تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 47 از 47

نام تاپيک: دزدی پهنای باند توسط شرکت ارتباطات مبین نت اولین اپراتور کلاه بردار سراسری وایمکس در ایران

داره خودمونی میشه mojtabafarzan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم حدود دو ماهه وایمکس مبین نت گرفتم 512ک گرفتم اشتراک 1 ساله 200 تومن با مودم رایگان مثلا . اوایل سرعت تا 110ک هم میرفت ولی الان عمرا به 10ک برسه . زنگ زدم و اینقدر پیگیری کردم و رو مخشون راه رفتم تا دیروز زنگ زدن گفتن سرویستونو پس میگیریم پولتونو میدیم .
    شرکت به آشغالیش نیست خداییش . نگیرید که ضرر میکنید . adsl خیلی بهتره . یا پارس آنلاین یا شاتل یا همون مخابرات بهترن

2. این کاربر از mojtabafarzan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

دوستان سلام
    من در واقع مشاوره برای اینترنت زیاد ازم میخوان.تو شهر رشت و فومن.
    به یکی از آدم های کتو کلفت مبین نت رو پیشنهاد دادم اونم چی برای خونه.جای ای دی اس ال.
    به نظرتون گزینه خوبیه؟سرویس دو ساله 512 با حجم سالی 15 گیگ و مودم جیبی قیمت 300 هزار.
    اگه مبین نت مشکل داره بگید بیخیالش شم.تو شهرمون 5 تا سرویس دهنده ای دی اس ال دارن باهم رقابت میکنن.
    چیکار کنم؟
    سرویس نامحدود رو بیخیال.یمدونم مشکل داره.سرویس حجمی هم همینطوره؟
    دانلود نداره.فقط وب گردی

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منم حدود دو ماهه وایمکس مبین نت گرفتم 512ک گرفتم اشتراک 1 ساله 200 تومن با مودم رایگان مثلا . اوایل سرعت تا 110ک هم میرفت ولی الان عمرا به 10ک برسه . زنگ زدم و اینقدر پیگیری کردم و رو مخشون راه رفتم تا دیروز زنگ زدن گفتن سرویستونو پس میگیریم پولتونو میدیم .
    شرکت به آشغالیش نیست خداییش . نگیرید که ضرر میکنید . adsl خیلی بهتره . یا پارس آنلاین یا شاتل یا همون مخابرات بهترن
    منم دقیقا شرایط شما رو دارم تف به ذاتشون یه سوالی که ازتون داشتم با این مشخصات سرویسی که ما گرفتیم یعنی سرعت512و حجم دانلود20 گیگ ما سرعت دانلودمون باید چقدر باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

دوستان یک سوالی برای من پیش اومده

من 7 ماهه که وایمکس مبین نت دارم و از همون اول 1024 بوده .سه ماه اول سرعت دانلود من بدون دانلود منیجر از 135 پایین تر نمیومد و پیج بازکردنش با همین پینگ فعلی در حد سرعت نور بود و همش احساس میکردم پهنای باندم 10 مگه نه یه مگ .حالا سوال من اینه که چرا اون موقع که یک به هشت بود چنین مشکلی نداشتیم ولی الان که یک به چهار شده و باید کیفیت بالاتر بره این قدر داغون شده؟ کار دنیا برعکسه؟ من الان 4 ماهه مشکل داغونی سرعت دارم و به 2048 هم که ارتقا دادم درست نشد..

من اخفال شدم و هفته پیش 160000 تومان بابت 2048 یک ساله دادم که سرعت پیج بازکردنش مثل 128 شیر شده هست و دانلودش هم با منیجر بعضی وقتها 400 بعضی روزها هم 29 مثل سگ پشیمونم...

6. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

منم دقیقا شرایط شما رو دارم تف به ذاتشون یه سوالی که ازتون داشتم با این مشخصات سرویسی که ما گرفتیم یعنی سرعت512و حجم دانلود20 گیگ ما سرعت دانلودمون باید چقدر باشه؟
    سرعت رو تقسیم بر 8 کنید میشه 64
    یعنی سرعت شما باید حداقل تو روز 64 کیلوبایت باشه.یعنی با دانلود منیجر.

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سرعت رو تقسیم بر 8 کنید میشه 64
    یعنی سرعت شما باید حداقل تو روز 64 کیلوبایت باشه.یعنی با دانلود منیجر.
    ممنون ازت یه راه حلی داره اونم اینه که هر وقت دیدی سرعتت میاد پایین سریع زنگ بزنی و اعتراض کنی ماله منم همونطور که قبلا گفته بودم خیلی پایین بود ولی یه بار زنگ زدم گفتم اقا سرعت خوب بود بعد یه مدت خراب شده گفتش تا 24 ساعت درستش میکنیم 24 ساعت گذشت درست نشد دوباره زنگ زدم انی درست کردن الاتم سرعتم بین 90 تا 150 هر موقع حس میکنم داره میاد پایین سریع زنگ میزنم بیچاره ها به اعزا نشستن اونقدر زنگ زدم الان دیگه فکر میکنم که ای پی منو حفظ هستن از وقتی تا سرعت یه ذره میاد پایین زنگ میزنم به نمایندگی درست شده باورتون نمیشه قبلا شبا هیچ اینترنت نداشتم الان شبا از 100 پایین تر نمیاد دارم حال میکنم دلتون بسوزه شوخی کردم ناراحت نشین شما هم اگه دوست داشتین امتحان کنین اسمشم گذاشتم استراتژی سیریش زنگ بزنین واونقدر گیر بدین تا شاید درست بشه

9. این کاربر از masoud hard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من زیاد از این مبین نت خوشم نمیاد . کلا از حضور شرکتای خصوصی شخصا بیشتر خوشم میاد .
    اما الان یک سال و نیمه که ازشون وای مکس سرعت 1 mb با حجم 10 گیگ در ماه گرفته ام . سرعت دانلودم واسه یک ثانیه هم از 120 پائین تر نیومده .
    بیشترین بدیش این بوده که تو این یک سال و نیم نزدیک 10 روز سروراشون قطع بود . (در دو ماه متوالی . هر ماه 5 روز ) که میگفتن دارن سروراشونو نمیدونم چه غلطی میکنن .
    بیشتر وقتا پاسخگوئیشون خوبه . (بجز همون 10 روز که باید 2 ساعت تو صف وا میستادی تا بفهمی دارن سروراشونو یه غلطی میکنن!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •