تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: سؤال درباره windows دارم

داره خودمونی میشه sara**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از كمكتون
    اما در مورد اين مطلب --------------------------------------------------------------------------------

در مورد استفاده از System Restore)قدرت چندانی نداره و تنها کاری که می کنه اشغال حجم زیادی از رم کامپیوتر هست يعني د هر بار استفاده من از اين برنامه براي به عقب برگرداندن سيستم فضاي بيشتري اشغال مينه؟

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه ، منظورم در هر بار استفاده نبود ،
    ببینید ،
    System Restore ، در حین کار با ویندوز ، تمام درایو های هارد شما رو زیر نظر داره و به اصطلاح مونیتور می کنه. برای اینکه در صورت مشاهده ی تغییری در هارد شما ، اونو تشخیص بده و ضبط کنه و احیانا بعد از برخی تنظیمات خاص توسط شما در هاردتون ،
    به صورت اتومات یه Check Point درست می کنه .
    تمام این عملیات مونیتور کردن و تهیه این Check Point ها باعث میشه مقداری رم زیادی از سیستم شما استفاده بشه و سرعت تا حدودی کاهش پیدا کنه . بنابراین توصیه می کنم اگر زیاد ازش استفاده نمی کنید و یا احساس کردین که قدرت چندانی برای بازگردوندن نداره ، اونو Disable کنید .

تا بعد.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    sweden

پيش فرض

ميگم يه سؤال،،بازی مواقع system restore خوبه حالا اگه اونو off کنيم،ميهسه بجای اون از فرمانه
    sfc/scannow تو command com استفاده کرد آيا اون هم همين خاصيتو داره چون من باهاش چند بر جواب گرفتم،،بازم ممنون

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ali_r29
    ميگم يه سؤال،،بازی مواقع system restore خوبه حالا اگه اونو off کنيم،ميهسه بجای اون از فرمانه
    sfc/scannow تو command com استفاده کرد آيا اون هم همين خاصيتو داره چون من باهاش چند بر جواب گرفتم،،بازم ممنون

اين دو با هم فرق دارن سيستم رستوري كه تو پست بالا توضيحش امده در مورد سيستم فايل چك(sfc) بايد بگ كه اين برنامه تام فايلهاي سيستمي رو چك مي كنه و اگه خراب و يا ناقص باشه از روي سي دي ويندوز تعويض مي كنه

البته براي اين كار يعني تعمير ويندوز بهترينه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •