تا جایی که من میدونم بلندی صدا نباید فرق زیادی بکنه
باند های خودتون خوبه ، خرج اضافی نکنین ، اگه میخواین خرج کنین یه آمپ 2 کانال برای همینا بگیرین![]()
تا جایی که من میدونم بلندی صدا نباید فرق زیادی بکنه
باند های خودتون خوبه ، خرج اضافی نکنین ، اگه میخواین خرج کنین یه آمپ 2 کانال برای همینا بگیرین![]()
سلام
اساتید محترم سایت این لوازمی که من گرفتم بنظرتون خوبه یا نه ماشین پراید 132
هدیونیت 117e الپاین
کامپانت روی در 1720 کنوود
باند روی طاقچه t1692 راکفورد
ساب 1300 کنوود
خازن 1 میلیون فاراد راکفورد
امپ مونو ps1d دیجیتال کنوود
امپ 4 کانال c4b دیجیتال دیزاین
کابل برق صفر کیج
ار سی استینگر امریکایی ابی رنگا
لطفا راهنمایی کنید
سلام فائز جان.
نه عزيزم،اين براي كساني هست كه نياز به آمپ ندارن. شما با اون حجم صداي عقب اگه كامپ خوب نبندي صداي استيج جلو گم ميشه تو BASS .
محمد مبارك باشه. خوبه. صداي سري T با ديجيتال ديزان چطوره؟خوب درايوش ميكنه؟
ضمنا در مورد خازن نگو 1000000 فاراد،يك فاراد
RCA رو چند گرفتي؟
كابل برق 0 از چه برنديه؟خارجي يا ايراني؟
خودت از صدا برامون ريويو بنويس خصوصا اون سابي كه احمد اينقدر تعريفش رو ميكنه،ببينم چيه.![]()
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید
آقا حمید یه سوالی برام پیش اومده، الان ساب ماشین خودت چیه؟ میتونی چند تا ساب در حد r15 بهم معرفی کنی برم کلیپ هاشونو ببینم ؟ انشالله خرید بعدی من برای ماشین جدید 1 ساب حرفه ایه.در ضمن میشه ساب رو دست دو تهیه کرد؟
راستی قرار بود برای رفیقمون یه کواک معرفی کنیا. یادت رفت؟ ماشینش مزدا 2000 یک کابینه بود. نمیدونم چند سانتیه.
مرسی
سلام
من الان راكفورد p2 آمريكائي دارم.قبلا هم R15 داشتم واقعا عالي بود.ولي قيمتش خيلي رفته بالا.
در حد اون :
1- كيكر15 L7-قوي و عالي
2-كيكر CVX15 يه ساب كيفيتي همراه قدرت كافي.
3- گليدن آديو سيستم X-ion 15-1000
اين گليدن رو خيلي توصيه ميكنم. واقعا كيفيت ساختش بالا هست.قدرت خيلي خوبي هم داره. مقامهاي بالائي هم داره.خلاصه هر كدوم رو بگيري خوبه.من اگه بخوام دوباره يادجوونيهام كنم و ساب سنگين بردارم تو خريدش شك نميكنم.
ببخشيد فراموش كردم.اگه 13 سانتي باشه ميتونه آديو سيستم MXC 130 بگيره نياز به آمپ هم نداره.
Last edited by hamidR15; 28-07-2012 at 11:00.
سلام بچه ها،کی گفته با 200 تومن نمیشه سیستم بست؟
رفیقم روی ماکسیماش 1.5 میلیون خرج سیستم کرده،آدم به زور از 10 متری صداشو میشنوه!
به خدا من 160 تومن دادم! یه جفت باند پایونر 6910 خریدم 40 تومن با یه پخش سونی دی وی دی خور 110 تومن با 10 تومن پول اجرت و بریدن تاقچه عقب(ماشینم پرایده) به خدا صدای ماشین من خیلی از اون کیفیتش بیشتره و حجم صداش هم بیشتره و تا 15 20 متری هم میره!
امروز رفتم نمایندگی کنوود آمپ 7205 رو خریدم . البته هنوز نصبش نکردم(باندهام CO609 هست).فروشنده یه آدم مسن و با تجربه ای بودش میگفت این آمپ خیلی توانش بالا هست و برای درایو کردن سابهای توان بالا استفاده میشه و نظرش این بود که خیلی برای باند کواک زیاده . میگفت موقع نصب گینش رو کامل باید ببندی .تنظیمات HPF هم نداره این HPF به چه دردی میخوره؟ خلاصه فروشنده گفت اینو واسه باند کواک ببندی پشیمون میشی و اینجور صحبتها. البته من دیگه خریدمش.حالا این هفته نصب میکنم ببینم صدای این باند 609 درمیاد یا نه.نظرتون چیه؟
سلام
خب مباركه چند گرفتي؟
نه نترس. pre Out پخشت چنده؟بايد روي 5 ولت تنظيم كني.
پدر اسپيكر رو كليپينگ و ديستورش در مياره نه توان بالا.
راستي حواست به برك اين كردن اسپيكرها باشه.1-2 ماه نبايد خيلي ولوم بديا.اصلا توقع كوبش نبايد داشته باشي. وگرنه آسيب ديدن روشاخشه.بعد از اين دوره مشكلي نداري.
در مورد HPF يادم عرض كنم.
يه ف ي ل ت ر بالا گذر هستش با يه فركانس كات.اينجا قبلا كامل توضيح داده بودم:
"با توجه به سوالات مكرر دوستان در مورد LPF و HPF گفتم يه توضيحي در مورد اين كليدها و تاثير گذاري آنها بر فركانسها خدمتتون بگم:
LPF (مخفف Low Pass Filter ميباشد) يك ف ي ل ت ر پائين گذر هستش.به اين معني كه با انتخاب آن و همينطور انتخاب يه فركانس مثلا 80Hz فركانسهاي بالاتر ضعيف شده و ديگه به اسپيكر فرستاده نميشن. در عوض فركانسهاي پائين 80 ميره به اسپيكر.به اين فركانس ميگن نقطه كات آف.البته اين هرچقدر كيفيت و شيب فركانس كات بيشتر باشه بهتر كات ميشه.اين شيب كه با dB/octave مشخص ميشه داراي اعداد 6/12/18/24/36 هست.پس ف ي ل ت ري كه 24dB/Octave باشه بسيار دقيقتر از 12dB/Octave عمل ميكنه.
HPF (مخفف High Pass Filter ميباشد) يك ف ي ل ت ر بالاگذ هستش.به اين معني كه با انتخاب اين كليد و فركانسس مثلا همون 80Hz فركانسهاي پائين ضعيف شده و به اسپيكر وارد نميشن.
به اين ف ي ل ت ر ها Crossover يا X Over هم ميگن."
"
Last edited by hamidR15; 28-07-2012 at 13:19.
سلام،من 3 سال پیش سیستمم رو با کمک همین فروم گرفتم و الان دیدم ماشالله نه تنها این فروم ضعیف تر نشده،بلکه بچه ها خیلی فعالتر هم شدند. تبریک می گم به همتون!
من الان یه ضبط پایونیر 5250 دارم با یه جفت باند کنوود 6975. ماشین هم ال 90. ارزانترین راهی که بشه صدای سیستم رو تقویت کرد،اضافه کردن چیه؟! و چه مدلیش؟! راستی مهم برام فقط حجم صدای بالاتر و بهتره. ممنون پیشاپیش....
داداش شما فقط یه کواک و یه امپ بستی؟قصد اضافه کردن ساب یا کامپ نداری؟امپت روی 4اهم چقدرrmsمیده؟وچند خریدی؟
مبارکت باشه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)