تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 626 اولاول ... 97497547587593594595596597598599600601607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود دوستان من دوباره فیلم یاد هندستون کردو میخوام دوباره از اول شرع کنم جی تی ای بازی کردن! حالا باز رو سون مشکل تیک زدنو دارم سیستمم قویه تقریبا ram:4 vga:5830 xfx cpu: core i5-750 بی زحمت میشه بچی معرفی کنید که بتونم راحت بازی کنم روی سون؟! با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به دوستانمن به صورت انلاین وارد بازی میشدمیعنی افلاین اصلا امکانش نبودحالا هم که یوزر و پسورد رو میزنم کانکت نمیشه social club ( با دو اکانت دیگه هم تست کردم ولی نشد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEH

14

سلام دوستان نصب این بازی (IV) اعصاب برام نذاشته!
    روی سون 64بیت دوبار تا حالا از اول نصب کردم پچ razer 1.0.7 رو هم با کرکش نصب کردم اما وقتی بازی رو با Rockstar Games Social Club اجرا میکنم این ارور رو میده که :

APPlication Falied LaunchThe application you are attempting to launch no longer exists. please reinstall the application, or contact support at:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی هم که بازی رو با launcher باز میکنم وارد بازی میشه یعنی آرم راک استار میاد و اسم بازی هم میاد ولی بعد صفحه سیاه میشه و مجبور میشم بیام بیرون ازش.

سیستمم هم : corei5 2.4 ram 4 با گرافیک radeon hd 6490+mobile intel hd

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوستان من دوباره فیلم یاد هندستون کردو میخوام دوباره از اول شرع کنم جی تی ای بازی کردن! حالا باز رو سون مشکل تیک زدنو دارم سیستمم قویه تقریبا ram:4 vga:5830 xfx cpu: core i5-750 بی زحمت میشه بچی معرفی کنید که بتونم راحت بازی کنم روی سون؟! با تشکر
    سلام....این پچ نهاییه لینک مستقیم:

شما این پچ رو بریزید گرافیک بازی رو بخینه ت رمیکنه و کرک رازور1911 رو هم باید بریزید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان نصب این بازی (IV) اعصاب برام نذاشته!
    روی سون 64بیت دوبار تا حالا از اول نصب کردم پچ razer 1.0.7 رو هم با کرکش نصب کردم اما وقتی بازی رو با Rockstar Games Social Club اجرا میکنم این ارور رو میده که :

APPlication Falied LaunchThe application you are attempting to launch no longer exists. please reinstall the application, or contact support at:

وقتی هم که بازی رو با launcher باز میکنم وارد بازی میشه یعنی آرم راک استار میاد و اسم بازی هم میاد ولی بعد صفحه سیاه میشه و مجبور میشم بیام بیرون ازش.

سیستمم هم : corei5 2.4 ram 4 با گرافیک radeon hd 6490+mobile intel hd
    سلام شما وقت یپچ 1.7 رو نصب مکینید ..اصلا سوشیال کلاب پاک میشه و خودش تو نصب میکگه که دیگه احتیاجی بهش نیست.....مطمئنی درست نصب کردید پچ رو؟

این لینک پچ 1.7 :

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان اگه میشه بی زحمت کرک پچ 1.7 رو به صورت جدا بزارین
    خودم گشتم چند تایی بود با حجم های متفاوت ولی آخر سرم نفهمیدم کدوم برای پچ 1.7 هست

میگم این بازی رو که گرفتم رو دیودی هاش چیزیی نوشته که iv هست یا Liberty City ! از کجا بفهمم کدوم نسخه هست ؟
    حدود 5 مین بازیو رو سیستم دوستم انجام دادم با اینکه پچ 1.7 نصب کرده بود و گرافیکش رو آخر تنظیم کرده بود ولی واقعا ضعیف بود
    اصلا در حد عکسهایی که ازش دیدم نیست کار خاصی باید انجام بدم بعد از نصب ؟
    کدوم یکی از این نسخه ها بهترن ؟

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه میشه بی زحمت کرک پچ 1.7 رو به صورت جدا بزارین
    خودم گشتم چند تایی بود با حجم های متفاوت ولی آخر سرم نفهمیدم کدوم برای پچ 1.7 هست

میگم این بازی رو که گرفتم رو دیودی هاش چیزیی نوشته که iv هست یا Liberty City ! از کجا بفهمم کدوم نسخه هست ؟
    حدود 5 مین بازیو رو سیستم دوستم انجام دادم با اینکه پچ 1.7 نصب کرده بود و گرافیکش رو آخر تنظیم کرده بود ولی واقعا ضعیف بود
    اصلا در حد عکسهایی که ازش دیدم نیست کار خاصی باید انجام بدم بعد از نصب ؟
    کدوم یکی از این نسخه ها بهترن ؟

ممنون
    سلام........liberty city داستان متفاوت با 2 شخصیت جدید ....که باید بازی اصلی نصب باشه که بعد روش نصب بشه....یعنی شما اگر لایبرتی سیتی روبخواهید بازی کنید باید اول خود iv رو نصب کنید و بعد اون رو روش نصب کنید..پس شما بازیتون همون iv ...

البته ای رو مطمئن نیستم که باید بازی قبلی نصب باشه چون روی کامیپوت ربازی نکردم ولی یه جا خونده بودم باید بازی قبلی نصب باشه .....

داستان بازی اصلی :

از اونجا شروع میشه که تو ماشین رفیقتون هستید و رانندگی م یکنید و میرید به سمت خونه در تاریکی شب....

کرکشم درسته ..ااگر دست نباشه که نمیره تو بازی...اینم کرک نهایی رازور 1911 2 تا فایل کلا 200 کیلوبایت:

گرافیکشم همونه دیگه ....کاریش نمیشه کرد فقط یه پچی هست خیلی سبکه 2 مگ که وقتی بریزید یه مقدا ربا تغییر برایتنس و تنظیمات رنگ بازی رو به واقعیت نزدیکت رمیکنه

فقط قبلش بک آپ بگیرید و این پچ تست شده روی ورژن 1.7 و همچنید روی لیبرتی سیتی و برای اطلاعات بیشتر به منبع پچ مراجعه کنید که د رپایین پست قرار دادم

محتوای مخفی: تصاویر بازی بعد از نصب پچ 
    در این حد:

منبع پچ:

Last edited by Saeed System; 09-08-2012 at 07:57.

8. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون از شما نصبش کردم
    اخطار ws10 پوستمو گرفت
    بالاخره همون کرکی که فایل xlive.dll داره رو گرفتم تا درست شد

این پچ گرافیک که گذاشتین رو تست میکنم منتها اینا کار ساز نیست
    کلا مشکل داره مثلا aa با این که رو 16 میرازرم تقریبا فرقی با غیر فعال بودنش نداره

10. این کاربر از YAHYA-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

12

ممنون از شما نصبش کردم
    اخطار ws10 پوستمو گرفت
    بالاخره همون کرکی که فایل xlive.dll داره رو گرفتم تا درست شد

این پچ گرافیک که گذاشتین رو تست میکنم منتها اینا کار ساز نیست
    کلا مشکل داره مثلا aa با این که رو 16 میرازرم تقریبا فرقی با غیر فعال بودنش نداره
    درسته...اصلا حواسم به ارور ws10 نبود....حواسم نبود تو کرک فایل xlive رو اضافه کنم..شرمنده..

----------------------

اینم یه کرک کامل و نهایی بازی برای ورژن 1.7 و همه ورژنهای قبلی - 3 تا فایل داره یکیش xlive.dll که ارور ws10 نمی گیرید.

----------------------------------------

اینم پچ گرافیکی معروف iCEnhancer 2.1 Final با حجم 16 مگ

این پچ گرافیک رو تا این حد زنده ترمیکنه:

12. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من بازی GTAIV رو روی لپ تاپم نصب کردم مشخصات لپ تاپ : cpu : cori5 , ram4 gig , graphic 1 gig nvidia اما لپ تاپ این بازی رو با گرافیک اینتل اجراش میکنه و اصلا از گرافیک nvidia استفاده نمیکنه آخه وقتی از بازی benchmark test میگیرم Video Adapter رو زده intel HD . در ضمن من پچ آخر رو هم نصب کردم و بازی از طریق لانچ اجرا میشه و این که من از داخل تنظیمات مربوط به گرافیک nvidia هم فایل لانچ و هم فایل GTAIV.exe رو انتخاب کردم که با High-performance NVIDIA processor اجرا بشه ما باز هم فایده نداشت . میخواستم ببینم آیا راه دیگه ای نداره که گرافیک NVIDIA رو به بازی بشناسونم مثلا از طریق همون فایل Commandline یا هر راه دیگه ای . دوستان اگه راهی داره حتما حتما حتما راهنمایی کنید .ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •