تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3113 از 3195 اولاول ... 2113261330133063310331093110311131123113311431153116311731233163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,121 به 31,130 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها من بخوام ایکس باکس بگیرم تو شهر خودمون ارزون تر در میاد؟یا تهران؟کدوم شهر ارزون تره؟خودم تو زنجان میشم ولی به چند تا شهر مثل اردبیل قزوین مشهد کرج تهران و رشت دسترسی دارم واگه اونجا ها ارزونتر باشه واسم میصرفه برم اونجا بگیرم لطفا راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه ramsam2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    >>مهاباد<<

پيش فرض

سلام به داداشای گلم چنئتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید: من میخوام به LT3 اپدیت کنم کلا میخوام انبار خودم درایورمو اپدیت کنم با jangelflasher
    1.اگه DVDKEY درایو خودمو داشته باشم دیگه نیازی نیست اون سیمو درت کنم ؟ و درایوم رو باز کنم؟ منظورم از سیم درست کردن او سیمی که سوزن و کلید اینا بهش وصل میکنیم
    2. اگه DVDKEY درایومو داشته باشم درایومو فقط به PC وصل کنم و با جانگل فلاشر بزنم تمومه؟
    3. من لپ تاب دارم SATA نداره ESATA داره میتونم واشس تبدیل بخرم با همون لپ تابم درایورمو اپدیت کنم؟
    4.اصلا با لپ تاب میشه مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنون میشم جواب بدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها من بخوام ایکس باکس بگیرم تو شهر خودمون ارزون تر در میاد؟یا تهران؟کدوم شهر ارزون تره؟خودم تو زنجان میشم ولی به چند تا شهر مثل اردبیل قزوین مشهد کرج تهران و رشت دسترسی دارم واگه اونجا ها ارزونتر باشه واسم میصرفه برم اونجا بگیرم لطفا راهنمایی کنین
    شهر خودتون چند گفتن؟
    کرج slim 4 میگن 750 و همینطور slim 250 میگن 850 البته یه مغازه هست میگه 4GB 600 تومن نمیدونم چرا؟ کنسولش هم آک هست نه دسته دوم
    تهران هم فکر میکنم همین حدود باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شهر خودمون؟؟ امروز داشتم از کلاس برمیگشتم تو راه یه دونه کنسول فروشی دیدم گفتم همینطوری یه سوال کنم گفتم اسلیم 250 اسلیم 1 میلیون و صد و پنجاه منم که اینجوری بودم یه دو سه تا نثارش کردم گفتم اخه مرد حسابی دیدی سنم کمه میخوای بندازی؟اونم در این حد ؟تو تهران خیلی ارزونتره اونوقت تو میخوای اینجوری بفروشی ببخشید به مردم قالب کنی؟ میگه همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخوا منم که داشتم جوش میاوردم گفتتم زنگ میزنم سازمان نظارت و از این جور حرفا (هیچ شمارشم حفظ نیستم که میخواستم اذیت کنم)مرده که دید شرم گفتش حالا که شما پسره خوبی هستی مشتری بشی قیمت همون تهران میدم بهت با یه دسته اضافی و دوتا بازی اورجینال منم که از این نبرد روانی سربلند بیرون اومدم جو گیر شدم گفتم برو بابا صد سال سیاه از اینجور فروشنده خرید نمیکنم بعد رفتم بیرون بیچاره اون خانومه که اومده بود گیم بخره زهره ترک شده بود وقتی تو راه برگشتم فکر کردم گفتم خاک بر سرت کنم مسعود داشت به این خوبی میفروخت جو گیر شدی گند زدی خلاصه داشت گریم در می اومد این بود انشایه من این که اینطوری شد بعدا میرم فروشگاه های دیگه میپرسم
    نمره دادن به انشام یادتون نره امید وارم نظرمو پاک نکنن

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

بچه ها dante برای lt3هسش؟؟؟؟
    بله... من دارم dante inferno رو با آخرین آپدیت بازی میکنم....

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان یکی از رفیقای من اصلا از شکل داشبورد خوشش نمیاد برنامه هایی واسه ایکس باکس هست که مثل تم عمل کنه ؟ و شکل و محیط ایکس باکسشو تغییر بده؟یه سوال دیگه ارزششو داره ادم باندال بگیره؟(نمیدونم درست گفتم بانداله دیگه؟)یا معمولی بگیریم بعدش روش از این طرح ها بچسبونیم؟از باندال مدرن وار3 مخصوصا دسته هاش خیلی خوشم اومده

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

این دشبرد رو نگو که که حالم رو داره به هم میزنه اینقدر که کنده !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

توی قسمت مشاوره خرید کنسولم نوشتم ولی کسی جواب نداد ببخشید اینجام میپرسم ولی کارم عجله ایه
    یه xbox ارکید دست دوم ولی خب سالم با دو دسته ی اصلی و همینطور تعمیر نرفته 390000 می ارزه بنظرتون؟؟؟؟
    طرف گفت همینجا هر چند تا بازی خواستی برات امتحان میکنم اگه مشکلی داشت کنسولو میدم برا خودت ولی خب از این میترسم بعدا مشکل پیدا کنه
    خلاصه نظرتون رو بگید
    مرسی

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

توی قسمت مشاوره خرید کنسولم نوشتم ولی کسی جواب نداد ببخشید اینجام میپرسم ولی کارم عجله ایه
    یه xbox ارکید دست دوم ولی خب سالم با دو دسته ی اصلی و همینطور تعمیر نرفته 390000 می ارزه بنظرتون؟؟؟؟
    طرف گفت همینجا هر چند تا بازی خواستی برات امتحان میکنم اگه مشکلی داشت کنسولو میدم برا خودت ولی خب از این میترسم بعدا مشکل پیدا کنه
    خلاصه نظرتون رو بگید
    مرسی
    بپرس جاسپره یا فالکون؟
    بن شده یا نه؟
    3 چراغه شده یا نه؟
    به نظرم یه نمه گرون میده ولی یه جوری بزن تو سر قیمت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بپرس جاسپره یا فالکون؟
    بن شده یا نه؟
    3 چراغه شده یا نه؟
    میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ سر در نمیارم ببشقید
    شده باشه خوبه یا نشده باشه؟ اصلا چی هستن اینا؟
    Last edited by Hatek; 10-08-2012 at 19:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •