نوشته شده توسط carol
سلام
ممنون از راهنمائيتون
شما ازدواج كرديد ؟؟؟
نوشته شده توسط carol
سلام
ممنون از راهنمائيتون
شما ازدواج كرديد ؟؟؟
نه ولي مگه حتما آدم بايد دچار يه اتفاقي شده باشه تا تجربه ي اونو كسب كنه ، بيشتر اوقات با يك كم دقت مي تونيم به جوابامون برسيمنوشته شده توسط F_Yavari
![]()
در مورد مطلبتون بايد بگم كه من سعي مي كردم در مورد اين آقا بيشتر بدونم (حتي اگر همه خصوصيات خوب رو هم داشته باشه)نوشته شده توسط F_Yavari
چيزي كه خيلي مهمه هم كفو بودنه. چه تو تحصيل ، خانواده و يا موقعيت اجتماعي. ولي ثروت و قيافه را مي شه يه كاري كرد. چيزي كه مهمتر از همه ايناست اخلاقه. و اينو بدون كه اصلا نمي توني با گفتن خودش يا بقيه به صحت و سقم اون پي ببري. اخلاق تو همنشيني معلوم مي شه.
كسي رو مي شناسم كه 1 سال ، با يكي آشنا بود( البته تو محيط كاري- تحصيلي) با هم حرف مي زدن و همديگرو هم زياد مي ديدن و به جرئت قسم مي خوردن كه كلي همديگر رو مي شناسن ولي بعد از نامزدي تازه چهره هاي اصليشون رو ديدن. يعني تازه به خوي و خصلت واقعي همديگر پي بردن... الان خوشبختن...مي دونيد چرا؟؟
چون خانواده هاشون عين همن... تربيت حاكم بر خانواده هم همين طور...طريقه زندگي...شغل باباشون...فراز و نشيب زندگيشون
ولي يكي تو خانواده اي درون گرا بزرگ شده بود و اون يكي برون گرا...يكي وقتي ناراحت مي شد تو خودش مي رفت ولي اون يكي شاد و بشاش بود و طاقت چند دقيقه قهر رو نداشت.
يكي عصباني بود و اگر از كوره در مي رفت ( در حالي كه تو دوران آشنايي تنها چيزي كه در مورد اون نمي شد فكر كردهمين عصبانيتش بود ) تا چند روز به حال خودش بود ولي اون يكي عصبانيتش با يك مطلب خنده دار از بين مي رفت.
با تمام اين اوضاع تونستن بعد از مدتي روي اخلاقاي هم تاثير بزارن. سعي مي كردن و موفق هم شدن. البته...
دلايل موفقيت:
خوش قيافه نبودن براي اون خانوم مهم نبود.
خانواده سطح پايين براش مهم نبود. چون با خودش هم تراز بود
ثروت براش مهم نبود. چون اعتقاد داشت از صفر هم مي شه شروع كرد.( مادر و پدرش همين طور بودن)
تحصيلات براش مهم بود و اون آقا هم تحصيل كرده بود.
اعتقادات مذهبي براش خيلي مهم بود. و خانواده هر دو خيلي مذهبي بودن.
براي خانواده و بزرگتر خيلي احترام قائل بودن. به همين علت هيچ وقت با خانواده طرفين مشكل نداشتن.
و حالا شما دوست عزيز:
سعي كن خودتو بسنجي. ببين كه چقدر از خواسته هات با اين ازدواج برآورده مي شه. آيا فقط و فقط اخلاق و ايمان برات مهمه و يا نه؟...دو روز ديگه فيلت ياد هندوستان مي كنه.
اگر اون جوري كه گفت( ايمان و اخلاقش خوبه ) نبود...اون وقت چي؟ آيا بازم مزيتي داره كه باهاش بموني. با تلخي هاي زندگي مواجه بشي. بتوني با تموم عيب و ايرادتش دوسش داشته باشي.
ببين پول خوبه ولي بي پولي تا وقتي قابل تحمل هستش كه برات مهم نباشه.
تا يكي دو سال شايد هيچ اتفاقي نيوفته ولي اگر بتوني تا 10 سال باهاش مدارا كني...اون وقته كه مي شه گفت : انتخابت خوب بوده. بايد خيلي با احتياط عمل كني...چون پاي يك عمر زندگيه...
تو رو خدا اگر نمي توني با اين شرايط كنار بياي همون بهتر كه همين الان جواب رد بدي. يك بار دل يك جوون رو بشكني بهتر از اونه كه بعدها هميشه دلشو بشكني...سركوفت بزني و اونو با ديگران مقايسه كني...غرورشو بابت مسائل روز مره و الكي بشكني.
پس بي محابا جواب نده. سعي كن طولش بدي تا شناختت بيشتر بشه...اگر خيلي سمج باشه منتظرت مي مونه.
در ضمن يك تجربه زنونه:
هر مردي كه براي بدست آوردن زن دلخواهش با همه بجنگه...حتي با همون زن...بعد ها خيلي دوسش داره و حاضر نيست كه به راحتي اون از دست بده.
اگر زياد نوشتم ببخشيد. و مفق باشيد.
اگه اجازه بديد من هم نظرمو مي گم
من در صورتي قبول مي كنم كه اول خودمو خوب شناخته باشم و با خودم كنار اومده باشم. يعني بدونم اولويت اول من در ازدواج چيه.اگه واقعا اينقدر با خودم ندار بوده باشم و اينقدر بلوغ داشته باشم و به خودم اطمينان داشته باشم كه ايمان و اخلاق خوب در ازدواج غايت رضايت و ارزوي من باشد قبول مي كنم. اما اگه سبك و سنگين كردم و ديدم نه اينقدر بزرگ نشدم( از جهت اينكه به خواسته هاي خودم ايمان داشته باشم و مسئوليت كارهامو قبول كنم.) رد مي كنم. چون درست نيست من با يك تصميم نسنجيده با زندگي كس ديگه هم بازي كنم.
اينم نقش زنان ايراني در ادبيات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از کلیه دوستائی که لطف دارن !
ببينید يه چيز اين وسط هست و اينه كه تحصيلاتمون در يه سطح نيست ! نمی دونم این مورد قراره برام ایجاد مشکل کنه یا نه ؟
نمي دونم ! من تنها ارجحيت خواستگارامو تو ايمان و اخلاقشون مي بينم اما نمي دونم چه جوري ميشه اونو سنجيداگر اون جوري كه گفت( ايمان و اخلاقش خوبه ) نبود...اون وقت چي؟ آيا بازم مزيتي داره كه باهاش بموني. با تلخي هاي زندگي مواجه بشي. بتوني با تموم عيب و ايرادتش دوسش داشته باشي.
دارم همين كارو ميكنم اما احساس ميكنم اون فك ميكنه من بهش اعتماد ندارمسعي كن طولش بدي تا شناختت بيشتر بشه...اگر خيلي سمج باشه منتظرت مي مونه.
نمي دونم چيكار كنم ؟؟؟
البته مطالب جالبی هم تا حالا دسگیرم شده ، میذارم امیدوارم برا بقیه هم مفید واقع بشه ! ××عجب ! من که نتونیستم اینجا چیزی آپلود کنم !××
خدایا ، خیر دنیا و آخرت را به ما ارزانی دار و شر دنیا و آخرت را از ما دور گردان !
راستی ، این تغییر آواتور مربوط میشه به تاپیک خاطرات و داستانهای ترسناک
هر کی مثل خودمه و نمی تونه نیگا کنه یه سر بیاد به اون تاپیک تا شجاع بشه !
موفق باشید
ما هم هستیم
نوشته شده توسط dj_roza
خوش اومدي
كاش يه كم بيشتر از خودت ميگفتي
عزیزم : می تونم ایمیل های دنیا رو چک کنم؟
من دنبال یک ایمیل می گردم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)