تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: Warhammer 40,000: Space Marine

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب دوستان منم این بازی رو گرفتم(یه کم از دنیا عقبم)....واقعا زیباست گیم پلیش یه چیزی بن gears of war و god of war هست که یه جورایی لذت هر دو بازی رو برای من تداعی میکنه..البته خشونتش که هر دوی اینها رو میکنه توی جیبش,عجیب بازی خشنیه من موندم که به این مجوز فروش داده
    گرافیکش هم که تابلوئه با توجه به اینکه ریشه_ی موتور گرافیک از موتور darksider گرفته شده تقریبا در حد و حدودهای اونه ولی البته یه کم تکستچرهاش از DS یهتر هست ولی از نظر هنری به نظرم DS بهتر بود ولی همینطور که گفتم در کل بسیار به هم نزدیک هستند
    والا این تاپیک موقعی که بازی اومد مهم نشد منم باور کنید حتی یکبار هم توش نیومد ببینم اوضاش از چه قراره ولی وقتی فروشنده بهم شدیدا توصیش کرد اومدم دیدم بچه ها چه تعریفهایی که از این بازی نکردند و من اصلا خبر نداشتم!!!
    خلاصه از دستش ندین که واقعا حیفه

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خوب دوستان منم این بازی رو گرفتم(یه کم از دنیا عقبم)....واقعا زیباست گیم پلیش یه چیزی بن gears of war و god of war هست که یه جورایی لذت هر دو بازی رو برای من تداعی میکنه..البته خشونتش که هر دوی اینها رو میکنه توی جیبش,عجیب بازی خشنیه من موندم که به این مجوز فروش داده
    گرافیکش هم که تابلوئه با توجه به اینکه ریشه_ی موتور گرافیک از موتور darksider گرفته شده تقریبا در حد و حدودهای اونه ولی البته یه کم تکستچرهاش از DS یهتر هست ولی از نظر هنری به نظرم DS بهتر بود ولی همینطور که گفتم در کل بسیار به هم نزدیک هستند
    والا این تاپیک موقعی که بازی اومد مهم نشد منم باور کنید حتی یکبار هم توش نیومد ببینم اوضاش از چه قراره ولی وقتی فروشنده بهم شدیدا توصیش کرد اومدم دیدم بچه ها چه تعریفهایی که از این بازی نکردند و من اصلا خبر نداشتم!!!
    خلاصه از دستش ندین که واقعا حیفه
    دقیقا مهدی جان
    منم با بازی اساسی حال کردم.طوری که دلم نمیاد تمومش کنم
    سلاخی کردن ارک ها واقعا لذت بخشه مخصوصا با این اره برقیش
    تازه اولاشی.یه دشمنایی میاد که ارک ها در مقابلش هیچن.
    به هر حال.............

4. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

salam
    امروز 25 اکتبره و خبری از dlc این بازی نیست.
    چرا؟؟؟؟

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

امروز با بچه ها نشستیم هم مولتی پلیر بازی کردیم هم کو آپ، واقعاً عالی و زیبا هستش! حتماً اگه میتونین تجربش کنید.
    کو-آپ بازی به صورت Wave Wave هستش که جمعاً 20 تا موج دشمن میاد، بعد هر 5 تا موج هم آرنا عوض میشه و به جای جدید میرید.
    بخش مولتی پلیر بازی چندتا مد داره، که معمولاً تو بازی های دیگه هم هست مثل Capture The Flag و ...
    تو مولتی شما میتونید هم جزو Chaosـها باشید، هم Space Marineـها !
    یکی از قابلیت های باحال بازی هم اینه که میتونید سربازتون رو Customize کنید! ست های آرمور مختلفی هم وجود داره که باید کارهای خاصی انجام بدید تا باز بشن!
    به علاوه اون میتونید رنگ ست هارو هم تغییر بدید یا حتی میتونید به صورت جداگانه قسمت های مختلف آرمورتون رو شخصی سازی کنید!
    2 تا عکس از سرباز Chaos و Space Marine میزارم براتون:

اگه کسی پایه بازی کردن هست، بگه که با هم بریم...

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •