تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست فایروالی که مانیتورینگ زیبایی داشته باشه درمورد نرم افزارها ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض درخواست فایروالی که مانیتورینگ زیبایی داشته باشه درمورد نرم افزارها ؟

یه فایروالی میخوام که مانیتورینگ زیبایی داشته باشه درمورد نرم افزارها ؟ ظاهر قشنگ و ساده

از comodo متنفرم

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سایت پایین برنامه در این مورد زیاد گذاشته که برای هرکدوم هم عکس قرارداده که هرکدوم خواستین میتونید دانلود کنید البته پیشنهاد من اینه که کمودو رو چنج نکنید چون درنوع خودش خیلی عالی قدرتمند هم اینکه فری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز من بهتون Private Firewall رو پیشنهاد می کنم که مجانی هم هستش و از سایت خود سازنده و یا سایتای ایرانی هم میتونی پیداش کنی و دانلودش کنی

این Firewall قدرتمند تمامی فعالیت های سیستم را زیر نظر میگیرد و از هرگونه حمله به سیستم شما و پخش کرم در سیستم و ورود نرم افزارهای مخرب جلوگیری می نماید. علاوه بر این به هیچ نرم افزاری اجازه ی دسترسی به اینترنت و فعالیت در آن را بدون اطلاع شما نمی دهد بنابر این خیالتان از جانب امنیت سیستم تا حد بالایی راحت خواهد بود. سایر توانایی های این دیوار آتش شامل Block کردن آدرسهای ناخواسته و شناسایی میل های ناشناس و مزاحم و دادن گزارش آنی کار مخفی نمودن شما در اینترنت میباشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •