تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 803 از 2365 اولاول ... 30370375379379980080180280380480580680781385390313031803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,021 به 8,030 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا من میدونم CEA چیه
    شما همون رفتار خوب رو باید با آمپ های کنوود هم داشته باشین
    من خودم کنوود فن هستم
    8104 و X41 دارم
    در حال خرید یه جفت 1730 هم هستم
    حرفه من اینه آمپی مثله 8404 یا 8405 یا 8401 و ... میزان وات خروجیشون کمه
    همین
    کامپ از عقب بره داخل کیک پنل مید بیسش به صورت قابل توجهی بالا میره
    حالا اگه اصولی هم ساخته بشه باعث افزایش همون دیتیل و میدرنجی هم که میگین میشه!
    من حرفم اینه نباید کاری کرد که صدای استیج جلو توی عقب گم بشه و برعکس!
    و اینکه مسخره کنیم بگیم شاید 3 جفت کامپ عقب بسته باشن
    داریم معقول حرف میزنیم

2. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین کامپ برای این ست چیه؟بودجه رو از 700 اوردم روی 1 میلیون ولی تو رو خدا اینو دیگه ارزون بهم معرفی کنین.کلا باید دنبال کامپ چند وات باشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمپلی فایر 4 کاناله KS-AR8004D پخش کنوود 7016: MXC-609 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپیکر خودروی بیضی با توانائی ورودی 110وات آر ام اس- حساسیت 93 دسیبل
    سلام.ابتدا خیر مقدم عرض میکنم خدمت امیر خان گل مدیر محترم که به بعد از مدتها یه سری هم به تاپیک ما زدن و از فیوضاتشون بهره مند شدیم. و یه انتقاد هم از ترافیک و بار سنگسن روی سرورها که مدتیه بوجود امده و آدم رو برای خوندن و پاسخ دادن به سطوح میاره.جرایان چیه ؟به نظر من باید یه تجدید نظر تو سرورهای ارائه خدمات بشه. پخش 7016 اسپیکر عقب CO609 یا MXC609 که اولی قدرت بیشتری داره آمپلیفایر 4 کانال JVC AR8004 کامپوننت گلیدن آدیو MX165 یه سیستم کیفیتی و قدرتی مطلوب.صدای این سیستم رو خیلی ها شندین (البته غیر گامپوننت) و همگی از قدرت اسپیکرهاشون راضی هستند. به نظر من شما مریم جان داری هزینه میکنی یه باز هزینه کن و تا مدتها خیالت راحت هست. نیازی به ساب هم نداری قبلا هم عرض کردم خدمتتون
    اگه بخوام به صورت جدا جدا تهیه کنم چی؟
    خیلی خیلی بهتره. هم هزینه بالا نمیره و هم انتخاب قطعه با کیفیت بیشتر انجام میشه.
    توی این چند روزه خیلی تحقیق کردم و با خیلی ها مشورت کردم و در پایان به این سیستم رسیدم.نظر دوستان در مورد این سیستم چیه؟البته میدونم که این سیستم جای کار زیاد داره ولی با توجه به اینکه قیمت تموم شده این سیستم 900 تومنه کسی میتونه با دقیقا همین پول سیستمی بهتر از این پیشنهاد بده. ================================================== ================================================== ================================== پخش kenwood 7016 که میشه 290 تومن
    Flip-down Detachable Faceplate
    5 Line Vairiable Full dot LCD Display
    Supplied with Remote Controller (RC-405)
    Rotary Encoder and Search Key for easy operation
    Music Search and Favorite memory function
    Variable Illumination & Illumination Effect
    Display Off mode function
    Spectrum Analyzer --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- آمپلی kenwood 8405 که میشه 220 تومن 4*60 وات روی 4 اهم
    KAC-8405 Performance Series 4/3/2 Channel Power Amplifier
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کامپوننت کنوود 703 که میشه 110 تومن
    • Swivel type tweeter
    • High Quality Crossover Network
    • 280W Peak Input Power
    • Peak Input Power 280W
    • Maximum Input Power 140W
    • Rated Input Power 80W
    • Woofer Cone material P.P. Mica with fiber texture
    • Speaker Basket Steel
    • Speaker Surround Rubber
    • Sensitivity 86dB/W/m
    • Frequency Response 63Hz ~ 24000Hz
    • Subwoofer Impedance 4Ω x 1
    • Dimensions (W x H x D) 158 x 158 x 68.8mm
    • Mounting Depth 56mm
    • Mouting Hole Diameter Ø 126mm
    • Speaker Weight with Grille (pc.) 990gr
    • Weight of Magnet 330gr

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اسپیکر کنوود ex718 که در میاد 180 تومن
    Type 3-Way 3-Speaker
    Size 7" x 10"
    Woofer Material PBO Fiber Cone
    Peak Power 320W
    Rated Power 80W
    Sensitivity 93dB/W at 1m
    Frequency Response 22Hz-33kHz
    Magnet Weight 510g
    Mounting Depth 82mm
    ------------------------------------------------------------------------------------------ هزینه های متفرقه هم 100 تومن که روی هم میشه 900 تومن. ماشین من ال نوده.هیچوقت سیستم نداشتم و ساب هم هیچوقت نخواهم بست. ممنون از دوست خوبم فائز جان
    همه اساتید لطفا نظر بدن تا با طیب خاطر اقدام کنم به خرید
    شما داری 180 هزینه میکنی برای 718؟!!!؟!!!؟!!نکن این کار رو.پشیمون میشی.گفتم حد اقل برو آلپاین تایپ S بگیر. آمپ 8405 که 60 وات خروجی میده (تازه CEA2006 هم گفته 50وات که دیگه واویلا)به نظرت برای درایو کردن کافیه؟اون آمپ رو برای تیتوتر S20 هم نمیبندن. شما داری به خاطر 100-200 تومن کار خودتون رو خراب میکنید.از من گفتن بود.
    راستی آمپهای پاورآکوستیک چطوره ؟ آیا میشه روش حساب کرد؟تقلبی نداره؟ قیمتهاش هم خوبه .مدل deamon 2400 اش رو بهم 235 قیمت داد.فکر کنم منظورش این بود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من پاور داشتم، توانی که گفته رو اصلا خروجی نمیده.
    هرکی داره میفروشه؟! کجا میفروشه؟! و اینکه تا جایی که میدونم با گارانتی کندلوس هستن اگه اشتباه نکنم که این خودش اطمینان خاطری هست الان همه چی رو چین داره میزنه اکثر آمپ های ساند چین هستن تا جایی که میدونم فیک نیستن و مشکل پروتکت هم اونایی که برخورد خوبی با سیستمشون نداشتن باهاش برخوردن کارکرده قدیمیشون رو حدود 170 - 180 میفروشن حالا احتمالا آقا حمید دقیق تر اطلاع دارن X41 درسته 4 تا 100 وات میده بیس وظیفه سابه نه کواکسیال و کامپوننت کسی که دنبال بیس توی اسپیکر رفته آخرش پشیمون شده که یکیش خوده من بوده اون چیزی هم که شما میگین چارش یه جفت کیک پنله که از زیر پیچ بشه این پلن هایی هم که میگین کجاست ما یه نگاهی بهش بندازیم ببینیم چی پیشنهاد میدن الان پروژه های سیستم های صوتی رو نگاه کنین بچه های حرفه ای کسی دیگه سمت کواک نمیره مگه مدله خاصی مثله 1073 یا لیمیتد های قدیمی
    آمپ های 7541 جدیدها همه فیک هستن. حالا گارانتی داشته باشه یا نداشته باشه.الان چندین ساله که دیگه تولید نمیشه،چطوری شرکت... وادر میکنه و گارانتی میکنه. تاحالا از خودتون سوال کردید؟!!
    سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید یه جفت کامپ بهم معرفی کنید که نیاز به آمپ نداشته باشه، برای یکی از دوستام میخوام . ماشینش وانت مزدا 2000 هست نمیدونم چه سایزیه یه کامپی میخوام که آمپ نخواد و صداش خوب باشه قیمتش هم زیاد نباشه آقا حمید . از ساب های آلپاین سری R چیزی پیدا میشه به درد فری ایر و 6500 پایونیر بخوره؟؟ یا یه چیزی تو این مایه ها این کلیپ های r 15 رو دیدم شبا خوابم نمیبره عجب چیزیه. مرسی از دوستان
    والا کامپوننت های 10 سانتیمتری رو بدون آمپ میبندن ولی زیر سایز 16 دیگه نمیشه ازش کیفیت بالائی رو انتضار داشت. همون کواکسیال بگیره بهتره. در مورد ساب آلپاین خیر.باید توان بالا بهش بدی. R15 واقعا یه دنیائیه.یادش بخیر.ارزون دادم رفت الان 500 قیمتشه.من 900 وات (1400 وات پاورآکوستیکی) میدام بهش اصلا درایو نمیشد.راحت 1400-500 وات میخواد
    آقا من میدونم CEA چیه شما همون رفتار خوب رو باید با آمپ های کنوود هم داشته باشین من خودم کنوود فن هستم 8104 و X41 دارم در حال خرید یه جفت 1730 هم هستم حرفه من اینه آمپی مثله 8404 یا 8405 یا 8401 و ... میزان وات خروجیشون کمه همین کامپ از عقب بره داخل کیک پنل مید بیسش به صورت قابل توجهی بالا میره حالا اگه اصولی هم ساخته بشه باعث افزایش همون دیتیل و میدرنجی هم که میگین میشه! من حرفم اینه نباید کاری کرد که صدای استیج جلو توی عقب گم بشه و برعکس! و اینکه مسخره کنیم بگیم شاید 3 جفت کامپ عقب بسته باشن داریم معقول حرف میزنیم
    امیر جان.بیا به جای کن وود MX165plus گلیدن آدیو سیستم بردار.مطمئن باش پشیمون نمیشی. در مورد کیک هم کاملا درسته اگه کسی بتونه بیشتر هزینه کنه و کامپوننتهاش رو تو کیک پنل بزاره کاملا صداش تغییر میکنه.مخصوصا فرکانسهای 90-120 صدای باس تقه ای و پانچی میتونه تحویل بگیره.
    Last edited by hamidR15; 20-07-2012 at 15:07.

4. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

آقا من میدونم CEA چیه
    شما همون رفتار خوب رو باید با آمپ های کنوود هم داشته باشین
    من خودم کنوود فن هستم
    8104 و X41 دارم
    در حال خرید یه جفت 1730 هم هستم
    حرفه من اینه آمپی مثله 8404 یا 8405 یا 8401 و ... میزان وات خروجیشون کمه
    همین
    کامپ از عقب بره داخل کیک پنل مید بیسش به صورت قابل توجهی بالا میره
    حالا اگه اصولی هم ساخته بشه باعث افزایش همون دیتیل و میدرنجی هم که میگین میشه!
    من حرفم اینه نباید کاری کرد که صدای استیج جلو توی عقب گم بشه و برعکس!
    و اینکه مسخره کنیم بگیم شاید 3 جفت کامپ عقب بسته باشن
    داریم معقول حرف میزنیم
    من قصد جسارت نداشتم!
    شما منظور من رو بد برداشت کردین و قصدم مسخره کردن نبود... اگه اینطور بنظر رسید عذر می خوام
    منم بحثم همینه میزان وات خروحیشون کمه(8405/9405)؟ کم باشه ولی به واقعیت نزدیکه
    نه اینکه بزنه 100 وات و 50 واتم نده مثه ساند یا اینفینیتی های الان
    من درمورد کیک پنل اطلاعاتی نداشتم و مرسی که چیزی به آموخته های من اضافه کردین
    جون بیشتر مطالعاتم از خود سایت های مرجع مثع کنوود و پایونییر و آلپاین بوده و اگه سیستمی پیشنهاد دادم از این نظر بوده
    و تا حالا تجربه کیک پنل رو نداشتم و نمی دونم چقدر قواعد بازی رو عوض می کنه
    با تشکر.
    Last edited by fazmanbob; 20-07-2012 at 15:48.

6. 2 کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آدرس نمایندگیهای فروش JVC وKenwood رو در جمهوری اگر دارید لطف کنید بذارید.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

آقا حمید این CO609 ها رو میشه گذاشت تو کیک پنل؟
    هزینش جقدر میشه حدودآ؟
    اصلا این کیک پنل ججوریه؟
    مثه باکس ساب عمل میکنه؟؟؟؟!!!!!!!!
    صدای باند ها چه تغییری می کنه؟

آدرس نمایندگیهای فروش JVC وKenwood رو در جمهوری اگر دارید لطف کنید بذارید.
    نمایندگی کنوود

تهران-خیابان ستارخان-بین بهبودی و شادمان-روبه روی پمپ بنزین-پلاک 488 - فروشگاه علی محمدی
    تلفن:66519725

شرکت نت الکترونیک : 66951459 - 66951460

فروشگاه مرکزی کنوود : خیابان جمهوری - چهار راه دانشگاه - پلاک 1130 - تلفن : 66967002

فروشگاه دقیق : میدان امام خمینی - ساختمان مطیعی - پلاک 97 - تلفن : 33118607 - 33904172 - 33930928

برای جی وی سی هم این سایت رو میشناسم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که آدرسش :
    جمهوری،بعد از تقاطع شیخ هادی-جنب ساختمان کاوه-پلاک 687

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هزینش جقدر میشه حدودآ؟
    اصلا این کیک پنل ججوریه؟
    بیشتر کامپوننتها رو تو کیک پنل میزارن. اسپیکرهای 9*6 طراحی شدن برای نصب Open Baffle یا نصب روی تختهکه منظور همون تاقچه روی صندوق عقب هست و اسپیکر از فضای زیر خودش به عنوان باکس استفاده میکنه.ساب ووفرهای Free Air هم همین طراحی رو دارن.
    کیک پنل همون باکس خودمونه ولی تو ابعاد کوچکتر. از 2لیتر تا حدود 15 لیتر.بستگی به T/S پارامترهای دراور داره.مثلا فوکال برای کامپوننت K2P اگه اشتباه نکنم حجم 12 لیتر رو پیشنهاد میده.
    در کل برای استیج جلو اگه بتونید کیک درست کنید خیلی تو مید باس تاثیر میزاره.حدود 120-130 با فایبر اگه بسازن هزینه داره.

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

هزینش جقدر میشه حدودآ؟
    اصلا این کیک پنل ججوریه؟
    مگه شما النود نداری؟روی النود فکر نکنم جواب بده. من تاقچه انداخته بودم خیلی ضایع شده بود.کیک پنل هم فکر نکنم برای النود خوب جواب بده.

نمایندگی کنوود

تهران-خیابان ستارخان-بین بهبودی و شادمان-روبه روی پمپ بنزین-پلاک 488 - فروشگاه علی محمدی
    تلفن:66519725

شرکت نت الکترونیک : 66951459 - 66951460

فروشگاه مرکزی کنوود : خیابان جمهوری - چهار راه دانشگاه - پلاک 1130 - تلفن : 66967002

فروشگاه دقیق : میدان امام خمینی - ساختمان مطیعی - پلاک 97 - تلفن : 33118607 - 33904172 - 33930928

برای جی وی سی هم این سایت رو میشناسم:

که آدرسش :
    جمهوری،بعد از تقاطع شیخ هادی-جنب ساختمان کاوه-پلاک 687
    ممنون اون سایت که گذاشتید یه آمپ داره
    Ampilifer - KS-AX9004
    مشخصات فنیش چیه ؟ آمپ خوبیه ؟ تو سایتهای خارجی پیداش نکردم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

مگه شما النود نداری؟روی النود فکر نکنم جواب بده. من تاقچه انداخته بودم خیلی ضایع شده بود.کیک پنل هم فکر نکنم برای النود خوب جواب بده.
    درسته ال 90 دارم
    برای درب جلو چی ؟
    شما الان چی انداختی رو ماشین؟

ممنون اون سایت که گذاشتید یه آمپ داره
    Ampilifer - KS-AX9004
    مشخصات فنیش چیه ؟ آمپ خوبیه ؟ تو سایتهای خارجی پیداش نکردم.
    9004 100 وات rms میده
    از این بهتر 8004 هست که خودم دارم 20 تا 30 تومن گرونتره و 120 وات خروجی میده:

بیشتر کامپوننتها رو تو کیک پنل میزارن. اسپیکرهای 9*6 طراحی شدن برای نصب Open Baffle یا نصب روی تختهکه منظور همون تاقچه روی صندوق عقب هست و اسپیکر از فضای زیر خودش به عنوان باکس استفاده میکنه.ساب ووفرهای Free Air هم همین طراحی رو دارن.
    کیک پنل همون باکس خودمونه ولی تو ابعاد کوچکتر. از 2لیتر تا حدود 15 لیتر.بستگی به T/S پارامترهای دراور داره.مثلا فوکال برای کامپوننت K2P اگه اشتباه نکنم حجم 12 لیتر رو پیشنهاد میده.
    در کل برای استیج جلو اگه بتونید کیک درست کنید خیلی تو مید باس تاثیر میزاره.حدود 120-130 با فایبر اگه بسازن هزینه داره.
    ممنون آقا حمید بابت توضیحات
    ساب free air رو میشه رو طاقچه بست؟
    میشه برداشت کرد که کامپوننت رو اگه با کیک پنل ببندیم به جورایی تبدیل به کواکسیال میشه؟ با این تفاوت که تفکیک و دیتیل خیلی بهتر + بیس و پرتاب بیشتری میده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

درسته ال 90 دارم
    برای درب جلو چی ؟

9004 100 وات rms میده
    از این بهتر 8004 هست که خودم دارم 20 تا 30 تومن گرونتره و 120 وات خروجی میده:
    ممنون.حالا این هفته میرم جمهوری ببینم چی گیرم میاد .یا 8004 جی وی سی میگیرم یا 7205 کنوود(دو کانال).هرتز HDP4 هم جزو گزینه هام بود ولی مثل اینکه قیمتش خیلی بالا رفته. سانداستریم 4.920 هم تعریفشو شنیدم. مشکل اینه که برندها و مدلهای درست درمون خیلی کم پیدا میشه و بازار ایران پر از جنسهای بنجل و آشغال مثل پریمیر و مکسیدر و سایلیکس و مارشال و اینجور چیزاس.توی این مملکت دیگه خیلی سخت میشه جنس با کیفیت و اصل گیر آورد.

درسته ال 90 دارم
    برای درب جلو چی ؟
    من فقط یک جفت CO609 رو تاقچه فابریک انداختم که آمپم الان پایونیر 3500 هست و اصلا از صداش راضی نیستم قصد دارم یک آمپ قوی بگیرم ببینم راضی کننده میشه یا نه.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیر جان.بیا به جای کن وود MX165plus گلیدن آدیو سیستم بردار.مطمئن باش پشیمون نمیشی. در مورد کیک هم کاملا درسته اگه کسی بتونه بیشتر هزینه کنه و کامپوننتهاش رو تو کیک پنل بزاره کاملا صداش تغییر میکنه.مخصوصا فرکانسهای 90-120 صدای باس تقه ای و پانچی میتونه تحویل بگیره.
    سلام حمید خان
    عرض ارادت به شدت
    اونورم پرسیدم
    این همون آلمانیه هست؟
    یکی از دوستان توصیه کرد گفت بیا ببند نخواستی برای خودم!!!
    روش زده بود مید این جرمنی ولی قیمتش خیلی گرون بود
    فکر میکنم حدود 400 - 450 بود!!!
    من نهایت خودمو بکشم 250 - 300 بتونم جور کنم :|
    پخش رو هم یه 6350 ایندش گرفتم
    خیلی دوست داشتم :X

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •