تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 281 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااا یکی لطفا بگه با 4700 منطقه 1 تهران چی قبولم
    پارسال با رتبه شما (4600) نرم افرار رجایی قبول شدن (دختر-بومی تهران-شبانه)
    دانشگاه شریعتی هم اگه دختر باشید میتونید برید مهندسیاشو فکر میکنم با احتمال بالایی قبول میشید معماریشو پارسال با 4300 قبول شدن
    مدیریت شبانه بهشتی هم شانس دارید
    دانشگاه های غیرانتفاعی هم هر رشته ای بخواید قبولید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهروووووووووووون

پيش فرض

آخه میترسم برم و قبول نکنن تغییر گرایش رو ! همه دانشگاه ها این کار رو میکنند و قانونی هست ؟ تقریبا چه معدلی میخواد ؟ اگه مثلا دانشگاه علم و صنعت این کار رو بکنه من خر خونی میکنم تا معدلم بیاد بالا و تغییر گرایش بدم ولی اگر این کار رو بکنه !!
    معدل ترم اول رو شما میگید ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ممنون

ممنون از همگی
    سلام
    واللا تو دانشگاه ما( و فکر کنم تقریبان همه جا) تغییر گرایش خیلی خیلی از تغییر رشته آسون تره از نظر منطقیشم همینه البته تغییر گرایش هیچ باری رو بر دانشکده تحمیل نمی کنه چون خیلی از کلاس های گرایش های مختلف با هم مشترکه.
    من لینک پروسه تغییر رشته(تغییر گرایش رو یه نمه آسون تر فرض کن البته) دانشگامون رو برات میزارم یه نیگا بنداز.بقیه دانشگاه ها هم تو همین اردر هستن
    البته واقعا رو این که خرخونی می کنم و اینا روش نمیشه حساب کرد مخصوصا اگر خوابگاهی باشی بخش عظیمی از پیشرفت و معدل شما رو جو خوابگاه تعیین می کنه که کاملا هم رندومه! اگر تهرانی باشید اسون تره باز
    Last edited by sina_oonline; 02-08-2012 at 18:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهروووووووووووون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان رتبه ي 18000 رشته ي نرم افزار کجا قبول ميشم؟(روزانه و شبانه و کارداني و کارشناسي و ....اصلا مهم نيست فقط در حدود اطراف تهران مثل قزوين و بابل و ... باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان . این یادگار ماندگار زده چارک پایین و جلوش هم زده میانه زتبه . میخواستم بدونم ما باید بیشتر به کدوم نگاه کنیم چون میانه رتبه با رتبه کشوری یکم تناقض داره به نظرم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان با 3400 منطقه 1 ریاضی چقدر احتمال قبولی تو اصفهان یا مشهد یا شیراز دارم؟؟؟

مهندسی های تاپ اصفهان و صنعتی اصفهان رو نمیارید ( برق مکانیک عمران کامپیوتر ) البته سخت افزار دانشگاه اصفهان ممکنه، م.شیمی هم صنعتی اصفهان بعیده ولی دانشگاه اصفهان شاید، بقیه مهندسی ها رو میارید. واسه فردوسی مشهد هم تقریبن وضعیت همینطوره. شیراز رو به اون شکل اطلاع ندارم ولی مهندسیهای تاپ رو خیلی نمیشه امیدوار بود

7. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

سلام دوستان . این یادگار ماندگار زده چارک پایین و جلوش هم زده میانه زتبه . میخواستم بدونم ما باید بیشتر به کدوم نگاه کنیم چون میانه رتبه با رتبه کشوری یکم تناقض داره به نظرم .
    شما بیشتر به همون میانه نگاه کن. هر چند کلن نمیشه خیلی بهش اتکا کرد ولی میانه از چارک پایین بدبینانه تره و برای همین باید بیشتر مد نظر باشه

9. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

عذر میخوام سوالم یکم اماتوریه ولی منظور از میانه همون میانه امار خودمون هست دیگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    با رتبه در سهمیه 16000 منطقه 1 رشته ریاضی میشه ریاضیات و کاربرد های تبریز(روزانه) قبول شد؟ شبانه چی؟
    چه رشته های دیگه ای میشه تو تبریز قبول شد؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

دوستان این قوانین انتخاب رشته رو در کجا میتونم پیدا کنم
    مثلا ردیف 90 من یه رشته روزانه باشه و من در این رشته قبول شم میتونم برم به ردیف فرضا 92 که رشته شبانه داره و رتبم هم میرسه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •