تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 281 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان عزیز اول خسته نباشید به همه امیدوارم همه به هدفش که میخواد برسه من رتیم این شده

سهمیه منطقه 1

زبان انگیلسی

رتبه در سهميه زیرگروه یک 8008

رتبه کشوري (بدون سهميه) زیرگروه یک

18524رتبه کل در سهميه 9654

با اینکه دانشگاه تبریز و اطراف مد نظرمه و مترجمی رو میخوام بنظرتون شانس قبولی تو غیر انتفاعی یا پیام رودارم ؟؟؟
    Last edited by hande13; 03-08-2012 at 22:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ظرفیت پزشکی گرگان بالا رفته ؟درصد پذیرش جنس مذکر نسبت به سال پیش چی؟
    کسی چیزی نمیدونه در این مورد ؟ برام حیاتیه

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

اونطور که انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش میگه میتونم مهندسی برق قدرت غیر انتفاعی تبریز(موسسه سراج) قبول بشم
    موندم چیکار کنم
    +
    این انتخاب رشته مجازی فقط مال یه رشته رو میشه انتخاب کرد؟
    پس من که کنکور زبان هم دادم چیکار کنم؟؟
    اگه چیزی میدونید دریغ نکنید.نظرتون در مورد غیرانتفاعی چیه؟
    ضروریه لطفا!

داره خودمونی میشه 9884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اونجایی که آرامش داشته باشم.

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یه نفر که تو این زمینه وارده به من کمک کنه.چون من اصلا به این سیستم آشنایی ندارم.
    من فقط کنکور زبان دادم. و حالا به غیراز دوره روزانه و شبانه بقیه رو مجازم(قبلا کارت علاقه مندی پیام نور رو خریداری کردم) مراکزتربیت معلم رو هم برام زده که مجازم البته ظاهرا باید کارتشو بخرم.
    من یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته انداختم و دیدم که دانشگاه تربیت معلم سابق رو برای دوره های روزانه و شبانه فقط رشته هارو زده.
    لطفا شما هم یه نگاه بندازین ببینین چجوریه برا رشته ی زبان البته.
    حالا میخوام بدونم منیکه روزانه شبانه مجاز نشدم.پس چرا تربیت معلم رو مجاز شدم ولی تو دفترچه تربیت معلم برای دوره های روزانه شبانه زده؟! یعنی من نمیتونم ازرشته زبان تربیت معلم انتخاب کنم؟
    درضمن من فقط میخوام زبان پیام نور شهر خودم و اگر بشه تربیت معلم شهر خودم رو فقط قبول شم.
    لطفا دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون.
    با این رتبه ها امیدی به قبولی هست؟ رتبه کل در سهميه33110
    رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)82451
    منطقه دو هستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض درخواست کمک فوری

با سلام من رتبه 13900 در علوم انسانی زیر گروه 3 کسب کردم
    سهمیه منطقه 2 هستم به نظر در چه دانشگاهی در مقطع کارشناسی
    روزانه یا شبانه در رشته اقتصاد بازرگانی قبول میشم
    در ضمن من ساکن مازندران هستم
    چون چند ترم اقتصاد نظری در پیام نور خوندم فقط دنبال اقتصادم وسه تطبیق درسها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامانتخاب رشته ی اصلی از کی شروع میشه؟؟؟؟از کی تا کی هست؟
    گفتن از 17 ام تا 25 ام ولی همیشه تمدید می شه موفق باشی

7. این کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين انتخاب رشته آنلاين ( تو سايت ) يا آفلاين ( با نرم افزار كه دانلود ميكني ) ؟
    مجازی سنجش رو می گی دیگه؟ انلاینه ، مثل گزینه دو اینا ، فرقش اینه که لازم نیست اطلاعاتت رو وارد کنی و اوارده حساب شخصی خودت میشه و رشته های مد نظرت رو انتخاب میکنی بر اساس قبولیهای پارسال بهت اطلاعات میدهاگه می تونی امتحانش کن کمکت میکنه سعی کن 30 درصد اول لیست انتخاب رشتت رو رشته هایی بزنی که خودت می دونی قبول نمی شی ولی چیزی ازت کم نمی شه شانست رو امتحان کنی بعد شروع کن همین رشته هایی رو بزن که فکر میکنی احتمال قبولی داری و اون اخرا که می رسی مثلا 10 انتخاب اخررشته هایی رو بزن که مطمئنی میاری یعنی رشتهایی که با رنبه های بیشتر از خودت قبول میشن و اینا این یه انتخاب رشته ی منطقیه بعضیاا سر لیست انتخاب رشته یاده واقع بینی می افتن و فکر میکنن خالی گذاشتن انتخاب ها هنره! منم 10 تا یا 8 تا اینطورا زدم! همشو پر کن کل 100 تا رو .موفق باشی
    توی رشته ی برق دانشگاه های تهران ، دخترا راحتتر قبول میشن یا پسرا ؟با 1700 منطقه 1 برق قدرت بهشتی قبول میشم ؟
    کلا پسرا بهتر قبول می شن ، همون پسر هم برق بهشتی باید رتبش بین 900 تا 1300 باشه تا الان که اینطور بوده ولی تو 100 تا انتخاب داری دلیلی نداره که نزنیش موفق باشی
    شما به اینا میگی کم 89 یا به 90 یا میگن کم !
    این نشون میده کلا رو به افولیم....البته من تو شلوغیها بی سهمم من اینجا فقط فعالیت فرهنگی داشتم ، حتی همون 89 ! یادته یکی از بچه ها رو محدود کرده بودن براش گلریزون گرفته بودم؟؟؟ همه ی کامنتها پاک شد ولی دوستمون برگشت...عجب
    نرم افزار های پیش بینی قبولی واسه امسال نیومدن؟ :-؟
    انتخاب رشته مجازی سنجش که هست باید کارتشو اینترنتی بخریگزینه دو هم هست که عمومی و رایگانه لینکشو بچه ها گذاشتن فقط با اینکه کنار شماره داوطلبی ستاره زده میتونی یه شماره الکی وارد کنیمن پیشنهاد میکنم داوطلبیتو پرونده و پسورد و اینا رو وارد نکن ریسک بی جهتیه چون تاثیری در فرایند انتخاب رشته هم ندارهخودش دونه دونه درصد ها نمران کل و اینها رو میپرسهقلم چی هم هست ولی باید عضو کانون باشی یه نرم افزار هم رو سایتها هست که ب درد منطقه دو ای ها می خورهاگه می خوای بگو لینکشو بدملطفا توضیحاتی که در جواب اولین سوال دادم در مورده 100 تا انتخاب رو پر کردن رو بخونموفق باشی
    معماری غیر انتفاعی خوب داریم؟؟؟
    سوره ، تهرانهموفق باشیببین من سعی کردم پست هات رو بخونم ولی خیلی با فاصله بود گم میکردم به کارنامت نگاه من ، رشتت ، رتبه ی کل تو سهمیت رو بگو ، نوع سهمیت هم که یادمه یک بود اینا رو بگو ، رشته های مورد علاقت یا محدودیتهایی که برای شهرستان رفتن داری رو بگو برات میگردم ببینم چی پیدا میکنمموفق باشی شما هم لطفا توضیحی که در مورد اولین سوال تو این پست دادم رو بخون در مورده 100 تا رو پر کردن هر سوالی داشتی بپرس از اول تا اخرش رو توضیح بدیم با بچه ها
    گند زدم...البته نباید هم انتظاری داشته باشم....
    اشکالی نداره ، عمرت که تموم نشده ، خوب فکراتو بکن به علاقت به گذشتت ایندت به شخصیتت به روحیت به شرایط زندگیت به همه چی بعد هم با ارامش توکل بخدا بکن و تصمیمتو بگیر و بعد هم مرد تصمیمت باش به همین راحتی موفق باشی
    من همه ی مراحل رو رفتم ولی هر کار میکنم مرحله ی آخر دکمه ی ورود به مرحله ی امنیتیش کار نمیکنه
    چند بار دیگه امتحان درست میشه ، گزینه دو رو میگی دیگه؟ یگی دو بار دیگه بزنی میاد بعد مثل اینکه اگه فقط رشته ای رو زده باشی که هیچ جوره به رتبت نمیخوره این ارور رو میده هیچ محدودیتی برای رشته و شهر نذار احتمالا درست میشه موفق باشی حرص هم نخور

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اين انتخاب رشته مجازي چرا روزانه و شبانه رو براي من نمياره ؟ با اين كه روزانه و شبانه مجاز هستم و رتبم هم همچيت بد نيست

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام . همسرم کنکور داده و رتبه اش به شرح زیر هست :

رتبه کل در سهمیه : 57203

با این اوصاف ، همسرم تو انتخاب رشته مجازی شرکت کرد و متاسفانه فقط 1 دانشگاه شبانه و اون هم رشته ریاضی کاربردی در بهشر رو معرفی کرده !

میخوام بدونم یعنی شهر های دیگه مازندران نمیشه ؟ نیاز هست خانومم پیش یک مشاور تحصیلی بره تا اون براش انتخاب کنه ؟ تاثیر داره ؟

و سوال دوم اینکه اگه همسرم مثلا در اولویت اول قبول شد اما نمیخواد بره اون دانشگاه ، آیا میتونه بره دانشگاهی که اولویت دوم رو زده ؟ همچین چیزی هست ؟

و سوال سوم ، آیا مدرک دانشگاه غیر انتفاعی ها و پیام نور معتبره ؟ بنظر شما اگه بره غیر انتفاعی میتونه پیشرفت داشته باشه ؟

لازم به ذکره همسرم پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک رو با معدل 19.75 پاس کرد اما بخاطر من 3 سال از درسش و کنکور دور شد و من واقعا بخاطر این موضوع شرمندشم . امیدوارم بتونم جبران کنم .
    Last edited by befermatooo; 04-08-2012 at 10:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلاممممم دوستان
    من رتبم 14000 منطقه 1 ریاضی شده
    گیج شدم نمیدونم چیکار کنم !!!
    بمونم سال دیگه عالی بدم؟ شبانه انتخاب کنم؟
    به نظر شما روزانه چیز خوبی امکان داره بیارم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •