهک کلام از خواجه نصیر دانشگاه تره! چون تمام دانشگاهش تو یه جا متمرکزه و فضای خیلی خوبی داره! نکته ی منفی بهشتی هم اینه که شما باید از الان با دید صفر نسبت به رشته برق بیاین و گرایش تخصصی خودتونو مشخص کنید که به نظرم خیلی جالب نیست! در حالیکه تو خواجه گرایش تون رو بعد از ترم چهار مشخص می کنید! این به نظرم تنها مزیته خواجه نصیر نسبت به بهشتیه! از نظر کیفیت آموزشی هم هر رو تقریبا تو یه سطح قرار دارند! اینطوری بهت بگم که اگه وارد یکی از این دانشگاهها شدی ایشالا بعد از اعلام نتایج حسرت اینو نمیخوری که ای کاش اون یکی دانشگاهو میزدم صرفا به خاطر سطح علمیش!
    در هر صورت خودت ببین دیگه! یه تصمیم منطقی و درست بگیر! منم فقط سعی کردم بهت اطلاعات بدم!

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خواهشا یکی جواب بده :

دوست عزیز جوابها با هم میان ! انتخاب هم فقط بین رشته ای هست که مجاز شدین ! انتخابها رو بر اساس علاقه مرتب کنید !

5. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام .
    دوستان من یه سوالی دارشتم ممنون میشم جواب بدید .
    تو مهندسی نرم افزار
    بین خوارزمی تهران ( کرج ) و دانشگاه بین الملل قزوین شک دارم کدوم رو اول بزنم . من رتبم تو زیرگروه 1826 هست و احتمال تهران قبول نشدنم زیر 1 درصد هست ولی بخاطر احتیاط این 2 تا رو هم میخوام ته انتخاب رشتم بزنم .
    ولی نمیدونم کدوم رو زودتر بزنم .
    ممنون میشم از جهت های مختلف به من کمک کنید ( سطح دانشگاه - از لحاظ راه - و کلا از لحاظ این که کدوم رو اول بزنم و ... )
    خونه ی ما سمت تهرانپارس هست .

خیلی خیلی ممنون
    دوست عزیز دانشگاه خوارزمی کرج فکر میکنم تو حصارک باشه ! خوابگاه هم فکر نکنم برای ورودی امسال داشته باشه ! زیاد هم خوش مسیر نیست ! یعنی اگه بخوای از تهران پارس بیای , مسیر طولانی در راه هستی و حتی اگه بخوای با مترو تا پل فردیس بری و از اونجا با تاکسی تا دانشگاه شاید روزی 5 6 ساعت تو راه باشی ! یعنی اگه کلاست 8 صبح شروع میشه شما باید 5/30 از خونه راه بیفتی ! و کرایه ماشین روزانتون هم زیاد میشه 1 به نظر من سطح بین الملل امام خیلی بالاتر هستش !

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز دانشگاه خوارزمی کرج فکر میکنم تو حصارک باشه ! خوابگاه هم فکر نکنم برای ورودی امسال داشته باشه ! زیاد هم خوش مسیر نیست ! یعنی اگه بخوای از تهران پارس بیای , مسیر طولانی در راه هستی و حتی اگه بخوای با مترو تا پل فردیس بری و از اونجا با تاکسی تا دانشگاه شاید روزی 5 6 ساعت تو راه باشی ! یعنی اگه کلاست 8 صبح شروع میشه شما باید 5/30 از خونه راه بیفتی ! و کرایه ماشین روزانتون هم زیاد میشه 1 به نظر من سطح بین الملل امام خیلی بالاتر هستش !
    ممنون.
    من اگر قزوین قبول شم نمیمونم و هر روز میرم و میام . در این صورت چی ؟ یعنی از خوابگاه قزوین استفاده نمیکنم و هر وقت کلاس داشته باشم صبح میرم و شب میام .
    Last edited by morix_001; 11-08-2012 at 03:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان عمران-نقشه برداری تبریز روزانه بهتره یا مکانیک ازاد قیامدشت ؟ خودم ساکن تهران هستم کلا عمران نقشه برداری چه جوریه ؟ با عمران- عمران خیلی فرق داره ؟ درامد و بازار کارش چجوریه؟ میشه واسه ارشد گرایش دیگه ای خوند؟
    اگر زودتر جواب بدید ممنون می شم

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوستان عمران-نقشه برداری تبریز روزانه بهتره یا مکانیک ازاد قیامدشت ؟ خودم ساکن تهران هستم کلا عمران نقشه برداری چه جوریه ؟ با عمران- عمران خیلی فرق داره ؟ درامد و بازار کارش چجوریه؟ میشه واسه ارشد گرایش دیگه ای خوند؟
    اگر زودتر جواب بدید ممنون می شم
    سلام
    عمران نقشه برداری خیلی فرق داره با عمران -عمران،خب یک رشته خصوصی بیشتر به حساب میاد-اگه سرمایه داشته باشی خیلی رشته عالی ایه!البته سرمایه ها،نه سرمایه!!
    مکانیک هم تو کسب و کار های کوچیک کار پیدا میشه
    دیدم انلاینی ...........

10. این کاربر از onlinefarhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان من یک سوال
    من با رتبه 57000 منطقه دو
    پیام نور همدان ->مهندسی معماری قبول میشم؟
    غیرانتفاعی ارم شیراز مهندسی معماری هم قبولم به نظر شما پیام نور بهتره یا غیر انتفاعی؟
    والا شما بهتره یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه 2 بزنی ، تا یه پایه داشته باشی واسه فکر کردن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    عمران نقشه برداری خیلی فرق داره با عمران -عمران،خب یک رشته خصوصی بیشتر به حساب میاد-اگه سرمایه داشته باشی خیلی رشته عالی ایه!البته سرمایه ها،نه سرمایه!!
    مکانیک هم تو کسب و کار های کوچیک کار پیدا میشه
    دیدم انلاینی ...........
    سلام دوست خوبم از جوابت خیلی ممنونم
    میدونید واسه فوق چه گرایش هایی داره ؟ بعد سرمایه هم حدودا چقدر می خواد ؟ من شنیده بودم واسه دانشجویاشم کار هست؟ مکانیک ازاد یا کلا دانشگاه ازاد سطحش چجوریه ؟ مشکل مالی ندارم
    شما اگه خودت بودی کدورو انتخاب می کردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •