با سلام .
با تشکر از پاسخ شما .
ببخشید من محاسبه می کنم ولی به این جواب شما نمی رسم . البته تا اخرش نرفتم یعنی اون لاپلاس معکوس رو نگرفتم ولی خوب از ظاهرش میاد که جوابم با مال شما یکی نمیشه . نمی دونم کجاش اشتباه کردم الان این چیزی که من نوشتم :
با سلام .
با تشکر از پاسخ شما .
ببخشید من محاسبه می کنم ولی به این جواب شما نمی رسم . البته تا اخرش نرفتم یعنی اون لاپلاس معکوس رو نگرفتم ولی خوب از ظاهرش میاد که جوابم با مال شما یکی نمیشه . نمی دونم کجاش اشتباه کردم الان این چیزی که من نوشتم :
دوتا سوال دارم اولی رو اصلا بلد نیستم که چه جور باید حلش کرد دومی رو هم بلدم ولی به این جواب نمیرسم.
در معادله انتگرالی داده شده مقداررا بیابید.
جواب اخرش رو هم داده که اینه
اصلا نمیدونم باید چیکارش کرد.
این یکی رو بلدم ولی به جواب نمیرسم.
با فرضو
معادله به چه فرمی در می اید.("." علامت مشتق نسبت به t)
جوابش هم اینه ولی من هر کاری میکنم بهش نمیرسم.(این یکی رو فقط بگین که شما هم به این جواب رسیدین یا نه و اگه حل سوال اول رو هم بزارید دیگه اساسی منو بردین زیر منت-دم همتون گرم)
![]()
سلام در مورد سوال 2 با مشتق گيري ازو قاعده زنجيره اي
من به اين جواب رسيدم
تقريبا به جواب نزديكه شايد صورت سوال اشكال دارد من اين دو سوال را در كتاب معادلات پارسه ديدم شما چطور؟فقط جواب تستي داره در سوال اول هم با مشتق گيري از طرفين شايد حل بشه البته من به جواب نرسيدم
Last edited by kvhsade; 31-07-2012 at 15:47.
با سلام .
به نظرتون این جوری میشه رفت ؟ اگه درست باشه c رو چه جوری میشه به دست آورد ؟
سلام به نظر درست مياد حالا بايد براي c فكري كرد ميتونيم مثلا حالا كه جواب را داريم مقدار را مساوي جواب مسله قرار بديم c حساب ميشه ولي راه منطقي نيست در موردسوال دوم به نتيجه اي رسيديد؟
Last edited by kvhsade; 01-08-2012 at 10:38.
توی یه انجمن دیگه گفتند :
درست هم هست ولی خوب باز هم به نظرم نمیشه حسابش کرد
سلام من اين سوال را به شكل تستي ديدم شايد بشه از رو جوابها بدون محاسبه c جواب درست را بدست آورد جوابها به اين صورت است:
اگر پي سوم را در معادله بدست آمده براي y جاگذاري كنيمبدست مياد كه ساختار جواب به يكي از گزينه ها كه همان جواب است شبيه است
راه حلی که گفتین کاملا درسته ولی مسئله در این هست که تابع کوتانژانت پیوسته نیست و تحت شرایط خاصی حل میشه بهرحال اگه مثلا فرض کنیم x از یک بزرگتر هست شاید بشه مقداری رو برای c به دست آورد من سعی کردم با میپل این کار رو بکنم و هرچند یه وارنینگ وجود داشت ولی جواب این بود:
کد رو که بخواین اجرا کنین اینه (مجبور شدم دستوریش کنم):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق این ۴ گزینهای که گذاشتین جواب گزینهی ۲ میشه
پ.ن: نه البته دو جواب به هم نزدیک هستن ولی برابر نیستند، اشتباه کردم :( بهرحال روش حلی که kvhsade گفت به نظر من درسته و مشکلی نداره.
Last edited by MasterGeek; 02-08-2012 at 01:04.
من این سوالارو تو معادلات پارسه دیدم (هر جفتشون) یکیشون رو که هر کاری کردم به جواب اخر نرسیدم این یکی رو که بحث کردین نمیتونم حلش کنم.
ولی بنظر من تستهای تالیفی کتاب پارسه خیلی قشنگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)