تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 281 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اعتبار مدرک غیر انتفاعی هایی که موسسه ی اموزش عالی هستند(نه دانشگاه) چه در داخل چه برای ادامه تحصیل در خارج چجوریه؟
    کلا به نظرتون ارزش داره ادم بره به این جا ها؟
    اونایی که تو قزوینن خوبن؟کدوم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    دوستان عمران خوبه یا مکانیک ؟ة(از نظر بازار کار )

داره خودمونی میشه ahamid555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

سلامی دوباره.
    چرا با عصبانیت؟ اگه دقت کنی من اصلا نگفتم مهندسی شیمی کدوم بهتره. فقط بین مکانیک و برق مقایسه کردم که گفتم مکانیک امیرکبیر بهتره و برق تهران. خب این کجاش تبلیغاته؟ البته تبلیغات اشکالی نداره تا وقتی صحت داشته باشه. اینم طبق شنیده هامه. همونطور که شما از دوستات شنیدی. اصلا هم مدعی نیستم که بررسی کردم، نه، فقط شنیدم. فقط گفتم رتبه های قبولی رو بهتره ملاک نذاریم، چون بلا استثنا رتبه های قبولی دانشگاه تهران بهترن.
    البته الان که دیگه حمید خان انتخاب رشتشون رو کردن ( نمیدونم چرا اینقدر با عجله !!! ) - تازه اگه بخواد بعدا دانشگاهش رو تغییر بده نمیتونه بین دانشگاههای شهر تهران جابه جا بشه ( مگر اینکه یک رشته در دانشگاه مبدا وجود نداشته باشه و در مقصد باشه پس به فکر تغییر دانشگاه نباشه )
    ضمنا من چند تا از دوستام دقیقا مهندسی شیمی دانشگاه تهران میخونن و ازش تعریف میکردن. میگفت اساتید کار بلدی داره ولی در مقطع کارشناسی چندان تفاوتی بین اساتید کاربلد و معمولی وجود نداره. از طرفی دانشکده مهندسی شیمی امیرکبیر جز اولین دانشکده هاشه که اساتید نمونه و چهره ماندگار زیاد داره. خلاصه اینکه به نظر من اینقدر حساسیت نباید به خرج داد، اونم برای مقطع کارشناسی. از محیط هر کدوم بیشتر خوشت میاد، اونو بزن مسلما.

یک نکته که میمونه اینه که دقیقا خودتون هم گفتین ما اومدیم اینجا بهشون کمک کنیم. پس نباید بدون اطلاع دقیق سریعا یگیم بزن فلان رشته. پیشنهاد رشته و دانشگاه هیچ وقت نباید بدی ( کاری که خیلی از مشاورا میکنن ) ،چون دو روز دیگه اگه طرف پشیمون شد، حقش توسط ما ضایع شده. پس راه حل اینه که فقط معرفی کنیم و کاملا انتخاب رو بذاریم به عهده خودش نه بگیم، سوال نداره که بزن فلان جا.
    موفق باشید. به نظرم این بحث رو ادامه ندیم که ظاهرش هم اینقدر جدی نبود که الان اینقدر جدی شد.
    درسته انتخاب رشته کردم ولی فک کنم اجازه یک بار ویرایش هم داشته باشم .درسته ؟
    اول تهران زدم البته به احتمال زیاد با این رتبه تهران قبول نشم احتمالا جای تهران و امیر کبیرو عوض کنم یه حسی بهم میگه امیر کبیر بهتره برای من
    شما هم باز اگه چیزی به ذهنت رسید ممنون میشم بگی
    شما که امیر کبیری هستی از قوانین تغییر رشته اطلاع داری ؟چون من چیزی تو سایتش پیدا نکردم. ملاک فقط معدله یا رتبه هم هست؟

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان من دیگه واقعا گیج شدم نمیدونم دولتی ارزشش رو داره که به خاطرش پاشم از اصفهان برم ارومیه برای رشته آی تی یا نه . خیـــــــــلی اعصابم خورده . چون تنها جایی که احتمال بالای 90 درصد میتونم قبول بشم ارومیه است . من چی کار کنم؟؟؟؟؟ برم غیر انتفاعی شهر خودمون؟؟؟؟ رتبم هم ده هزار سهمیه 1 شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان من دیگه واقعا گیج شدم نمیدونم دولتی ارزشش رو داره که به خاطرش پاشم از اصفهان برم ارومیه برای رشته آی تی یا نه . خیـــــــــلی اعصابم خورده . چون تنها جایی که احتمال بالای 90 درصد میتونم قبول بشم ارومیه است . من چی کار کنم؟؟؟؟؟ برم غیر انتفاعی شهر خودمون؟؟؟؟ رتبم هم ده هزار سهمیه 1 شده
    آخرش خودت باید تصمیم بگیری، پارسال یکی از دوستای من از اصفهان رفت تبریز آی تی، دو تا شونم رفتن ارومیه م.شیمی و صنایع ولی خب خیلی ها هم رفتن همین نجف آباد آزاد

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اولش بگم که آدم هرجایی می تونه پیشرفت کنه.
    دوری از خونه سختی های خودشو داره مخصوصا یه شهر جدید(وقتی فکرشو میکنم 1.5 ماه دیگه باید برم اسداباد دلم می خواد خود کشی کنم)
    ولی لذت های خاص خودشو داره!! تجربه هایی هم کسب میکنی که شاید هیچوقت تو زندگیت نتونی تجربش کنی...
    دانشگاه های غیر انتفاعی هم زیاد جالب نیستند ( خیلی خر تو خره...)
    یکی از راه هایی که می تونی بفهمی ارزشش رو داره یا نه سایماگو هست یکی از معتبر ترین رتبه بندی های دانشگاه های جهان که بودجش از سازمان ملل هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید با تغییر آی پی دانلود کنی چون ایران رو تحریم کرده
    با 10 هزار هم به نظرم دانشگاه های بهتری می تونی قبول بشی در مورد رشتت هم بیشتر تحقیق کن...
    یه توصیه دیگه هم اینکه حتما شهر هایی رو انتخاب کن که مرکز استان باشه حتی اگه دانشکده باشه و مدرک یه دانشگاه خوب بده ارزشش رو نداره علاوه بر اون معلوم نیست تا زمانی که مدرک میگیری دانشکده بمونه!
    خلاصه که خیلی دقت کن من که به گه خوردم افتادم...

7. این کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من هم میتونم پزشکی اصفهان برم هم میتونم پزشکی کرمانشاه(شهر خودم) یقینا پزشکی اصفهان خیلی بهتر از کرمانشاه هست گرچه کرمانشاه هم دانشگاه بدی نیست اما به هر حال اصفهان یه سر و گردن بالاتره...
    اگه برم اصفهان باید با مشکلات خوابگاه کنار بیام...اما اگه کرمانشاه بمونم خونه ی خودمون هست خیلی راحت حالا موندم چی کار کنم..... اگه برم اصفهان مشکل خوابگاه و .... هست اگه کرمانشاه بمونم اون وقت باید برم دانشگاهی که خیلی از بچه هایی که رتبشون از من پایین تر هست اونجان....یعنی این همه زحمت دوران تحصیل هیچ:( کسی تاحالا تو این موقعیت بوده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من هم میتونم پزشکی اصفهان برم هم میتونم پزشکی کرمانشاه(شهر خودم) یقینا پزشکی اصفهان خیلی بهتر از کرمانشاه هست گرچه کرمانشاه هم دانشگاه بدی نیست اما به هر حال اصفهان یه سر و گردن بالاتره...
    اگه برم اصفهان باید با مشکلات خوابگاه کنار بیام...اما اگه کرمانشاه بمونم خونه ی خودمون هست خیلی راحت حالا موندم چی کار کنم..... اگه برم اصفهان مشکل خوابگاه و .... هست اگه کرمانشاه بمونم اون وقت باید برم دانشگاهی که خیلی از بچه هایی که رتبشون از من پایین تر هست اونجان....یعنی این همه زحمت دوران تحصیل هیچ:( کسی تاحالا تو این موقعیت بوده؟
    شک نکن بزن اصفهان
    درسته مشکلاتی داره دوری از خانواده و زندگی در خوابگاه اما مطمئن باش ارزش داره ادم چند سال سختی بکشه و یک عمر راحت باشه

10. 2 کاربر از ailll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    دوستان عمران خوبه یا مکانیک ؟ة(از نظر بازار کار )
    سوالت خیلی مبهمه !
    به نظر من نمیشه خیل اجمالی مقایسه کرد ! چون اصلا قابل مقایسه نیستن ! هر کدوم توی حوزه خودشون هستن و ربط زیادی بهم ندارند !
    بازار کار مکانیک خیلی بهتر از عمران هستش ! البته تو هر رشته باید تلاشت و بکنی تا خبره بشی ! اما خوبیه مکانیک اینه که شماحتی تا زمانی هم که لیسانس نگرفتی میتونی تو واحدهای کوچک صنعتی مشغول بشی !
    البته این چیزی هستش که من از روی تجربه و دید خودم میگم و شاید از نظر کسیکه عمران خونده این رشته خیلی سر تر از مکانیک باشه !
    همه چیز وابسته به خودته ! جفتشون رشته های تاپی هستند !

سلام
    من هم میتونم مهندسی نفت سبزوار یا تهران(واحد فومن) روزانه قبول شم هم مهندسی عمران روزانه(اکثر شهر ها به جز تهران و اصفهان و گیلان)(((عجب سوالی!!)))
    حالا شما عزیزان دلم بگید که کدوم رشته اینده شغلی بهتری داره ؟
    با دلیل و درسته و حسابی بگیداااااااااااااا،!!

در مورد مهندسی نفت تو یکی از همین کامنتها خیلی کامل توضیح داده بودم اگه خونده باشین!
    مهندسی نفت رشته ای هستش که به نظر من و خیلی ها فقط ارزش داره تو دانشگاه نعت نفت یا امیرکبیر بخونی !
    چون شرکت نفت ایران یه شکت دولتی هستش و اکثر دانشجوهاش و از همون دانشکده خودش برمیداره و اون سهمیه ای کهخالی میمونه رو با دانشجوهای تاپ دانشگاه دیگه و در بیشتر مواقع با (( پارتی و رابطه بازی )) پر میکنه !

عمران هم خیلی رشته خوبیه و بیشتر یه رشته خصوصی حساب میشه و تو این مملکت جا برای کار زیادداره !

به نظر من همین که نزدیک به خونت باشی خودش یه امتیاز بزرگه اما خوب منم پیشنهادم اینه که غیر انتفاعیی زیاد خوب نیست ! خودت باید بشینی و همه شرایط رو سبک سنگین کنی !
    دانشگاه آزاد چی زدی ؟ قصد رفتن به آزاد رو نداری ؟

شک نکن بزن اصفهان
    درسته مشکلاتی داره دوری از خانواده و زندگی در خوابگاه اما مطمئن باش ارزش داره ادم چند سال سختی بکشه و یک عمر راحت باشه

با شما موافق نیستم ! خیلی وقتها دیده شده که همین چندسال سختی اصلا ارزشش و نداشته ! نمونش هم به وفور تو خوابگاه دانشگاه ها توشهرهای مختلف پیدا میشه ! افرادی که فقط به خاطر روزانه بودن پا شدن رفتن یه جا دیگه که قبلش فقط نقششو تو کتاب جغرافی دوران راهنمایی دیدن و از آیندشون خیلی عقب افتادن !

من دقیقا موقعیت شما رو 3 سال پیش داشتم ! اما جایی رو انتخاب کردم که توش راحت تر هستم ! یعنی شهر خودم !
    تغییر شهر همیشه خوب نیست و مشکلات جدی رو برای شما پیش میاره ! از یه طرف هم تجربه جدید هستش که تو زندگی آیندت کمکت میکنه ! اما بدون همین که استرس خوابگاه رو نداشته باشی و به قول یه نفر (( شب سرتو توی خونه خودت بزاری زمین )) خیلی مهمه !

12. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان!
    من امسال برای اولین بار تو کنکور شرکت کردم و رتبه ی کل من 69000 شد(بدون سهمیه) اما با توجه به این که من از سهمیه شاهد استفاده میکنم رتبم در سهمیه 983 شد . حالا من چندتا سوال داشتم اول اینکه توو چه رشته هایی میتونم قبول شم و دوم اینکه ... همین
    سلام داداش چه سهمیه تپلی یه دستی به سر و روی منم بکش...

سلام به شما. برادر بنده پزشک هستن وهمین الان به طور اختصاصی مسئله شما رو بهش گفتم. جواب داداشم اینه:
    کرمانشاه. به چند دلیل:
    درس خوندن تو دانشگاهای کوچیک راحتره.
    کسی فردا ازت نمی پرسه از کدوم دانشگاه اومدی؟؟(البته برای خارج رفتن میپرسن...)
    درسایی که تو دانشگاه میخونین با کاری که باید بکنید فرق داره.
    خونه یه چیز دیگست و...
    اینا حرفای منه:
    چرا فکر میکنی زحمت دوران تحصیلت هیچ؟؟ بنده خدا 7 سال درس میخونی بعد 2 سال سربازی و طرح بعد کنکور تخصص بعد بازم کنکور تخصص (چون 2 سال درس نخوندی!!) بعد با توجه به رشته n سال دروه تحصیل بعد تعهد به خدمت بعد - تبریک میگم شما الان 40 ساله اید و با توجه به قوانین سال جاری مریض ویزیت نمیکنید و کلا برای درآمدتون انواع رومیزی و زیرمیزی و وسط میزی بگیرین..... لااقل 7 سال حالشو ببر کنار خانواده.
    چیزی که من دیدم به عنوان ناظر بیرونی ( کلا دیدم فیزیکیه) در پزشکی این که کدوم دانشگاه بری یه عمر راحتی برات نمی یاره...

14. 2 کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •