PES 2013 برداشت @ NET
* پس از بازی نسخه ی نمایشی من باید بگویم که PES بهتر می شود. آن بازی بد این سال مانند آنهایی که گذشته است. اما انیمیشن ها هنوز فقیر و سیستم کتابچه راهنمای کاربر برای عبور و تلاقی یک شوخی است. ما اصلا یک دکمه ماشه به علاوه یک فلش که به نقطه ای که به تصویب نیاز دارند. ارسال کونامی در صورت امکان و کتابچه راهنمای کاربر را آزاد. عبور ساده و کتابچه راهنمای کاربر را فشار دهید، با تنبلی و سنگینی حرکت کردن مانند آنها آن را با تیراندازی بود. شما یک گزینه دارند، با تک ساقه دکمه کتابچه راهنمای کاربر. شما فقط دکمه ساقه و کتابچه راهنمای کاربر آن را فشار دهید. چرا این کار را برای عبور و تلاقی نیز؟
* پس از داشتن یک زن و شوهر از موارد مشابه، من واقعا تحت تاثیر قرار گرفته است. به خصوص با کتابچه راهنمای کاربر. واقعا خوب است. تغییر چگونه شما انجام برخی از عکس های مختلف بیش از حد.
* ثابت زاویه دوربین
* 1) به طور کلی، بسیار بهتر از 2012 است. تیراندازی خیلی بیشتر است و می رود که در آن شما می خواهید آن را به. در حال قادر به مقابله با مخالفان که شما می خواهید به فوق العاده است و به خوبی کار میکند. منو و جزئیات بر روی صفحه رتبه بندی و غیره همه به راحتی بر روی چشم، به دنبال بزرگ است. حافظ هستند farcry از '12 همتایان خود، خیلی بهتر!
2) قسم یک کارت زرد دریافت کنید برای اساسا هر گونه مقابله است که من را که نمی تواند توپ را دریافت کنید، حتی گاهی اوقات زمانی که من دریافت توپ. ب هستند کارت کمی شاد من فکر می کنم.
بازیکنان، که معمولا AI حاشیه هنوز هم آگاه نیست. معنا، آنها را اجرا خارج از بازی با توپ بسیار زیادی است.
3) جو
* 1 - بازی کاملا هموار، تیراندازی احساس بسیار بهتر است، شناسه (شماره) پخش کننده خوب است.
2 - آیا این من یا دوربین است قادر به نگه داشتن عمل متوسط بیشتر از زمان، آن را سخت می سازد تا با هر دوربین دیگری از گسترده بازی.
انیمیشن PK
3 - می خواهم برای دیدن بهبود با استفاده از دوربین، هر چند من شک دارم هر چیزی خواهد شد در این بخش به بهبود
* صدای فضای شگفت انگیز. واقعا زیبا.
* کاملا تحت تاثیر قرار گرفته تا کنون. عبور و حرکت از بازیکنان است واقعا زیبا و سیال و در نظر گرفتن شناسه (شماره) بازیکن واقعا شکل بازیکنان به خوبی، Welbeck همیشه بر روی شانه در پشت اجرا شود به عنوان مثال جرارد بار دیگر کشنده است از محدوده فوق العاده 2 piledrivers علیه نوار. بازی با آلمان در برابر ایتالیا، Cassano در همه جا انداختن به فضا و به دنبال Balotelli در پشت. بازی با گومز و اولین تماس خود را افتضاح می شود و او تنبل است اما در جعبه او کشنده شلاق در تلاقی چند که او در پایان فقط بوفون در فرم خوب به منظور تلاش برای ضرب و شتم.
* خیره کننده موتور است. می کند به هر عنوان فوتبال تا کنون تولید شده کاملا ضعیف است. خیره کننده. این تغییر خواهد کرد که چگونه درک ما از شبیه سازی فوتبال است. نسخه ی نمایشی شگفت انگیز است.