تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 28 اولاول ... 152122232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 280

نام تاپيک: آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    میشه به بنده هم کمک کنید
    میتوانستید در تاپیک مجزایی هم بحثتان را مطرح کنید ...

آیا قبل از یادگیریش باید با سی پلاس کمی آشنا باشم
    هیچ نیازی نیست، دلیل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از چه کتاب و منبعی برای شروع کار استفاده کنم
    عموماً کتاب های مرجع Deitel & Deitel که در ایران هم بارها ترجمه شده اند بنظر من کتابهای خوبی هستند و البته هر چه بیشتر بخوانید، بهتر ... !

همچنین به عنوان یک مرجع کامل و سرنخ، میتوانم صفحه MSDN انلاین کلمات کلیدی #C را خدمتتان لینک دهم که حاوی لیست کلیه کلمات کلیدی و توضیحات مربوطه است:

موفق باشید.

2. 3 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما که اینقد تعصب سی شارپ و له دوش میکشی چطور زبان سی رو زیر سوال میبیری؟ اصلا فرض کنیم زبان سی مزخرف و بچه بازیه ولی اگه برنامه نویس باشی میدونی بهترین زبان برای شروع همین سی هست هرچند من خودم با ویژوال بیسیک شروع کردم. الان سه ساله حرفه ای سی شارپ کار میکنم سی شارپ و خودم و بدون کمک از هیچ موجود زنده ای یادگرفتم! زبان برنامه نویسی وسیلست به قول یکی از بزرگترین نویسنده ها میگه ابزار و وسایل برنامه نویسی برای همه یکسان است مهم نحوه ی استفاده از آنهاست.
    فکر کنم این علی آقا از اول خواسته با سی مثلا یه دیکشنری بنویشه چون طراحی فرم مثل ویژوال نیست دیگه فکر میکنه سی و سی پلاس پلاس فسیل شدن نه داداشم منم قبول دارم اگه بخوای اپلیکیشن وبندوزی بنویسی منلسب ترین گزینه سی شارپ یا وی بی دات نت و حتی وی بی 6 هست ولی اینا دلیل نمیشه بگیم سی خوب نیست من اگه به گذشته برگردم با جاوا شروع میکنم چون هم برای سی شارپ خیلی کمک میکنه هم برای برنامه نویسی اندروید و هم توی وب.
    اگر لحنم منلسب نیست پیشا پیش عذ میخوام موفق باشید.

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.
    دوست عزیز شما که اینقد تعصب سی شارپ و له دوش میکشی چطور زبان سی رو زیر سوال میبیری؟ اصلا فرض کنیم زبان سی مزخرف و بچه بازیه ولی اگه برنامه نویس باشی میدونی بهترین زبان برای شروع همین سی هست هرچند من خودم با ویژوال بیسیک شروع کردم. الان سه ساله حرفه ای سی شارپ کار میکنم سی شارپ و خودم و بدون کمک از هیچ موجود زنده ای یادگرفتم! زبان برنامه نویسی وسیلست به قول یکی از بزرگترین نویسنده ها میگه ابزار و وسایل برنامه نویسی برای همه یکسان است مهم نحوه ی استفاده از آنهاست.
    فکر کنم این علی آقا از اول خواسته با سی مثلا یه دیکشنری بنویشه چون طراحی فرم مثل ویژوال نیست دیگه فکر میکنه سی و سی پلاس پلاس فسیل شدن نه داداشم منم قبول دارم اگه بخوای اپلیکیشن وبندوزی بنویسی منلسب ترین گزینه سی شارپ یا وی بی دات نت و حتی وی بی 6 هست ولی اینا دلیل نمیشه بگیم سی خوب نیست من اگه به گذشته برگردم با جاوا شروع میکنم چون هم برای سی شارپ خیلی کمک میکنه هم برای برنامه نویسی اندروید و هم توی وب.
    اگر لحنم منلسب نیست پیشا پیش عذ میخوام موفق باشید.

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
    بزرگوار مطالبی که در تاپیک مطرح شده داره برنامه نویسان رو از دنیای قدیمی برنامه نویسی به دنیای جدید سوق میده برعکس تفکر شما اونکس که الان سی کار میکنه تعصب داره نه کسی که برنامه نویسی سال 2012 کار میکنه و میخواد علاوه بر اینکه با پیشرفت علم همراه باشه با تکنولوژی های جدید کارهاش رو سریعتر سوق بده.
    وقتی زبان هایی جدید و قدرتمندی وجود داره بنده سی رو در حدی نمیبینم که بخوام باهاش برنامه ای بنویسم و اینرو یه اشتباه محض میبینم.
    شما با بیل و کلنگ و ... هم میتونی خونه بسازی.اما اونی میتونه خونه محکمتر و ایمنی تری بسازه که از تکنولوژی های بروز که برای اینکار استفاده شده استفاده کنه.
    شما با بیل و کلنگ قادر به ساختن برج میلاد نیستی بزرگوار.
    بیل و کلنگ خوبه و همیشه مورد استفاده هست.اما کسی که پیشرفت کرده دیگه از اون استفاده نمیکنه.شایدم استفاده کنه اما اونو پایه و اساس کارش قرار نمیده.
    مایکروسافت هم بیکار نیست بیاد هر روز زبان و تکنولوژی جدید بده بیرون.میتونست رو همون بیل و کلنگ کار کنه بجای اینکه به فکر ساختن بیل مکانیکی باشه.
    موفق و سربلند باشید در پناه حق.

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.

بزرگوار مطالبی که در تاپیک مطرح شده داره برنامه نویسان رو از دنیای قدیمی برنامه نویسی به دنیای جدید سوق میده برعکس تفکر شما اونکس که الان سی کار میکنه تعصب داره نه کسی که برنامه نویسی سال 2012 کار میکنه و میخواد علاوه بر اینکه با پیشرفت علم همراه باشه با تکنولوژی های جدید کارهاش رو سریعتر سوق بده.
    وقتی زبان هایی جدید و قدرتمندی وجود داره بنده سی رو در حدی نمیبینم که بخوام باهاش برنامه ای بنویسم و اینرو یه اشتباه محض میبینم.
    شما با بیل و کلنگ و ... هم میتونی خونه بسازی.اما اونی میتونه خونه محکمتر و ایمنی تری بسازه که از تکنولوژی های بروز که برای اینکار استفاده شده استفاده کنه.
    شما با بیل و کلنگ قادر به ساختن برج میلاد نیستی بزرگوار.
    بیل و کلنگ خوبه و همیشه مورد استفاده هست.اما کسی که پیشرفت کرده دیگه از اون استفاده نمیکنه.شایدم استفاده کنه اما اونو پایه و اساس کارش قرار نمیده.
    مایکروسافت هم بیکار نیست بیاد هر روز زبان و تکنولوژی جدید بده بیرون.میتونست رو همون بیل و کلنگ کار کنه بجای اینکه به فکر ساختن بیل مکانیکی باشه.
    موفق و سربلند باشید در پناه حق.
    بیل و کلنگ؟ )
    سی مث اون فلزی میمونه که تو ساخت بیل مکانیکی استفاده شده،‌ همه جا کاربرد داره، به هر شکلی هم که بخوای در میاد!

6. این کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام علي أقا
    خواستم ابتداء يك سوال ازتون بپرسم چرا مي خواهيد برنامه نويسي را بذاريد كنار نكنه شما هم مثل ++C نويس ها دیگه حوصله ندارید یا وقت کار تجاری ندارید که اگر همین طور است ما باامیدواری از بازدهی این برنامه در پنج ساله آتی شروع به یادگیری کنیم
    اگه فضولی نباشد تخصص و رشته فعلی تحصیلی شما چیست چون فرمودید مشغول درس خوندن هستید
    سوال دوم اینکه این (WPF,WP7,Silverlight)كه فرمودید تو سیستم عامل ویندوز سر است آیا قابلیت نوشتن کد بدون احتیاج به نت فریم ورک را دارد یعنی توابع و کلاس هاش را خودمون بنوسیم تا نیاز به نصب نت فریم ورک نباشد چرا که تو بعضی برنامه های ساده من جمله مولتی مدیاها اگر این قابلیت را داشته باشد نون امثال ما تو روغن چرا که لازم نیست چند تا زبان مختلف که تو مولتی مدیا ها مرسوم است را همزمان یاد بگیریم
    سوال سوم با عذر خواهی میگم شما که خودتو پسرخاله ماکروسافت حساب میاری البته یک طرفه چون این قدر هواشو داری احتمال تحریم شدن محصولاتش برای ایران و جاسوسی بودن این محصولات بسته بندی شده آکبندش را بشخصه نمی دهید یعنی کاری به حرف ها نداریم آیا شما خودت قادر به تشخیص جاسوسی بودن یک سیستم عامل یا یک کتابخانه نرم افزاری هستید که اگر نیستید چطور این قدر محکم و استوار پشت این نوکران جنایتکاران عالم شیاطین بزرگ یعنی آمریکا که خود نوکر صهیونیست های بی هویت و عابرو اند ایستاده اید
    چند نمونه از اخبار منتشر شده از جاسوسی سیستم عامل ها در دنیا
    در ضمن بد نبود دوستان متخصص و آشنا با سیستم عامل نویسی خصوصا مرتبطین با تولید سیستم عامل ملی ما را از اهداف استکبار جهانی در استفاده از تولیدات آنها آگاه می ساختند تا که استعداد جوانان ما در جهت اهداف آنها همسو نشود
    باتشکر
    با امید پیروزی
    موفق و عاقبت به خیر باشید
    Last edited by vb6vb6; 26-02-2013 at 08:49.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سوال سوم با عذر خواهی میگم شما که خودتو پسرخاله ماکروسافت حساب میاری البته یک طرفه چون این قدر هواشو داری احتمال تحریم شدن محصولاتش برای ایران و جاسوسی بودن این محصولات بسته بندی شده آکبندش را بشخصه نمی دهید یعنی کاری به حرف ها نداریم آیا شما خودت قادر به تشخیص جاسوسی بودن یک سیستم عامل یا یک کتابخانه نرم افزاری هستید که اگر نیستید چطور این قدر محکم و استوار پشت این نوکران جنایتکاران عالم شیاطین بزرگ یعنی آمریکا که خود نوکر صهیونیست های بی هویت و عابرو اند ایستاده اید
    البته بنده سخنگوی جناب علی نیستم، ارتباط چندانی هم با ایشون ندارم....
    اما، مسئله اینه که ایشون قربون صدقه‌ی ماکروسافت نرفته!! ازش دفاع هم نکرده....
    ایشون حرفشون واضح هستش.... اکثر ماها برای ویندوز برنامه نویسی میکنیم، برای برنامه نویسی ویندوز هم راه‌حل ها زیاده، ساده‌ترین راه که با کمترین کار، بهترین نتیجه رو بهت میده، استفاده از تکنولوژی های روز هستش...!!!
    دوست گرامی، طراحی رابط کاربر یه برنامه‌ی تجاری، ساعت ها وقت میگیره و تغییر دادن یه چیز کوچیک ادم رو پیر میکنه...
    شخصا تو پروژه‌ای نزدیک به ۴۰ رادیو باکس داشتم، طرف اومد گفت اقا عوض کن به چک باکس... فکر کنین... ۴۰ تا کنترل، هرکدوم توابع و تنظیمات و خصوصیات خودش رو داره.... جاهایی که استفاده شدن و ...!!!
    توی WPF تنها کاری که باید بکنی(اگر استاندارد کد زده باشی و راه‌حلت برای درست کردن توابع و ... دو کلیک کردن روی دگمه و بعدش کد نوشتن نباشه!) من فقط Check از CheckBox رو کپی کردم و به جای همه‌ی Radio ها پیست کردم... فک کنم تو یه دقیقه کار انجام شد!! البته بماند که چه پوستی موقع گرفتن پولم! از طرف گرفتم به خاطر اون کار...!!!!! )....

یعنی کاری که باید لااقل یکی دو ساعت وقتم رو می‌گرفت، فک کنم نهایتا ۲ یا ۳ دقیقه وقتم رو گرفت برای انجام تنظیمات تکمیلی و نهایی....

اما در خصوص جاسوسی! چند نفر از کسانی که ادعای سروس باز دارن(خودم هم یکیش!) کد های سیستم عامل هایی مثل اوبونتو یا دبیان رو خوندن؟! چند نفر کدهای رد‌هت رو خوندن؟!!!
    با هر اپدیتش، میشینن ۵ میلیون خط که فقط برا هسته‌ی سیستم عامله رو میخونن و بقیش رو هم که بیشتر از ۵ میلیون نباشه، کمتر هم نیست رو چی؟؟؟
    در خصوص جاسوسی هم همونطوری که میدونین، تجهیزات سیسکو چون بیم جاسوسی کردنش میرفت، از دولت کنار گذاشته شد! به همین سادگی!!!! اگر ویندوز چنین مشکلی داشت، دستگاه امنیتی کشور خیلی وقت پیش فهمیده بود و اعلام میکرد و میرفت پی کارش....!!!!

بعدشم مگه سیستم شما چی توش داره که شرکتی مثل ماکروسافت بیاد براتون جاسوس بذاره؟! (یه هکر یه چیزه، یه کشور یه چیز دیگه...!!)
    کامپیوتر های مراکز نظامی و اینا هم که به اینترنت وصل نیستن اصلا! و در نهایت سیستم های اماکن حساس از سیستم عامل بومی استفاده میکنن!!!!!
    حالا فوقش عمو بیل گیتس اومد مشخصات حساب بانکی من رو فهمید!! چطوری میخواد از طریق بانکهایی که بانک من ارتباط ندارن پول من رو بدزده؟!

قابل ذکره که به لطف اکسپرشن بلند شما طراحی رابط کاربرت رو توی محیطی شبیه به فوتوشاپ انجام میدی و خودت رو خلاص میکنی.... خدا میدونه چه افکت هایی که میشه به برنامه اعمال کرد!!!

9. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

عجب تاپیکی ؟
    بنده یادگیری پایتون رو با ترمینال لینوکس شروع کردم ! الان این تاپیک رو دیدم دلم یه جوری شد ! مثله اینکه داری پیتزا یا همبرگر میخوری یهو توش یه نخ پیدا بشه که مطمین نباشی نخه یا مو آدمه اگه نخ باشه تا آخر هم که بخوری حالت به هم میخوره اما اگه موی آدم باشه که همون جا ولش می کنی !

الان شما می گید من چی کار کنم ؟ همین پایتون رو ادامه بدم یا برم این زبان های جدید wpf و این دست زبون ها رو یاد بگیرم ؟ آخه تو تاپیک های قبل گفته شده که فقط میشه برای ویندوز ازش استفاده کرد من میخوام تو لینوکس هم برنامه بنویسم چون این سیستم عامل رو موفق تر از ویندوز میدونم

هدفم در حال حاضر سرگرمیه اما بالاخره یه روز به درد میخوره دیگه ؟به نظرتون از پایتون میشه استفاده تجاری کرد ؟ تو برنامه نویسی تحت وب هم موفقه یا نه ؟ یعنی برای نوشتن نرم افزار های تحت وب ؟

یه کم بنده رو در این زمینه راهنمایی کنید ! تازه اعصابم آروم شده بود و داشتم مثله بچه آدم پایتون کار می کردم حالا باز هم مغزم به هم ریخت !

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست من، WPF یک زبان نیست! بلکه یه تکنولوژیست برای بهتر کردن برنامه نویسی با C# ....
    مثل ای‌بی‌اس برای ماشین ها! ....

حالا، برای سرگرمی، و مباحث امنیتی پایتون زبان خیلی خوبیه!‌....
    برای لینوکس هم که بسیار خوبه و میتونی باهاش حکمرانی کنی! ....
    برای ویندوز، ویژوال هر زبانی رو بلد باشی خوبه! ....
    واقعیتش اینه که برنامه نویسی پایتون، یعنی برنامه نویسی حرفه‌ای و سطح بالا برای افراد خاص، با پول خاص خودش! و سی‌شارپ یعنی برنامه نویسی در هر سطحی که هستی، برای افرادی در هر سطحی که هستی! با هر پولی که میتونی بگیری!! یعنی اگر مبتدی باشی، کار مبتدی گیرت میاد و درامدت هم مبتدی خواهد بود!!
    پایتون اینجوری نیست!! پروژه‌ی دانشجویی نداره، برنامه‌ی الکی نداره، کارای مفت کردن باهاش ارزش نداره!!! باهاش کارای خیلی شاخ و حرفه‌ای میکنن و خیلی خوب هم پول در میارن!!
    برا سرگرمی هم که عرض کردم، زبان خیلی خوبیه ولی زبان اسکریپتیه! و پیشنهاد میکنم لااقل یه زبان برنامه نویسی رو هم یاد بگیرید! ...

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

آها !

راستی یه سوال از این محیط های ویژوال برای پایتون هم هست ؟ یعنی به صورت گرافیکی برنامه نویسی کنیم ؟ تب ها و گزینه ها و نوشته رو کاملا گرافیکی به برنامه اضافه کنیم ؟ مثله ویژوال بیسیک ! آخه من یه چند مدت که کار می کردم با این زبان راحت گرافیک برنامه رو میساختم و بعدش هم ارتباط بینشون رو برقرار می کردم و بعدش هم برنامه نویسی اما تو پایتون فقط باید تو یه صفحه سیاه کد بنویسیم که حتی من بلد نیستم ذخیره کنم ! با پسوند .py ذخیره می کنم ولی چیزی اجرا نمیشه !
    با سی پلاس پلاس چه جوری گرافیک برنامه رو می سازن ؟

در مورد اون جریان اسکریپتی میتونی یه کم بیشتر توضیح بدی ؟ دقیقا متوجه نشدم ! من می خوام پایتون + php + html +css شایدم C رو یاد بگیرم ! فقط قسمت سخت همون php محسوب میشه حالا به نظرت اینها خوبه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    محیط ویژوال پایتون رو اسمش رو یادم نیست! ولی دوزار! نمی‌ارزه و بلد بودنش هیچ ارزشی به کار شما نمیده...

اون زبان‌های طراحی وبی که شما میخوای یاد بگیری، فقط یکیش کمی از اصول حالیشه که اون هم php میباشه.... زبان چندان سختی نیست، ولی باید منطقش رو یاد بگیری...
    کلا شروع کردن برنامه نویسی وب بدون اینکه قبلا برنامه‌ی دسکتاپ بلد بوده باشی، کمی سخت میباشه...!!

فایل های پایتون هم همون .py میباشن که میدی به کامپایلر و اجراشون میکنی یا تحت خط فرمان اقای لینوکس اجراشون میکنی!‌....

با اچ‌تی‌ام‌ال و سی‌اس‌اس شما صفحه ات رو طراحی میکنی، و با زبان اسکریپت نویسی php‌کارهایی رو به صفحه اضافه میکنی که انجام بده...!! به همین دلیل بهش میگن اسکریپت! چون همه‌ی صفحه نیست و قسمتی از اون رو تشکیل میده که یک کار بخصوصی میکنه...

15. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •