تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 175 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1745

نام تاپيک: بازی کاملا اکشن A.V.A

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    چطوری akame و ignite رو به عنوان نرم افزار ایمن به فایر وال معرفی کنم؟

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

akami رو برو تو کنترل پنل کلا پاکش کن
    نیازی بهش نیست
    فایروالت چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فایروال خود ویندوزه.
    وسط دانلود ارور میده میگه akame نصب نمیشه بعد خارج میشه

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اگه مربوط به فایرواله کلا off کن

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    چطوری akame و ignite رو به عنوان نرم افزار ایمن به فایر وال معرفی کنم؟
    فایروال خود ویندوزه.
    وسط دانلود ارور میده میگه akame نصب نمیشه بعد خارج میشه
    control panel
    Windows Firewall (در حالت view by small icons)
    Allow a program or fe...
    Change settings
    اگه توی لیست نبود اضافش کن و تیک Public و بزن

ولی نیازی به Aka.. کلا برا بازی نیس!

6. 2 کاربر از Mohammad.7225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من فایر وال رو disable کردم ولی ارور میده : cannot install akame

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راهنما بتا

ساخت کارکتر ، کلاس بندی و اولین شروع در بازی

خوب اکانت رو ساختین و بازی رو نصب کردین و رفتین داخل بازی حالا از این مرحله مراحل رو می گم:
    ساخت کارکتر و نام داخل بازی:
    اولین بار که شما لاگین می کنین این صفحه میاد که شما باید نام داخل بازی ( که می تواند متفاوت از نام اکانت aeria ) و چهره کارکتر را انتخاب کنید . توجه کنین که چهره ای که اینجا انتخاب می کنین چهره پیش فرض برای شما است... شما می تونین بعدا از چهره ها یا کارکتر های دیگر که در shop بازی هست استفاده کنین ولی در صورت عدم استفاده این چهره نمایش داده خواهد شد....همچنین فقط یکبار می توانید این کار را انجام بدید و دیگر قابل تعویض نیست.( یک نکته : فراموش نکنید اولین بار که بازی رو اجرا می کنید گرافیک بازی در حالت مینیموم یا در حدی که خود بازی نشخیص بده ست میشه -مثل تصاویری که من گرفتم - بعدا تنظیم کیفیت گرافیک بازی رو بهتون می گم)

بعد از ساخت اکانت و رفتن به صفحه بعدی سرور رو به طور اتوماتیک برای اولین بار باز میشه و بین سرور اروپا و امریکا یکی رو انتخاب می کنید ( در زمان نوشتن دو مجموعه سرور موجود است و ممکن است در اینده مجموعه سرور های دیگری هم اضافه می شود.)معمولا ما مجموعه سرور اروپا رو انتخاب می کنیم که ping ما بهتر باشه .

در این مرحله صفحه ای مشابه صفحه زیر رو می بینید که در وسط نوع سرور ها ( مبتدی معمولی و event و tutorial و کپسول شاپ و سرور بازی هایی که با کلن انجام می شود و سمت لینک به ان سرور ها رو می بیند. سمت چپ هم کارکتر بازی و مشخصات خودتون رو می بینید
    سمت بالا هم منوهای تنظیمات و خروج و راهنما موجود است.
    در بار اول پنجره ای باز میشه که اعلام می کنه شما بار اول است بازی می کنید و پیشنهاد می کنه که یکبار بخش tutorial را انجام بدهید تا اطلاعات اولیه را بدست بیارین ( که من توصیه می کنم انجام بدین که هم یکم یاد بگیرین هم جایزه اولین بار انجام این کار را که 10000e هست رو بهتون بده.
    بعد از انجام tutorial و در بار اول توصیه میشه که در سرور های beginner عضو بشین که همه تازه وارد هستن تا دستتون بیاد وقتی ابی شدین بیاین سرور های عمومی چون همه انجا حرفه ای هستن .(به علت اینکه من لول ام بالا است این سرور ها مسدود است ولی برای تازه واردین باز است .)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این مرحله شما بعد وارد شدن به سرور بازی امکان دیدن روم های بازی رو دارین و می تونین بسته به علاقتون به یکی از روم ها روی ان کلیک کرده و join رو بزنین تا وارد ان بشین:

در این مرحله لیست بازیکن ها رو می بینین و در وسط هم بخش inventory و shop و repair و start رو می بنین که با کلیک کردن روی استارت می تونین وارد بازی بشین:

همانطور که در پست اول گفتم در این بازی ما دو گروه NRF و EU را داریم که هر گروه شامل سه کلاس هستند

کلاس اول pointman یا pm که با f1 انتخاب می شود .این کلاس از اسلحه های سبک با نرخ اتش بالا و همچنین شات گان ها استفاده می کند خصوصیت معروف این کلاس تحرک و سرعت بالای ان است که با ایتم های مشترک این سرعت را می توان افزایش داد.( ایتم های مشترک ایتم هایی است که در هر کلاس یک نوع امتیاز می دهد بجز ایتم های مشترک ایتم های اختصاصی هم موجود است که نسبت به کلاس حساس نیست و در همه حال همان خصوصیت را می دهد .)
    سلاح های مورد استفاده در این کلاس در لینک زیر قابل مشاهده است:

کلاس بعدی rifleman یا rm که با f2 انتخاب می شود.این کلاس رو به عبارتی کلاس سربازان عادی می توان حساب کرد که سلاح های میدان جنگ مثل ak47 ، m4 و ... را استفاده می کنند این کلاس از کلاس pm معمولا کندتر هستند ولی قدرت سلاح ها بیشتری دارند ایتم های مشترک این کلاس معمولا سلامتی بیشتر به این کلاس می دهد.
    سلاح های قابل استفاده در این کلاس در لینک زیر قابل مشاهده است.

و در کلاس اخر sniperman یا sp که با f3 مشخص می شود . همانطور که از اسمش مشخص است با خودش اسنایپ حمل می کند. این کلاس از دو کلاس دیگر کندتر است و همچنین از کلاهخود برای حفاظت سر استفاده نمی کند ولی دارای قویترین سلاح در داخل بازی است .ایتم مشترک این کلاس معمولا دقت تیراندازی بیشتر رو به کاربر در زمان هدفگیری می دهد.
    سلاح های مورد استفاده توسط این کلاس در لینک زیر قابل مشاهده است

همچنین سلاح های مشترک توسط همه کلاس ها که شامل سلاح دوم ( که شامل انواع هفت تیر ها و شات گان های کوچک است ) و انواع نارنجک هادر دو لینک زیر قابل دیدن است:
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک AVA_120727_150633_00.jpg   AVA_120727_150644_00.jpg   AVA_120727_150608_00.jpg   VILP.jpg   Ava_pointman_eu.jpg  

Ava_rifleman_eu.jpg   Ava_sniper_eu.jpg   Ava_pointman_nrf.jpg   Ava_rifleman_nrf.jpg   Ava_sniper_nrf.jpg  

9. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من فایر وال رو disable کردم ولی ارور میده : cannot install akame
    فایل دانلودر رو به صورت run as administrator اجرا می کنی ؟

پ ن:
    akami فقط باسه اجرا بازی لازم نیست ولی برای نصب لازمه چون دانلودر از ان برای دانلود استفاده می کنه.

11. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان این اکانت tomcat9874 اسلحه اسنایپر 3 تا داره ولی در سایر موارد هیچی نداره و خیلی سخت میشه جلو بردش !
    تصمیم گرفتم طی یک حرکت خودجوش یک اکانت مخصوص خودم درست کنم و طی یک حرکت انتحاری در یک روز و نیم به لول 6 رسوندم دیگه روم های 1-5 نمیتونم برم
    جالبه که s/d رو تقریبا در 1.9 نگه داشتم حالا ببینیم ادامه اش چی میشه !
    با کمک event ها هم 115000 تا الان جمع کردم دیگه میخوام کلا بترکونم !!
    فقط چجوری میتونم تو کلن بیام ؟!

13. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان این اکانت tomcat9874 اسلحه اسنایپر 3 تا داره ولی در سایر موارد هیچی نداره و خیلی سخت میشه جلو بردش !
    تصمیم گرفتم طی یک حرکت خودجوش یک اکانت مخصوص خودم درست کنم و طی یک حرکت انتحاری در یک روز و نیم به لول 6 رسوندم دیگه روم های 1-5 نمیتونم برم
    جالبه که s/d رو تقریبا در 1.9 نگه داشتم حالا ببینیم ادامه اش چی میشه !
    با کمک event ها هم 115000 تا الان جمع کردم دیگه میخوام کلا بترکونم !!
    فقط چجوری میتونم تو کلن بیام ؟!
    اسلحه های خوب بگیر که بعدا پشیمون نشی

فعلا کلن تعطیل .... هنوز بخش clan تو سایت aeria نیست که خودت بتونی درخواست بدی... مگر اینکه داخل بازی من دعوت کنم شاید اینجوری عضو بشی
    نام داخل بازی ات چیه؟

15. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •