تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 1849 اولاول ... 1218192021222324252632721225221022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مال منم امروز وصل شد
    فقط یه مشکی دارم
    اتوماتیک وصل نمیشم و باید از طریق کانکشن وصل شم ( از طریق Broadband )
    واسه شما هم اینطوریه
    این باعث شده همزمان نشه از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده کرد .... باید چیکار کرد تا مشکل حل شه ؟
    آخه قبلا یکی از طریق وای فای لپ تاپ وصل میشد یکی هم از طریق کابل لن با کامپیوتر
    راستی سرعت دانلودم 480 تو روز .... شب بشه اونم تست میکنم ...... سرویسم 2M - 4M

2. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مثل اینکه شبها سرعت رو میندازن....
    من دیروز سرویسم راه افتاد,2 مگ تا 4 مگ...
    تا سره ساعت 2 با 250 تا 350 دانلود می کردم اما 5 دقیقه از 2 که گذشت اومد بین 100 تا 200 بعد هم زیره 100 به طور کلی میانگین 60 بود تو شبانه....
    نمیفهمم چرا وقتی میگن 2 مگ شبانه رو در حد یه 512 تنظیم میکنن!!!!!
    تقریبا همه شرکت ها شبانه مشکل دارند،تو سایت نوین نت هم نوشته که شبانشوم SLA نداره(یعنی یه جورایی هیچ تضمینی نیست برای سرعت)
    ولی یه سوالی به نظر شما سرویس 4Mb با ضریب اشتراک 1 به 10 باید چقدر دانلود کنه؟
    میدونستی که باید 51.2KB دانلود کنه؟و شما به قول خودت تو شب داری میانگین 60 دانلود میکنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ساعت 2 بعد از ظهر - 512 تا 2 مگ

صبحش که خیلی خوب بود ببینیم شبش چجوریه... البته به نظر من نسبت به قیمتی که داره میده ، سرویسش فوق العادست...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اینم سرعت من
    سرویس 2M-4M
    ساعت 3 بعدازظهر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گلستان - کردکوی

6. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تقریبا همه شرکت ها شبانه مشکل دارند،تو سایت نوین نت هم نوشته که شبانشوم SLA نداره(یعنی یه جورایی هیچ تضمینی نیست برای سرعت)
    ولی یه سوالی به نظر شما سرویس 4Mb با ضریب اشتراک 1 به 10 باید چقدر دانلود کنه؟
    میدونستی که باید 51.2KB دانلود کنه؟و شما به قول خودت تو شب داری میانگین 60 دانلود میکنی.
    آقا شاید من ریاضیم خوب نیست....512 kb تقسیم بر 10 بشه میشه 51.2 مگه اینجوری حساب نمیشه؟ مثلا من 256 داشتم تقسیم بر 10 (مخابرات) سرعت دانلودش میشد بین 20 تا 30.....
    من فکر نمیکنم با این سرعت همچین چیزه اعجوبه ای باشه نوین نت,یه زمانی 512 صبانت شب و روز دانلودش 60 بود الان وضع ADSL(تقریبا همه ISP ها) خیلی خرابه و خوب تو این وضع خراب این نوین نت باز از بقیه بهتره ولی اونقدری هم استثنایی نیست.خوبه ولی عالی نیست.
    این کردکوی کجاست؟خیلی وضعتون خوبه تو روز 480 دانلود میکنی؟!!!!!سرعت من نهایت برسه 400....یه بار با یه سرور خارجی مثلا فرانسه تست بگیر ببینیم پینگت چنده....

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آقا شاید من ریاضیم خوب نیست....512 kb تقسیم بر 10 بشه میشه 51.2 مگه اینجوری حساب نمیشه؟ مثلا من 256 داشتم تقسیم بر 10 (مخابرات) سرعت دانلودش میشد بین 20 تا 30.....
    من فکر نمیکنم با این سرعت همچین چیزه اعجوبه ای باشه نوین نت,یه زمانی 512 صبانت شب و روز دانلودش 60 بود الان وضع ADSL(تقریبا همه ISP ها) خیلی خرابه و خوب تو این وضع خراب این نوین نت باز از بقیه بهتره ولی اونقدری هم استثنایی نیست.خوبه ولی عالی نیست.
    این کردکوی کجاست؟خیلی وضعتون خوبه تو روز 480 دانلود میکنی؟!!!!!سرعت من نهایت برسه 400....یه بار با یه سرور خارجی مثلا فرانسه تست بگیر ببینیم پینگت چنده....
    نوشتم که استان گلستان - شهرستان کردکوی
    این سرور خارجی که گفتی لینک بده تست بگیرم نمیدونم کجاس
    شما مال کدوم شهر و استانی ؟

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این دوتا برای روزانه هست:اولی سرور فرانسه دومی کشور دوست و همسایه روسیه

این دوتا برای شبانست:اولی همون سرور فرانسه البته پاریس(خیلی با هم فرقی ندارن) دومی سرور ایران-کرج

کسی میدونه آیا سروری تو ایران مثل همین کرج هست که چیزی برای دانلود داشته باشه؟؟؟سرعتش این طور که تو تست هست تو شب کمتر میفته و مناسبتره.....آیا چنین سرورهایی هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

512 را باید بر 8 تقسیم کنی چون هر بایت 8 بیته و 512 کیلوبیت میشه 64 کیلوبایت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ببین سرعت اینترنت به کیلو بیت بر ثانیه سنجیده میشه،مثلا بهت سرویس 4Mb (چهار مگابیت) میفروشند ولی دانلودرها سرعت به بایت(B بزرگ) نشون میدند.
    واسه تبدیل بیت به بایت باید عددو تقسیم به 8 کنی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4096/8=512 ، پس یک خط 4مگابیتی تو حالت یک به یک میتونه 512کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنه،حالا ضریب اشتراک 1 به 10 رو هم بخوای اعمال کنی میشه 51.2
    یعنی یه خط اینترنت 4مگابیتی با ضریب اشتراک 1 به 10 باید 51.2 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنه.
    من خودم هم تازه اینو فهمیدم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از یکی پرسیدم گفت درسته.

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سرویس 4 مگ به قول دوستمون باید 512 کیلو بایت دانلود بده ولی مفهوم ضریب اشتراک این هست که سرعت 512 باز هستش و به نسبت افرادی که دارن استفاده میکنن تقسیم میشه.حالا شما اگه 2 نفر تو یه محدوده اشتراکی باشین واسه هر کودومتون 256 میرسه و تا 10 نفر میتونن استفاده کنن که کمترین حالت سرعت به 51 میرسه.البته یه نرم افزارهایی هم وجود داره که تمام پهنای باند رو بتونی بمکی و اون 9 تای دیگه که دارن با idm و... دان میکنن برن سماق بمکن
    Last edited by malek911; 06-08-2012 at 17:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •