تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 602 اولاول ... 216167686970717273747581121171571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من ، ولی ظاهراً شما مدل داخل گوشی میخواید بگیرید ! ولی من هدفون فول سایز میخوام ...
    و همچنین میخوام که بی سیم باشه !

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام دوست من ، ولی ظاهراً شما مدل داخل گوشی میخواید بگیرید ! ولی من هدفون فول سایز میخوام ...
    و همچنین میخوام که بی سیم باشه !

به نام خدا/سلام دوست من ،میشه وسیله ای که با اون آهنگ گوش میگیرید رو به من بگید،سورس پلیر رو عرض میکنم.
    و باید بگم اگر هدستی 100 دلار باشه کافیه یه اسم بی سیم روش بیاد تا بشه ۱۸۰$ ،حالا غیر از این که بلوتوث باعث کاهش کیفیت صدا میشه و معمولا از اون به عنوان یک مورد حرفه ای یاد نمیشه.
    البته میتونید به مواردی مثل sennheiser px360 bt با قیمت ۴۷۵ هزار تومان هم فکر کنید که علاوه بر حالت بلوتوث ،با سیم هم میشه استفاده کرد.
    البته باز هم میگم که اگر شما صفحات آخر رو نگاه کنید جواب اکثر سوالات خودتون رو از پست های مفید آقا سالار بدست میارید.یا علی.
    Last edited by ama.lord; 01-08-2012 at 04:45.

3. این کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشید که سوالم مبتدیانس
    ولی فرق بین هدفون-هدست-ایرفون-هندزفری تو چیه؟

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از کجا میتونم برا سنهایزر اچ دی 280 پرو یا کلا برا فول سایز هاردکیس بگیرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

ببخشید که سوالم مبتدیانس
    ولی فرق بین هدفون-هدست-ایرفون-هندزفری تو چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نام خدا /سلام،من واقعا از کمکهای این مدت از شما سپاسگزارم ،من مدل sony ex600 رو پسندیدم،فقط نمیدونم از کجا تهیه کنم?اگر شما و یا یکی از دوستان از حدود قیمت و جایی که این مدل رو دارن به من خبر بدید خیلی ممنون میشم.
    فقط این مدل سونی در مقایسه با sennheiser px 200ll و akg k518dj چه طور هست هرچند اگر همون مدل سونی رو پیدا کنم که شکی در انتخابم ندارم،چون پیشنهاد شماست.
    به عنوان آخرین سوال آیا داخل گوشی ها هم نیاز به دوره burn in دارند ،اگر دارن برای این مدل سونی چه قدر است?
    این پست رو زمانی ویرایش میکنم که رفتم نمایندگی سونی ،این طور گفتن که انگار نمایندگی سونی این مدل رو در کل وارد ایران نکرده ولی مدل sony ex1000 روموجود داشت 599 هزار تومن بود،البته ex600,رو با قیمت ۴۸۵هزار تومان پیدا کردم که واقعا قیمت ظالمانه ای است،البته نظرتون رو درباره ی این قیمت بگید،ولی من فکر میکنم مدل ex1000 که 340$ هست و ۵۹۹ هزار تومان ،و با گارانتی،بیشتر ارزش داره،یا علی.
    سلام
    خواهش ميكنم وظيفمه
    Ex600 رو نميشه براحتي با px200 يا k518 مقايسه كرد چون اختلاف بينشون خيلي زياد هست ولي اگه بين اين دو هدفون بخواين انتخاب كنين بدون در نظر گرفتن نوع دو هدفون فقط از لحاظ صدا حتما انتخاب با px200 خواهد بود(k518 صدايي متفاوت از دو هدفون ذكر شده داره)
    در مورد burn in بله نياز داره ولي زمانش بستگي به شخص استفاده كننده داره و اينكه چقدر قدرت تشخيص جزييات صدا رو داشته باشه.
    قيمت ex600 تا جايي كه تو سايتهاي خارجي ديدم از ١٧٠ تا ١٩٠ دلار متفاوت بود كه با احتساب دلار ٢٠٠٠ قيمت معقولش حداكثر حدود ٤٠٠ قابل قبول خواهد بود در غير اين صورت طبق فرمايش شما تهيه ex1000 عاقلانه تر خواهد بود .در صورتي كه وارد شدن به اين قضيه در اين شرايط صلاح نيست و ميشه انتخابهاي بهتر و مناسب تري انجام داد مثل px200 II

9. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام عزیز
    خواستم بپرسم شما جایی ex600 سراغ دارید؟ ممنون میشم اگه معرفی کنید
    سلام
    خوب هستين؟ متاسفانه اخيرا نه ولي قبلا پايتخت طبقه همكف ديده بودم و جديدا هم دوستان با مبلغ بالاي ٤٨٠ روييت كردن .

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نام خدا/سلام دوست من ،میشه وسیله ای که با اون آهنگ گوش میگیرید رو به من بگید،سورس پلیر رو عرض میکنم.
    و باید بگم اگر هدستی 100 دلار باشه کافیه یه اسم بی سیم روش بیاد تا بشه ۱۸۰$ ،حالا غیر از این که بلوتوث باعث کاهش کیفیت صدا میشه و معمولا از اون به عنوان یک مورد حرفه ای یاد نمیشه.
    البته میتونید به مواردی مثل sennheiser px360 bt با قیمت ۴۷۵ هزار تومان هم فکر کنید که علاوه بر حالت بلوتوث ،با سیم هم میشه استفاده کرد.
    البته باز هم میگم که اگر شما صفحات آخر رو نگاه کنید جواب اکثر سوالات خودتون رو از پست های مفید آقا سالار بدست میارید.یا علی.
    من بیشتر از کامپیوتر استفاده میکنم ، ولی به آیپد و تلویزیون هم میخوام وصل کنم و شاید به موبایل هم وصل کنم . فقط میخوام ببینم آیا مدلی وجود داره که کارت صدای داخلی داشته باشه یا نه !؟
    مدل RS 160 رو هم خوشم اومده که شما میگید بی سیم خوب نیست ...

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من بیشتر از کامپیوتر استفاده میکنم ، ولی به آیپد و تلویزیون هم میخوام وصل کنم و شاید به موبایل هم وصل کنم . فقط میخوام ببینم آیا مدلی وجود داره که کارت صدای داخلی داشته باشه یا نه !؟
    مدل RS 160 رو هم خوشم اومده که شما میگید بی سیم خوب نیست ...
    به نام خدا/سلام دوست عزیز،از این نظر به سوال اول شما جواب دادم که تمامی مواردی که ذکر کردید کاملا مشابه وضعیت خودم بود.
    ۱.من مدل فول سایز دوست داشتم ولی با کمک دوستان متوجه شدم که با سورس پلیرهای من و شما،فقط میشه از حدود ۶۰% توانایی دستگاه استفاده کرد،مگر از آمپلی فایر استفاده بشه که حتی اگر از قیمت بالی آمپ و سختی تهییهی اون بگذریم، ولی باید توجه داشت که کسانی مثل ما که موارد بی سیم میپسندن خواستار راحتی در استفاده از هدست هستند که آمپ یه دستگاه دست و پا گیره
    ولی شما از تمام توانایی یک هندزفری داخل گوشی حتی با گوشی موبایل استفاده خواهید کرد.
    ۲.بی سیم بودن هم که علاوه بر افزایش بیش از حد قیمت ،کیفیت رو هم کاهش میده و روشی هم برای ایجاد حالت بیسیم با پلیر بلوتوث گفتم که اگر بیشتر نیاز دارید بگید که کامل توضیح بدم .
    ۳.مورد آخر هم سورس های ما هست که هر دو از یک نوع سورس استفاده میکنیم.
    البته یک نوع از فول سایزها که ایرپد گفته میشه و اندازه ی کوچکی دارن هم برای سورس مورد نظر مناسبه مانند مدلی که اکثر اساتید این سایت بر روی اون اتفاق نظر دارند sennheiser px200ll.
    در مورد کارت صدای داخلی هم فکر نکنم چنین چیزی باشه ولی در این موارد باید از اهل فنش بپرسید که تو این مجموعه کم نداریم،یا علی.
    Last edited by ama.lord; 01-08-2012 at 14:41.

14. 3 کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    خواهش ميكنم وظيفمه
    Ex600 رو نميشه براحتي با px200 يا k518 مقايسه كرد چون اختلاف بينشون خيلي زياد هست ولي اگه بين اين دو هدفون بخواين انتخاب كنين بدون در نظر گرفتن نوع دو هدفون فقط از لحاظ صدا حتما انتخاب با px200 خواهد بود(k518 صدايي متفاوت از دو هدفون ذكر شده داره)
    در مورد burn in بله نياز داره ولي زمانش بستگي به شخص استفاده كننده داره و اينكه چقدر قدرت تشخيص جزييات صدا رو داشته باشه.
    قيمت ex600 تا جايي كه تو سايتهاي خارجي ديدم از ١٧٠ تا ١٩٠ دلار متفاوت بود كه با احتساب دلار ٢٠٠٠ قيمت معقولش حداكثر حدود ٤٠٠ قابل قبول خواهد بود در غير اين صورت طبق فرمايش شما تهيه ex1000 عاقلانه تر خواهد بود .در صورتي كه وارد شدن به اين قضيه در اين شرايط صلاح نيست و ميشه انتخابهاي بهتر و مناسب تري انجام داد مثل px200 II
    سلام آقا سالار،در نهایت نظر شما اینه که اگر ex600 گیرم نیومد px200 بگیرم?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •