تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 44 از 66 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 655

نام تاپيک: مهم : اخبار مربوط به اپراتور سوم

  1. #431
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض مردم از تاخیرهای اپراتور سوم خسته‌اند / رایتل نیست؟

    دنیای اقتصاد:
    مردم از تاخیرهای اپراتور سوم خسته‌اند / رایتل نیست؟
    م.ر.بهنام رئوف - رایتل از تعهداتش عقب است. این جمله‌ای است که اواسط تیرماه رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفته بود.


    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته بود که اپراتور سوم تلفن همراه «رایتل» از تعهدات خود از لحاظ زمانی عقب مانده است. رضا تقی‌پور درباره اجرای مراحل اپراتور سوم تلفن همراه اظهار کرد: باتوجه به محدودیت‌های موجود رایتل از تعهدات خود از لحاظ زمانی عقب مانده است. وی ادامه داد: امید است رایتل براساس وعده‌ای که داده است تا پایان شهریور به تعهدات خود عمل کند، اما در مورد وعده داده شده رایتل، به نظر می‌رسد که این اپراتور فارغ از بحث و مفاد موجود در پروانه به توافقی جدید با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دست یافته است، چرا که پیش‌تر حمیدرضا فرنگ، مدیرعامل رایتل در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا از برنامه توسعه و گسترش شبکه رایتل عقب مانده‌اید، گفت: براساس برنامه‌ای که به وزارت ارتباطات ارسال کرده‌ایم درحال پیشروی هستیم، البته آنچه که از نظر قانونی مورد تایید کارشناسان و به خصوص سازمان تنظیم مقررات است پروانه اعطا شده به رایتل است.
    پروانه چه می‌گوید؟
    از مهرماه 87، یعنی زمانی که فعالیت رسمی برای برگزاری مزایده اپراتور سوم شروع شد تا امروز؛ یعنی مرداد 91 نزدیک به 47 ماه می‌گذرد. همچنین از زمان رسمی عرضه سیم‌کارت‌های نسل سوم که البته بارها و بارها و توسط مقامات دولتی تغییر پیدا کرد و به تعویق افتاد تا آبان ماه سال 90 که اولین سیم‌کارت‌های آن نیز عرضه شد نیز ماه‌ها می‌گذرد. اپراتور سوم قرار بود ظرف 15 سال حداقل 17 میلیون مشترک جذب کند، هر چند که آمار رسمی از میزان واگذاری‌های این اپراتور تا به امروز اعلام نشده است اما برخی منابع از عرضه 20 هزار سیم‌کارت خبر می‌دهند.
    اعطای پروانه ایجاد و بهره برداری از شبکه همگانی تلفن همراه نسل سوم به شرکت ارتباطات تامین شمس نوین (تامین تله کام) با ترک تشریفات مزایده، موضوع مصوبه هیات وزیران در تاریخ 25/5/88 صورت گرفته است، البته این اتفاق بعد از مشکلاتی که اتصالات پیش روی این شرکت قرار داد رخ داد. سرانجام اردیبهشت 89 پروانه به تامین تله‌کام رسید و قرار شد که این شرکت تا بهمن‌ماه همین سال سیم‌کارت‌های خود را روانه بازار کند. زمان عرضه بارها و بارها به تعویق افتاد تا نهایت مهر ماه سال 90 از برند و لوگوی این اپراتور رونمایی و یکی دو ماه بعد هم عرضه سیم‌کارت رایتل در تهران آغاز شد. بعد از تهران ثبت نام و عرضه در کرج و بعد هم در مشهد و شیراز به تازگی آغاز شده است، البته گفته می‌شود که هم‌اکنون عرضه این سیم‌کارت‌ها به روز شده است، اما برخی از متقاضیان در تماس با دنیای اقتصاد در مورد عرضه به روز سیم‌کارت انتقادات و مشکلاتی را مطرح می‌کنند.
    در پیوست شماره 4 پروانه این اپراتور درباره تعهدات پوششی شهرها آمده است، در پایان سال اول قراردادی، 8 شهر اول پرجمعیت کشور با فناوری GSM و 5 شهر اول پرجمعیت با فناوری UMTS و در پایان سال دوم مراکز استان‌ها و شهرهای بالای 250 هزار نفر با فناوری جی اس ام و شهرهای بالای 600 هزار نفر با فناوری UMTS باید تحت پوشش این اپراتور قرار گیرند، اما همانطور که در بالا نیز گفته شد این اپراتور از برنامه خود عقب بوده و با توجه به صحبت‌های مطرح شده به نظر می‌رسد برنامه زمان‌بندی جدیدی به وزارت ارتباطات ارائه شده است.
    رایتل به مجلس می‌رود؟
    از تمام این داستان‌ها که بگذریم اما سرعت کند توسعه اپراتور سوم باعث شده تا این بار مجلس هم نسبت به این موضوع حساس شود. تیرماه گذشته در خبرها آمد که مجلس دهم وعده داده است بررسی علل تاخیر ورود نسل سوم تلفن همراه کشور را بررسی کند.
    از سوی دیگر، به‌رغم تاخیرهای رایتل و محاسبه جریمه‌های آن از سوی رگولاتوری گفته می‌شود که سازمان تنظیم مقررات هنوز هم این اپراتور را ملزم به پرداخت جریمه ناشی از تاخیر نکرده است و حتی درآمد تضمین‌شده سال نخست خود از این اپراتور را نیز مطالبه نکرده و رایتل تنها باید برای راه‌اندازی شبکه خود تامین سرمایه می‌کرد. همواره دلایل متعددی در مرود تاخیرهای این اپراتور مطرح می‌شود. گاهی مشکلات زیرساختی، گاهی مشکلات تحریمی، گاهی مشکلات شهری در بخش نصب تجهیزات و گاهی هم تامین منابع مالی. اما این بار در گفت‌وگویی خبر از سنگ‌اندازی‌هایی در روند اجرایی این اپراتور به میان آمده است. حمید فرنگ، مدیرعامل اپراتور سوم چندی پیش در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوال که خیلی‌ها معتقدند همان اتفاقی که برای تالیا در چند سال پیش افتاد امروز در رایتل در حال وقوع است و عامل اصلی آن نیز سنگ‌اندازی اپراتورهای فعلی برای به پایان رسیدن دوره انحصار است، آیا این موضوع صحت دارد، گفت: این موضوع طبیعی است. خصلت تجارت به این شکل است و ما خیلی دوست نداریم به این موضوعات وارد شویم. وی بیان کرد: البته تاکید می‌کنم که مدیران ارشد اپراتورهای دیگر اصلا در این فضاها نیستند و بنده ارتباط خوبی هم با آقای صدوقی، مدیرعامل همراه اول و هم آقای دزفولی، مدیرعامل ایرانسل دارم و این ارتباط قبل از حضور در رایتل بوده است. اما در لایه‌های پایین‌تر که وارد می‌شوید، این سنگ‌اندازی‌ها وجود دارد.
    وی در خصوص اینکه مدیران رایتل نگران اتمام دوره انحصار نیستند، افزود: ما نه تنها نگران این موضوع نیستیم، بلکه خوشحال می‌شویم سایر اپراتورها نیز برای ارائه خدمات نسل سوم گام بردارند.
    امکانات نامعلوم!
    در حالی که یکی از فاکتورهای اصلی این اپراتور مکالمات تصویری است اما کاربران این اپراتور هنوز اطلاعی از نحوه چگونگی مکالمات تصویری ندارند. چندی پیش پیگیری‌های دنیای‌اقتصاد باعث شد تا معلوم شود که گوشی‌های آی فون توانایی مکالمه تصویری در شبکه این اپراتور را ندارند. این درحالی است که پیش از این در تمام تبلیغات محیطی رایتل از گوشی آی‌فون برای تبلیغ مکالمات تصویری استفاده کرده بود.
    هر چند که این موضوع ابتدا از سوی رایتل تکذیب شد اما در نهایت عنوان شد که هیچ کدام از گوشی‌های آی‌فون قابلیت مکالمه تصویری را ندارند. از سوی دیگر کارمندان بخش پشتیبانی این اپراتور در پاسخ به این سوال که با چه گوشی‌هایی می‌توان مکالمه تصویری در این شبکه داشت از نام بردن نام گوشی به بهانه تبلیغ شدن برای برند گوشی خودداری می‌کنند. بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» نشان می‌دهد که در حال حاضر تنها چند مدل خاص از گوشی‌های هوشمند موجود در بازار این قابلیت را پشتیبانی می‌کند، اما متاسفانه رایتل تمایلی به اطلاع‌رسانی کاربرانش در این بخش ندارد. از جمله مشکلات دیگری که این اپراتور هم اکنون با آن روبه‌رو است عدم ارسال قبوض کاربران است. این اپراتور هم‌اکنون تنها سیم‌کارت دائمی و سیم‌کارت دیتا خود را عرضه کرده است. در بخش سیم‌کارت دائمی با توجه به مشاهدات خبرنگار «دنیای‌اقتصاد» تا به امروز قبوض مصرفی به دست کاربران نرسیده است. مسوولان بخش مشترکان این اپراتور پاسخ به خبرنگار ما پیرامون میزان مبلغ قبض موبایل خود را به روز آینده موکول کردند. نکته جالب توجه آنجاست که بعد از یک روز و با تماس از سوی این اپراتور یک رقم کلی بدون تفکیک اعلام و پس از پرسش این سوال که حال چگونه این قبض پرداخت شود، شناسه قبض و شناسه پرداخت عنوان شد و خواسته شد بعد از مراجعه به دستگاه ATM بانک و پرداخت، فیش را به شماره تلفنی، فکس کرده تا به این صورت قبض پرداخت شود. هرچند که به نظر می‌رسد مسائلی باعث تاخیر در روند رشد این اپراتور پیش آمده باشد، اما آیا ارائه چنین خدماتی برازنده اپراتور نسل سوم است؟
    179/

  2. #432
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 رایتل بایداینترنت 6 مگابیت برثانیه ارایه کند

    رایتل بایداینترنت 6 مگابیت برثانیه ارایه کند


    محدویت‌های پهنای باند، هزینه بالای اینترنت ومسایل فرهنگی از جمله مشکلاتی است که باعث می‌شود آینده رایتل کاملا نامشخص و غیر شفاف باشد.


    علی اکبر جلالی، کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه تا زمانی که پهنای باند لازم در دسترس شهروندان قرار نگیرد امکان توسعه شبکه تلفن همراه در نسل سوم در کشور وجود ندارد، گفت: باید رایتل اعلام کند که توان ارایه پهنای باند تا صد مگابیت در ثانیه را در آینده خواهد داشت وهم اکنون نیز بتواند تا پهنای6 مگابیت درثانیه را عرضه کند.

    وی با بیان اینکه تا مشکل پهنای باند و محدویت‌های قیمتی که در کشور ما وجود دارد حل نشود، احتمال موفقیت اپراتور سوم بعید به نظر می رسد، گفت: باید هزینه ها کاهش پیدا کند تاشانسی برای موفقیت اپراتور سوم ایجاد شود.

    استاد دانشگاه علم و صنعت بیان کرد: اگر این دو مسئله در کنار مسائل فرهنگی وبحث های جانبی که فقط در کشور ما وجود دارد سامان داده شود ، می‌توان آینده روشنی برای این اپراتور ترسیم کرد.

    اپراتور سوم تلفن همراه کشور که وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی - شستا- است اردیبهشت ماه سال 89 موفق شد بدون سرمایه گذاری خارجی، پروانه بهره برداری از سومین شبکه موبایل در ایران را از آن خود کند که زمان لازم الاجرا شدن پروانه این اپراتور پس از دریافت گواهی عدم تداخل فرکانس از رگولاتوری و پرداخت مبلغ حق الامتیاز اولیه 31 مرداد ماه سال 89 بود و براساس آن تامین تله کام 9 ماه فرصت داشت که بهره برداری تجاری از این شبکه را آغاز کند.

    اگرچه مسئولان رایتل مدعی هستند که توزیع سیمکارت‌های نسل سوم خود را از چندی پیش آغاز کرده اند، ولی در واقع خبری از این نوع سیم‌کارت‌ها در بازار نیست.

    اپراتور سوم برای نخستین بار نسل سوم موبایل را که قابلیت‌هایی چون دسترسی به اینترنت پرسرعت، مکالمه تصویری و ارسال پیام های چندرسانه ای را داراست در کشور عرضه خواهد کرد.

    منبع: 90ict

  3. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #433
    آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan
    پست ها
    3,185

    پيش فرض

    رایتل کی سراسری میشه؟

  5. #434
    آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!
    پست ها
    2,075

    پيش فرض

    رایتل کی سراسری میشه؟
    بعیده به این زودیا باشه چون همین شهرها هم که رایتل توشون فروخته شده نمی تونن درست و حسابی ازش استفاده کنن ...

  6. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #435
    آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!
    پست ها
    2,075

    پيش فرض لزوم حذف پیش ثبت‌نام رایتل/ نباید در فروش سیم‌کارت محدودیت باشد

    معاون رگولاتوری در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد
    لزوم حذف پیش ثبت‌نام رایتل/ نباید در فروش سیم‌کارت محدودیت باشد

    معاون رگولاتوری گفت: هنوز از عرضه سیم‌کارت‌های اعتباری رایتل خبری نیست و این اپراتور باید کم کم مانند دو اپراتور دیگر مرحله پیش ثبت نام سیم‌کارت را حذف کند و محدودیتی در تعداد واگذاری نداشته باشد






    حسن رضوانی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، اظهار داشت: اپراتور سوم به تناسب نیاز برای ارائه خدمات امور مشترکین و نمایندگی‌های خود، با دفاتر پیشخوان دولت در حال امضای قرارداد است.

    معاون نظارت و بررسی‌های فنی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: همچنان که هم‌اکنون یک کال سنتر (مرکز تماس) برای پاسخگویی به مشترکان خود دارد و باید به مرور این مرکز را متناسب با توسعه شبکه، توسعه دهد.

    وی با اشاره به دو مرحله‌ای بودن فروش سیم‌کارت رایتل، گفت: همچنین قاعدتاً باید کم‌کم پیش ثبت‌نام برای واگذاری سیم‌کارت رایتل از بین برود.

    رضوانی توضیح داد: اگرچه این تصمیم در حیطه مسئولیت‌های مدیران رایتل است اما باید سلیقه واگذاری رایتل، متناسب با توسعه شبکه باشد و مانند دو اپراتور دیگر بازار، دیگر محدودیتی در واگذاری‌ها وجود نداشته باشد.

    معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری همچنین در خصوص عرضه سیم‌کارت‌های اعتباری، گفت: فعلاً از ارائه سیم کارت‌های اعتباری رایتل خبری نیست.

    وی گفت: زمان واگذاری اعتباری بر اساس طرح تجاری مدیران اپراتور خواهد بود.

  8. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #436
    آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!
    پست ها
    2,075

    پيش فرض سیم‌کارت‌های رایتل به روز واگذار می‌شود

    به گفته مدیرعامل اپراتور سوم سیم کارت‌های دایمی و دیتای رایتل هم اکنون در شهرهای تهران و کرج به روز واگذار می‌شود و تصمیمی برای متوقف کردن واگذاری به روز سیم‌کارت نداریم. نود آي سی تی – حمید فرنگ با بیان این مطلب گفت: متقاضیان سیم‌کارت‌های رایتل می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی اپراتور سوم به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام و دریافت سیم کارت به صورت به روز اقدام کنند. وی در پاسخ به این سوال با توجه به اینکه سیم‌کارت‌های رایتل از زمان ثبت نام تا رسیدن به دست متقاضی حدود 72 ساعت زمان نیاز دارد و این به معنای واگذاری به روز سیم‌کارت نیست گفت: شاید سایر اپراتورها سیم‌کارت را در لحظه با پرداخت پول به مشترکان واگذار کنند اما از آنجا که این سیم‌کارت‌ها به صورت غیر فعال به مشترکان واگذار می‌شود و تا زمانی که مشترک اقدام به ارایه مدارک شناسایی نکند و در سیستم مشخصات ثبت نشود سیم‌کارت غیر فعال است و حدودا آنها نیز همین زمان را برای فعال شدن سیم‌کارت صرف می‌کنند. وی افزود: این موضوع در خصوص رایتل به شکل دیگری اتفاق می‌افتد، شاید ما زمانی را برای ثبت شدن مشخصات و ارسال از طریق پست از دست بدهیم اما با توجه به اینکه سیم‌کارت فعال به متقاضیان ارایه می‌دهیم از سایر اپراتورها در این زمینه عقب نیستیم و تنها روش کارمان متفاوت است. مدیرعامل اپراتور سوم گفت: به زودی اولین نمایندگی رسمی رایتل در شهر کرج همزمان با دفاتر پیشخوان منتخب افتتاح خواهد شد و مشترکان می‌توانند در لحظه با ارایه مدارک شناسایی و پرداخت هزینه مربوطه سیم‌کارت خود را دریافت کنند.

  10. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #437
    آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!
    پست ها
    2,075

    پيش فرض تخفیف در تماس‌های تصویری رایتل از افطار تا سحر

    به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، رایتل، به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان، هدیه‌های ویژه‌ای برای مشترکان خود در نظر گرفته است. هدیه ویژه رایتل به مشترکان دائمی، تعرفه یکسان تماس تصویری و صوتی از افطار تا سحر یعنی از ساعت ۸ شب تا ۵ بامداد است. بدین ترتیب مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی می‌توانند از تعرفه ۵۵۵ ریال به ازای هر دقیقه برای تماس‌های تصویری و صوتی خود از افطار تا سحر بهره‌مند شوند. همچنین برای مشترکان دیتا، یک گیگابایت اینترنت رایگان، در نظر گرفته شده است و مشترکان سیم‌کارت‌های دیتا می‌توانند این هدیه را در هر ساعت از شبانه روز تا عید سعید فطر مصرف کنند. این هدایا، نیازی به فعال سازی ندارند و رایتل تمامی این خدمات را به صورت پیش‌فرض برای مشترکان خود فعال کرده است.

  12. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #438
    Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون
    پست ها
    199

    پيش فرض

    مدارک برای ثبت نام رایتل چیا هست؟

  14. #439
    آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!
    پست ها
    2,075

    پيش فرض عید فطر آخرین مهلت تکمیل ثبت‌نام رایتل

    دسترسی لازم جهت تکمیل ثبت نام از طریق سایت رایتل برای آن دسته از متقاضیان که در سال‌جاری و در فروش‌های ویژه رایتل به مناسبت روز پدر و روز مادر برای خرید سیم‌کارت‌هاي دائمی و دیتا اقدام کرده‌اند فراهم شده و همه متقاضیان تنها تا روز عید سعید فطر می‌توانند نسبت به تکمیل ثبت نام خود اقدام کنند.


    روابط عمومی رایتل با انتشار این اطلاعیه اعلام کرده است: متقاضیان سیم‌کارت‌هاي دائمی و دیتا که در سال‌جاری و در شهرهای تهران و کرج پیش ثبت‌نام کرده و تا کنون نسبت به تکمیل ثبت نام خود اقدام نکرده اند، حداکثر تا پایان روز عید سعید فطر برای اتمام مراحل ثبت نام خود فرصت دارند.
    بدیهی است پیش ثبت‌نام متقاضیانی که تا تاریخ فوق اقدام به تکمیل مراحل ثبت نام نکنند، ملغی مي‌شود و امکان تخصیص شماره انتخابی و استفاده از بسته‌هاي تشویقی پیشین وجود نخواهد داشت.
    دسترسی لازم برای همه افرادی که در سال‌جاری پیش‌ثبت‌نام کرده و شرایط لازم را داشته‌اند، فراهم شده است و همه متقاضیان می‌توانند صرفا از طریق مراجعه به وب‌سایت رایتل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام خود را تکمیل کنند. در صورت بروز هرگونه سوال یا اشکال، شهروندان گرامی مي‌توانند ضمن دریافت اطلاعات لازم از طریق سایت رایتل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همه ساعات شبانه روز با «مرکز تماس مشترکین رایتل» با شماره تلفن 2920- 021 تماس بگيرند.

  15. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  16. #440
    آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!
    پست ها
    2,075

    پيش فرض

    مدارک برای ثبت نام رایتل چیا هست؟

    دوست عزیز توی خود سایت رایتل به ه آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح کاملی داده

  17. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •