تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 281 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من امسال سال اولی بود که کنکور دادم ولی از نتیجم خیلی نا راضیم بنظر شما ارزش داره بشینم پشت کنکور؟ممنون میشم کمکم کنید اخه وقت زیادی برای انتخاب رشته نمونده
    ولی فکر کنم ازاد معماری شیراز بیارم غیر انتفاعی هم اکثر رشته ها رو قبول میشم ولی بازم نمیدونم چیکار کنم من هدفم سراسری شیراز بود حالا که از دستش دادم واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم امسال برم و حسرتش به ذلم بمونه اگه ممکنه بهم بگید کدوم یکی بهتره؟
    به نظرم به خودت بستگی داره ،اگه شرایطش رو داری با یه برنامه ریزی خوب و شرکت در آزمون های آزمایشی خوب و خرید کتابهای خوب یک سال دیگه هم زحمت بکشی می تونی خیلی نتیجه بهتری بگیری مثلا یکی از دوستای من سال اول رتبش 23000 شد ولی لنتخاب رشته نکرد و یه سال دیگه هم خوند وتونست بارتبه حدودا2000 پزشکی زاهدان قبول بشه در صورتی که اگر سال اول انتخاب رشته میکرد یکی از این رشته های چرت قبول میشد که اصلا ارزش نداره آدم چند سال از عمرش رو هدر بده و بعدشم هیچکاره بشه .اینجوری همش یک سال زحمت میکشی اما اونجوری ممکنه تا آخر عمر حسرت بخوری

2. این کاربر از msadeghsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام میشه لطفا یکم درباره رشتتون توضیح بدید مثثلا اینکهدقیقا چیکاره میشید ودرساتون چجوریه ببخشید انقدر سوالام مبهمه شما خودت هر چقدر تونستید توضیح بدید و اینکه از کجا بفهمم این رشته رو دوست دارم ؟
    والا دوست عزیز منم مثل شما امسال دارم انتخاب رشته میکنم و فعلا هم هیچ رشته ای نیستم ولی مثلا من میخوام مهندسی کامپیوتر رو بزنم

خوب من خودمو میشناسم هیچ کاری رو تو دنیا اندازه برنامه نویسی دوست ندارم واسه همین میخوام برم مهندسی نرم افزار(تجربه مهندسی شیمی رو داشتم تو یه دانشگاه خوب ولی بهم حال نداد به عشق کامپیوتر انصراف دادیم)

ولی اگه میخوای بدونی به چی علاقه داری این سوال رو از خودت بپرس

اون کدوم کاره که اگه ازت بپرسن تا اخر عمر باید انجامش بدی زده نیمشی ازش؟(البته این به شرطی جواب میده که در مورد رشته ها اطلاع داشته باشی و البته بدونی تو زندگیت چی از همه واسه مهم تره؟
    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم(اینم بگم اکثر بچه ها وقتی میان دان واسه بار اول زده میشن و فورا میفتن تو کار تغییر رشته تو هر رشته ای هم باشم این حس پیش میاد و البته زود گذره و از بین میره)

4. این کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام به بروبچز انتخاب رشته

مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز یا مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان مساله این است؟ (توجه شود صنعتی اصفهان منظورم نیست بلکه خود اصفهان منظورمه)

اولویت ها

۱.اسان تر بودن واسه معدل اوردن
    ۲. جو دانشگاه و اینکه جو بین بچه ها خشک نباشه و سطح علمی و ....
    دوستان کسی یه گوشه چشمی به این سوال ما هم عنایت بفرماید الهی امین یا رب العالمین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام ...
    اقا من طریقه استفاده از نرم افزار گزینه 2 رو نفهمیدم ...
    اخرش لیست نهایی رو بم میده ...بعدش 3 گزینه هست که نوشته بر اساس علایق و توناندی و ...!
    حالا اگه بخوام ببینم تو کدوم رشته قبول میشم باید رو ترتیب بر اساس توانمندی کلیک کنم ؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام ! یه سوال ! کسی میدونه این (( چارک پایین رتبه کشوری )) که تو یادگار ماندگار هستش یعنی چی و از کجا میشه بدستش آورد ؟

داره خودمونی میشه a.sahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Bahar

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان!
    من امسال برای اولین بار تو کنکور شرکت کردم و رتبه ی کل من 69000 شد(بدون سهمیه) اما با توجه به این که من از سهمیه شاهد استفاده میکنم رتبم در سهمیه 983 شد . حالا من چندتا سوال داشتم اول اینکه توو چه رشته هایی میتونم قبول شم و دوم اینکه ... همین

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان!
    من امسال برای اولین بار تو کنکور شرکت کردم و رتبه ی کل من 69000 شد(بدون سهمیه) اما با توجه به این که من از سهمیه شاهد استفاده میکنم رتبم در سهمیه 983 شد . حالا من چندتا سوال داشتم اول اینکه توو چه رشته هایی میتونم قبول شم و دوم اینکه ... همین
    دوست ضمن تبریک بهتون ! اینها رو مشخص کنین !
    1 - رشته گروه آزمایشی
    2 - شهر محل زندگی
    3 - علایقتون بیشتر به چه رشته ای هستش ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنون از کمکتون . اگه رتبه زیر 2000بخوام حدودا چه درصد هایی رو باید توی کنکور بزنم؟با توجه به اینکه رشتم ریاضیه دانشگاه شیراز میارم؟
    Last edited by کنکور91; 09-08-2012 at 00:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

گرایش نقشه برداریه رشته م عمران قبول شدنش راحتتر از گرایش های دیگست؟(یا بهتر بگم چیپتره؟)
    بله خیلی راحتتره، البته عملن ربطی هم به عمران نداره، اسمش روشه نقشه برداری ، آینده شغلیش کاملن متفاوته با عمران

سلام به بروبچز انتخاب رشته

مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز یا مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان مساله این است؟ (توجه شود صنعتی اصفهان منظورم نیست بلکه خود اصفهان منظورمه)

اولویت ها

۱.اسان تر بودن واسه معدل اوردن
    ۲. جو دانشگاه و اینکه جو بین بچه ها خشک نباشه و سطح علمی و ....
    شیراز رو نمی دونم ولی اصفهان رو تا جایی که میدونم میگم:
    یکی از بزرگترین دانشگاههای کشوره، دانشکده ی فنی مهندسیش تازه تاسیسه ولی به شدت رو به گسترش، حراست خیلی قویی داره، تو کشور گویا اول شده بود، جوش ولی خیلی خشک نیست، تا پارسال تفکیک جنسیتی نشده بود، امسال رو نمی دونم، از لحاظ سختگیری هم نمی دونم شیراز چجوریه ولی دانشگاه اصفهان تا حدودی رو درسای مشترک ( ریاضی و فیزیک و ...) سختگیرن و نمره ها خیلی بالا نیست. خوابگاه دخترا تو دانشگاهه ولی ماله پسرا گویا خود گردانه و تو سطح شهر. سطح علمی هم نمیدونم والا، تو رده بندی دانشگاهها شیراز بالاتره ولی میشه گفت سطح بالاترین رشته دانشگاه اصفهان همین نرم افزاره

12. 2 کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a.sahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Bahar

پيش فرض

1 - تجربی
    2 -بهار (استان همدان)
    3 - یه دندونپزشکی علاقه دارم ولی مطمئن هستم که نمیشه امسال
    فقط رشته هایی که به رتبم میخوره رو بهم بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •