اعتبار مدرک غیر انتفاعی هایی که موسسه ی اموزش عالی هستند(نه دانشگاه) چه در داخل چه برای ادامه تحصیل در خارج چجوریه؟
کلا به نظرتون ارزش داره ادم بره به این جا ها؟
اونایی که تو قزوینن خوبن؟کدوم بهتره؟
اعتبار مدرک غیر انتفاعی هایی که موسسه ی اموزش عالی هستند(نه دانشگاه) چه در داخل چه برای ادامه تحصیل در خارج چجوریه؟
کلا به نظرتون ارزش داره ادم بره به این جا ها؟
اونایی که تو قزوینن خوبن؟کدوم بهتره؟
سلام
دوستان عمران خوبه یا مکانیک ؟ة(از نظر بازار کار )
درسته انتخاب رشته کردم ولی فک کنم اجازه یک بار ویرایش هم داشته باشم .درسته ؟سلامی دوباره.
چرا با عصبانیت؟ اگه دقت کنی من اصلا نگفتم مهندسی شیمی کدوم بهتره. فقط بین مکانیک و برق مقایسه کردم که گفتم مکانیک امیرکبیر بهتره و برق تهران. خب این کجاش تبلیغاته؟ البته تبلیغات اشکالی نداره تا وقتی صحت داشته باشه. اینم طبق شنیده هامه. همونطور که شما از دوستات شنیدی. اصلا هم مدعی نیستم که بررسی کردم، نه، فقط شنیدم. فقط گفتم رتبه های قبولی رو بهتره ملاک نذاریم، چون بلا استثنا رتبه های قبولی دانشگاه تهران بهترن.
البته الان که دیگه حمید خان انتخاب رشتشون رو کردن ( نمیدونم چرا اینقدر با عجله !!! ) - تازه اگه بخواد بعدا دانشگاهش رو تغییر بده نمیتونه بین دانشگاههای شهر تهران جابه جا بشه ( مگر اینکه یک رشته در دانشگاه مبدا وجود نداشته باشه و در مقصد باشه پس به فکر تغییر دانشگاه نباشه )
ضمنا من چند تا از دوستام دقیقا مهندسی شیمی دانشگاه تهران میخونن و ازش تعریف میکردن. میگفت اساتید کار بلدی داره ولی در مقطع کارشناسی چندان تفاوتی بین اساتید کاربلد و معمولی وجود نداره. از طرفی دانشکده مهندسی شیمی امیرکبیر جز اولین دانشکده هاشه که اساتید نمونه و چهره ماندگار زیاد داره. خلاصه اینکه به نظر من اینقدر حساسیت نباید به خرج داد، اونم برای مقطع کارشناسی. از محیط هر کدوم بیشتر خوشت میاد، اونو بزن مسلما.
یک نکته که میمونه اینه که دقیقا خودتون هم گفتین ما اومدیم اینجا بهشون کمک کنیم. پس نباید بدون اطلاع دقیق سریعا یگیم بزن فلان رشته. پیشنهاد رشته و دانشگاه هیچ وقت نباید بدی ( کاری که خیلی از مشاورا میکنن ) ،چون دو روز دیگه اگه طرف پشیمون شد، حقش توسط ما ضایع شده. پس راه حل اینه که فقط معرفی کنیم و کاملا انتخاب رو بذاریم به عهده خودش نه بگیم، سوال نداره که بزن فلان جا.
موفق باشید. به نظرم این بحث رو ادامه ندیم که ظاهرش هم اینقدر جدی نبود که الان اینقدر جدی شد.![]()
اول تهران زدم البته به احتمال زیاد با این رتبه تهران قبول نشم احتمالا جای تهران و امیر کبیرو عوض کنم یه حسی بهم میگه امیر کبیر بهتره برای من
شما هم باز اگه چیزی به ذهنت رسید ممنون میشم بگی
شما که امیر کبیری هستی از قوانین تغییر رشته اطلاع داری ؟چون من چیزی تو سایتش پیدا نکردم. ملاک فقط معدله یا رتبه هم هست؟
دوستان من دیگه واقعا گیج شدمنمیدونم دولتی ارزشش رو داره که به خاطرش پاشم از اصفهان برم ارومیه برای رشته آی تی یا نه . خیـــــــــلی اعصابم خورده . چون تنها جایی که احتمال بالای 90 درصد میتونم قبول بشم ارومیه است . من چی کار کنم؟؟؟؟؟ برم غیر انتفاعی شهر خودمون؟؟؟؟ رتبم هم ده هزار سهمیه 1 شده
![]()
آخرش خودت باید تصمیم بگیری، پارسال یکی از دوستای من از اصفهان رفت تبریز آی تی، دو تا شونم رفتن ارومیه م.شیمی و صنایع ولی خب خیلی ها هم رفتن همین نجف آباد آزاد
اولش بگم که آدم هرجایی می تونه پیشرفت کنه.
دوری از خونه سختی های خودشو داره مخصوصا یه شهر جدید(وقتی فکرشو میکنم 1.5 ماه دیگه باید برم اسداباد دلم می خواد خود کشی کنم)
ولی لذت های خاص خودشو داره!! تجربه هایی هم کسب میکنی که شاید هیچوقت تو زندگیت نتونی تجربش کنی...
دانشگاه های غیر انتفاعی هم زیاد جالب نیستند ( خیلی خر تو خره...)
یکی از راه هایی که می تونی بفهمی ارزشش رو داره یا نه سایماگو هست یکی از معتبر ترین رتبه بندی های دانشگاه های جهان که بودجش از سازمان ملل هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید با تغییر آی پی دانلود کنی چون ایران رو تحریم کرده
با 10 هزار هم به نظرم دانشگاه های بهتری می تونی قبول بشی در مورد رشتت هم بیشتر تحقیق کن...
یه توصیه دیگه هم اینکه حتما شهر هایی رو انتخاب کن که مرکز استان باشه حتی اگه دانشکده باشه و مدرک یه دانشگاه خوب بده ارزشش رو نداره علاوه بر اون معلوم نیست تا زمانی که مدرک میگیری دانشکده بمونه!
خلاصه که خیلی دقت کن من که به گه خوردم افتادم...
دوستان من هم میتونم پزشکی اصفهان برم هم میتونم پزشکی کرمانشاه(شهر خودم) یقینا پزشکی اصفهان خیلی بهتر از کرمانشاه هست گرچه کرمانشاه هم دانشگاه بدی نیست اما به هر حال اصفهان یه سر و گردن بالاتره...
اگه برم اصفهان باید با مشکلات خوابگاه کنار بیام...اما اگه کرمانشاه بمونم خونه ی خودمون هست خیلی راحتحالا موندم چی کار کنم..... اگه برم اصفهان مشکل خوابگاه و .... هست اگه کرمانشاه بمونم اون وقت باید برم دانشگاهی که خیلی از بچه هایی که رتبشون از من پایین تر هست اونجان....یعنی این همه زحمت دوران تحصیل هیچ:( کسی تاحالا تو این موقعیت بوده؟
شک نکن بزن اصفهان
درسته مشکلاتی داره دوری از خانواده و زندگی در خوابگاه اما مطمئن باش ارزش داره ادم چند سال سختی بکشه و یک عمر راحت باشه
سوالت خیلی مبهمه !
به نظر من نمیشه خیل اجمالی مقایسه کرد ! چون اصلا قابل مقایسه نیستن ! هر کدوم توی حوزه خودشون هستن و ربط زیادی بهم ندارند !
بازار کار مکانیک خیلی بهتر از عمران هستش ! البته تو هر رشته باید تلاشت و بکنی تا خبره بشی ! اما خوبیه مکانیک اینه که شماحتی تا زمانی هم که لیسانس نگرفتی میتونی تو واحدهای کوچک صنعتی مشغول بشی !
البته این چیزی هستش که من از روی تجربه و دید خودم میگم و شاید از نظر کسیکه عمران خونده این رشته خیلی سر تر از مکانیک باشه !
همه چیز وابسته به خودته ! جفتشون رشته های تاپی هستند !
در مورد مهندسی نفت تو یکی از همین کامنتها خیلی کامل توضیح داده بودم اگه خونده باشین!
مهندسی نفت رشته ای هستش که به نظر من و خیلی ها فقط ارزش داره تو دانشگاه نعت نفت یا امیرکبیر بخونی !
چون شرکت نفت ایران یه شکت دولتی هستش و اکثر دانشجوهاش و از همون دانشکده خودش برمیداره و اون سهمیه ای کهخالی میمونه رو با دانشجوهای تاپ دانشگاه دیگه و در بیشتر مواقع با (( پارتی و رابطه بازی )) پر میکنه !
عمران هم خیلی رشته خوبیه و بیشتر یه رشته خصوصی حساب میشه و تو این مملکت جا برای کار زیادداره !
به نظر من همین که نزدیک به خونت باشی خودش یه امتیاز بزرگه اما خوب منم پیشنهادم اینه که غیر انتفاعیی زیاد خوب نیست ! خودت باید بشینی و همه شرایط رو سبک سنگین کنی !
دانشگاه آزاد چی زدی ؟ قصد رفتن به آزاد رو نداری ؟
با شما موافق نیستم ! خیلی وقتها دیده شده که همین چندسال سختی اصلا ارزشش و نداشته ! نمونش هم به وفور تو خوابگاه دانشگاه ها توشهرهای مختلف پیدا میشه ! افرادی که فقط به خاطر روزانه بودن پا شدن رفتن یه جا دیگه که قبلش فقط نقششو تو کتاب جغرافی دوران راهنمایی دیدن و از آیندشون خیلی عقب افتادن !
من دقیقا موقعیت شما رو 3 سال پیش داشتم ! اما جایی رو انتخاب کردم که توش راحت تر هستم ! یعنی شهر خودم !
تغییر شهر همیشه خوب نیست و مشکلات جدی رو برای شما پیش میاره ! از یه طرف هم تجربه جدید هستش که تو زندگی آیندت کمکت میکنه ! اما بدون همین که استرس خوابگاه رو نداشته باشی و به قول یه نفر (( شب سرتو توی خونه خودت بزاری زمین )) خیلی مهمه !
سلام داداش چه سهمیه تپلییه دستی به سر و روی منم بکش...
سلام به شما. برادر بنده پزشک هستن وهمین الان به طور اختصاصی مسئله شما رو بهش گفتم. جواب داداشم اینه:
کرمانشاه. به چند دلیل:
درس خوندن تو دانشگاهای کوچیک راحتره.
کسی فردا ازت نمی پرسه از کدوم دانشگاه اومدی؟؟(البته برای خارج رفتن میپرسن...)
درسایی که تو دانشگاه میخونین با کاری که باید بکنید فرق داره.
خونه یه چیز دیگست و...
اینا حرفای منه:
چرا فکر میکنی زحمت دوران تحصیلت هیچ؟؟ بنده خدا 7 سال درس میخونی بعد 2 سال سربازی و طرح بعد کنکور تخصص بعد بازم کنکور تخصص (چون 2 سال درس نخوندی!!) بعد با توجه به رشته n سال دروه تحصیل بعد تعهد به خدمت بعد - تبریک میگم شما الان 40 ساله اید و با توجه به قوانین سال جاری مریض ویزیت نمیکنید و کلا برای درآمدتون انواع رومیزی و زیرمیزی و وسط میزی بگیرین..... لااقل 7 سال حالشو ببر کنار خانواده.
چیزی که من دیدم به عنوان ناظر بیرونی ( کلا دیدم فیزیکیه) در پزشکی این که کدوم دانشگاه بری یه عمر راحتی برات نمی یاره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)