تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لب تاپ مناسب مهندسی عمران تا سقف 2 میلیون با این مشخصات

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

پست شماره 8 تایید میشه
    دوستان خیلی متشکرم
    برندی که اکثرتون معرفی فرمودید (لنوو ) برام خیلی نا آشنا و بیگانه بود. مثلا چیزی که باب شده ایسوس و سونی ویوو هست .دلیلش چیه که لنوو برند ناشناخته ایه؟ منظورم اینه ایسوس و سونی به دلیل اینکه با کیفیت ترن خیلی خریداری میشن؟
    ممنون
    برای شما ناشناخته هست
    ایسوز بخاطر این شناخته شدست که رم، گرافیک، دی وی دی رام، مانیتور و ... میسازه.
    سونی هم از موبایل گرفته تا دوربین و .... میسازه و بیشتر تو چشم هست.
    لنوو برند بسیار معتبری در زمینه لبتاب هست و همیشه در ساخت لبتابهاش، کیفیت را در الویت قرار میده.
    لنوو یک شرکت چینی هست که پیش از این با IBM همکاری میکرد. IBM شرکت آمریکایی هست که جز قدیمی ترین کمپانی ها در زمینه کامپیوتر و سخت افزار محسوب میشه و محصولاتش در وزارتهای جنگ و اطلاعات آمریکا و ... هست.
    IBM از چند سال پیش تولید کامپیوترهای خانگی و معمولی را به لنوو واگذار کرد.

2. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگر می خوای lenovo بگیری من توصیه می کنم که حتما از سری تی باشه . من شخصا با سری E به مشکل خوردم و کیفیت بدنه خوبی نداره . ولی همونطور که mr.mazmamfi گفت کانفیگ سری E بالاتره

4. این کاربر از 3rdoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب شما یه مدل از این سری که گفتید معرفی بفرمائید لطفا که کانفیک بالایی داشته باشه
    همچنین نظرتون در مورد IBM Lenovo IdeaPad Y560 چیه؟
    ممنون

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یکی از رفقا میگه این لنوو ها بایوس ندارن.فرصت نشد درموردش حرف بزنیم .درسته؟ خب این بایوس کلا چیه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

لنوو همون ibm سابقه.من معماری میخونم و با اتوکد به حالت دوم و سه بعدی کار میکنم و 3d max کار میکنم.قبلا یه دل 5110 داشتم که اصلا جواب نمیده.لنوو بد نیست یکی از هم کلاسیام گرفته خوبه.سونی اصلا توصیه نمیشه چون تو رندر کار هنگ
    میکنه.من خودم الان یه ایسر v3 گرفتم واقعا عالیه.cpu نسل جدیده یعنی آی وی بریجه.قبلیا سندبریج بودن.اصلا داغ نمیکنه بر عکس دل که هر دو ساعت هنگ میکرد.ایسوسم خوبه.پس یا ایسر بگیر یا لنوو یا ایسوس.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •