برای سیستم 1 تومنی ODD هم نمی خوام.
برای سیستم 1 تومنی ODD هم نمی خوام.
گرافیکش زیاد قوی نباشه ، زیاد کم هم نباشه
این سیستم فک کنم بهتر باشه ، چون سرعتش قطعا بیشتر هست ( i5 )
Cpu که برای سیستم 800 تومنی پیشنهاد دادی AMD از I3 سرتر هست ؟
بنظر من کارت گرافیک نمیخری سیستم سی پی یو AMD A6-Series A6-3670K یا بهترش رو بخر.
اگه همون pes می خواین بازی کنین که دوستان گفتن گرافیک HD 3000 پردازنده کفایت می کنه ولی مین بردی که معرفی کردم گرافیک ON نداره.
در مورد سیستم دوم هم I3 در بازی ها خیلی خوب جواب داده اما شما که سیستم رو برای بازی نمی خواین به نظرم اون AMD آینده دارتر هست. گرچه بنچمارک درستی هم از fx-4100 پیدا نکردم که اینجا بذارم.
در مورد سی پی یو A6-3670K هم که دوستمون گفت فکر می کنم تنها مزیت این سری داشتن گرافیک مجتمع هست و از لحاظ کارایی حرفی برای گفتن نداره و من I3 رو ترجیح می دم که حتی گرافیک مجتمع هم داره. و سری FX هم به نظر من هنوز نتونسته خودش رو نشون بده ضمن اینکه مادربرد +AM3 قابلیت ارتقا هم داره. باز اساتید اگه چیزی اشتباه گفتم تصحیح کنند.
Last edited by campuzlit; 23-07-2012 at 12:11.
من خودم هفته پیش یه کیس جمع کردم حدود یک تومان شد واقعا هم قدرتش بیشتر از انتظارم بود
cpu :AMD a8 3870 k :: 260 toman
mb: asus f1a75 - v :: 200 toman
ram : 2*4 gig 1600 kingston :: 125 toman
case green nagnum 2 :: 65 toman
power : green 530a - eu :: 91 toman
hdd : 1 T seagate 64 mg : 176 toman
ood : poiner :: 37 toman
حدود 950 تومان
با این سیستم چند تا بازی جدید رو با حداکثر کیفیت آوردم بالا خیلی راحت فتوشاپ ایلیستور باهاشون کار میکنم و اینا فقط با یک کارت گرافیک داخلی خودش هست که hd 6550d هست
تازه اگه بخوای مادربرد ارزون تر از ازروک یا برند های دیگه انتخاب کنی یک کیس ساده تر و رم کمتر مثلا یک چهار گیگ بگیری هارد 500 بگیری راحت میتونی یک کارت گرافیک سری 6000 amd روش سوار کنی که اینجوری گرافیک داخلی با این جدیده کراس میشه قیمتش هم حدود همون یک تومان میشه ولی قدرتش واقعا میره بالا
دقیقا چه بازی هایی کردی؟
میتونی با فراپس چنتا عکس بگیری نشون بدی؟
اگه IV رو داری میتونی یه بنچمارک بزاری؟
من امشت 2500kرو 420 از اشنا تو اصفهان گرفتم
یکی که اسمش بازی خط مقدم بود دقیق اسمش یادم نیست باید داداشم بیادش ازش بپرسم چون تمامش کردم پاکش کردم
الان این و دارم بازی میکنم tom clancy's rainbow six vegas2 تنظیمات بازی رو هم گذاشتم روی حداکثر با رزولیشون 1600*900 -16:9
فراپس برنامه هست اگه دارین بدین یه تست بگیرم
این IV اسم دقیق بازیش چی هست شاید داداشم داشته باشه نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)